Nálad a pont Paint!!!!
Pont ezt gondoltam miután mégegyszer visszaolvastam ki- mit írt....
Nem elég, hogy az itteni coop nekem messze van és drága de még morgolódnak is ha 2(!) felé szeretnék blokkoltatni.....
De tényleg ne morogjunk mert a végén még megszünik ez is......
Nekik is ez egy meló... nem fog lelkesedni.... az lehet itt a probléma h. kevés a játékidő, a beküldési idő... csoportosan küldik az emberek egyszerre, egy helyen feladva.... és nem is keverik össze, a széléről nem húz stb... de ha piszkáljuk őket, nem lesz jobb, max. leállnak, így is az autók helyett már millákat lehet nyerni...
Magic mindenki a milliókra játszik, én is... és nekem szenvedős ez a játék mert a boltosok nem partnerek.... macera nekik.... külön blokk, meg mindennap... stb...
Galéria - nekem ez egyáltalán nem rémlett.

" alt="

">
Előtte voltam egy másik sorsoláson, és eléggé keverem a kettőt, de sztem a húzó lánykákat teljesen hidegen hagyta, hogy mit és honnan húztak ki.
Nincs ott részrehajlás, max. egy legyünk már túl rajta igény. Sztem.
Nem értelek benneteket. Ha egy játékban egyre többen játszanak és néha százával küldenek be - itt is olvastam, hogy valaki 200 pályázattal próbált nyerni - természetes, hogy nem olyan sok az esély.
Nem a Coop tehet erről. Mostanában én sem nyertem velük, ettől még nagyon szeretek ott vásárolni, nálunk nagyon kedvesek, udvariasak és készséggel előkeresik az újságot is, mi az akció. A multik nem írnak ki annyi pénznyereményes játékot, mint a Coop.
Nagy Gábor - egy kecskeméti beküldő - nálunk is mindig hatalmas tételben vásárol, ő a milliókra játszik, az sem zavarja, ha esetleg más már nem tudja megvenni a pályázathoz szükséges terméket, mert elfogy. Lelke rajta. Az is szánalmas, amikor az Auchan pályázatra valakik azért utaznak Budapestre, Soroksárra, Budaörsre, hogy blokkbevásárló körutat rendezzenek, három-négyszáz blokkból persze, hogy sikerült elcsípni 2 wellnest, s még sajnáltatták is magukat, "csak" kettő sikerült. S persze annyi eszük sincs, hogy ne dicsekedjenek, mert könnyen kiderülne, hogy Auchanban dolgozik az "unoka", aki mellesleg igénybe vette az utazást. Erről sem az Auchan tehet, max. annyiban, hogy legalább a biztonsági őr ne segédkezzen a blokkok szedegetésében

" alt="

">.
Zshajni, ott elöttünk öntötték ki a két zsákot, nagyon nem keverte és igazából el sem forudlt már a végefelé

" alt="

"> De tény, hogy a széle és a legalja eléggé kimaradta a húzásból

" alt="

">
Mi a különbség a "törzsvásárló" és a nyereményvadász között?

" alt="

">
Szerintem simán előfordul, hogy egy nyereményvadász több pénzt elkölt a havi játékokra mint akár 5-10 törzsvásárló. Nem beszélve arról, hogy diszkriminatív ez így, hogy a "Coop a törzsvásárlóit akarja jutalmazni".
Nekem az a bajom a Coop-al, hogy meggyőződésem, hogy valami nem tiszta náluk. Nyertem sokszor és mégis. Csak megérzés.
...én később keveredtem be....

" alt="

">
Te is ott voltál Paint.

" alt="

">
Amúgy ha jól emlékszem nem előttünk öntötték ki a zsákokat, hanem ott voltak már a földön. Saccolni ilyeneket nem tudok.
Illetve a pályázatai 5-10-ével egymás mögött a széleken...
zshajni az a kupac akkor hány zsák volt?
Valszeg csoportosan adjátok fel és 1 kupacban vannak a pályázataitok.... nem keveredik össze...
2szer voltam sorsoláson... van max. 1-2 zsák... ha colás játék van több... (2008as Coca játék, 13 zsák)
Volt amikor Galériával ott összefutottunk 5-10 borítékja egymás mögött volt a szélén... azt tuti nem huzzák ki....
Nem tudom mi a Coop titka... mi szoktunk nyerni... 2-3 havonta... max. 20-30 pályázatból...
Nyert már több fórumos fődíjat is....
rubin - én voltam egy coop sorsoláson.
Nem tudom konkrétan mi érdekelne. Egy hatalmas kupac volt, és abból kihúzták a leveleket. Nem keverték össze (előttem).
Pedig ez Maxi/szuper Coop.
"Szerintem most már mindenkinek van internetes hozzáférése . "
Ne belőlünk indulj ki. A Coop törzsvásárlói közül soknak nincs se hozzáférése, se ismerete.
A nagymama meg a fél nyugdíját hagyta ott, mert más bolt nem volt a közelben.
Én csak akkor megyek a Coop-ba, ha minden kötél szakad.
Szerencsés vagyok, nekem egyformán közel van a Coop, CBA és a Reál.
Mondjuk az adott boltot minősíti, de itt a Coop dolgozói a legkevésbé szimpatikusak. Szinte zaklatásnak veszik, ha bemegyek vásárolni. A CBA-ban nem tudok úgy beosonni, hogy ne vegyenek észre és ne köszönjenek. Este 8-kor hozatják az utolsó adag friss kenyeret (a Coop addigra már be is zár).stb...
sada
én is úgygondolom , hogy ezeket a szempontokat tartják szem előtt.
Viszont ..... a tanyasi nagymama amit vásárol attól a Coop csődbe menne
jópélda rá , hogy Ongához tartozik Ócsanálos kisközség kevés lakossal és az ott működő Coop boltot bezárják hamarosan mert nincs forgalma
szóval erre nem érdemes hivatkozni !
Akinek van családja az a havi fizetését a Coop-nál hagyja ( pl én)
6 felnőttnek vásárolok akkor is ha nincs játék
és amikor játék van bespajzolok a termékekből ......ennyi !
Szerintem most már mindenkinek van internetes hozzáférése .
Ha nagymama akar pályázni van unokája vagy jó szomszédja és annyi időt tud rászánni amíg a blokk adatait beírja .
Aki volt ilyen Coop sorsoláson esetleg leírná , hogy mit tapasztalt ?
A Coop-os játékokkal én sem szeretek már nagyon játszani, már többször megfogadtam,hogy nem küldök egyáltalán rájuk de aztán néha mégis megszegem a fogadalmam.Hosszú évek alatt egyetlen egyszer sikerült nyernem egy 10000-es Coop utit.De azt én is megfigyeltem,hogy egyes országrészek kimaradnak pl a mi környékünkről ritkán látok nyertest.Még nem voltam nyilvános sorsoláson, de elhiszem hogy abszolút nem forgatják jól össze.
Trendy - rubin teljesen egyet értek veletek, bár sadának is sok dologban igaza van!
Nálunk az a helyzet, hogy idén 4. éve játszom, szinte mindíg van min. 5 pályázatom és még semmit nem nyertem, nálam is az a helyzet, hogy már sajnálom a feladási költséget...és lassan már nem járok hozzájuk vásárolni sem, drága.... nekem messze van.....söt többnyire nincs is pécsről - baranyából nyertes ahogy nézem....
Ez elvi kérdés:
1.)
A Coop elsősorban a vidék ellátója, s a valódi, nap, mint nap betérő vásárlóknak nem biztos, hogy van internet hozzáférése, ismerete.
A postai beküldős sokkal demokratikusabb. Netes beküldéssel nem nyerhetne a tanyasi nagymama autót (volt már ilyen).
2.)
A borítékos játék a szervező szempontjából a legolcsóbb. Akár ügynökséget is válthatnának, mert ez az ügynökség nem foglalkozik szgépes játékkal
3.)
A netes beküldés még a mostaninál is több visszaélésre adna alkalmat.
Megoldás:
El kell érni, hogy a sorsolások a fair play szabályai szerint történjenek:
a pályázatokat sem beérkezéskor, sem húzáskor ne mazsolázzák ki, a levélkupacot rendesen forgassák át.
Ne fogadjanak el pályázatot a húzás helyszínén az épp akkor oda beeső bácsikától, akit aztán, micsoda véletlen, ki is sorsolnak.
Megj.:
A Coop a játékokkal/nyereményekkel nem a "hivatásos nyereményvadászokat" akarja megcélozni, hanem a valódi Coop-os törzsvásárlókat, s ez érthető is.
rubin!
Detto ezt írtam én is tegnap este Rencsunak privátba!

" alt="

">
Én is írtam már a Coop-nak,hogy igazságosabb lenne a számítógépes sorsolás,nem fordulhatna elő az,hogy egyes országrészek kimaradnak 1-1 sorsolásból például.De az sem volna utolsó szempont,hogy akkor 1 borítékba mehetne több blokk is.Én 4-5 évvel ezelőtt nyertem velük utoljára utit,még akkor netem sem volt,összesen 2 pályázatot adtam fel.Azóta ha játszom nagy ritkán,akkor mindig többel,de mégsem jön be,viszont irtóra sajnálom rá a bélyeget!

" alt="

">
Rencsu most nekem is "csak "43 pályázatom volt a Coop-nál
és már fel sem tűnik , hogy mostanában még a posta költség árát sem nyerem vissza .
Tavaly egész éven 200 feletti pályázatokkal indultam és ritkán nyertem szóval átmentem veszteségbe .
Írtam a Coopnak , hogy nem lehetne internetes beküldés ? Válaszra sem méltattak .
Már én elkönyveltem , hogy a Coop pár évvel ezelőtt a miattunk ért támadások miatt letiltott a nyerteslistáról

" alt="

">

" alt="

">
A sorsoláson aki volt látta , hogyan történik a sorsolás : gondolom ugyanaz a közjegyző évek óta stb .... bármi megtörténhet .
Számítógépes sorsolásnál ez nem lenne mert ott esélyes volna mindenki és nem csak az aki a tetején van a kupacnak és nem kellene posta költséget fizetni !
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások