...én később keveredtem be....

" alt="

">
Te is ott voltál Paint.

" alt="

">
Amúgy ha jól emlékszem nem előttünk öntötték ki a zsákokat, hanem ott voltak már a földön. Saccolni ilyeneket nem tudok.
Illetve a pályázatai 5-10-ével egymás mögött a széleken...
zshajni az a kupac akkor hány zsák volt?
Valszeg csoportosan adjátok fel és 1 kupacban vannak a pályázataitok.... nem keveredik össze...
2szer voltam sorsoláson... van max. 1-2 zsák... ha colás játék van több... (2008as Coca játék, 13 zsák)
Volt amikor Galériával ott összefutottunk 5-10 borítékja egymás mögött volt a szélén... azt tuti nem huzzák ki....
Nem tudom mi a Coop titka... mi szoktunk nyerni... 2-3 havonta... max. 20-30 pályázatból...
Nyert már több fórumos fődíjat is....
rubin - én voltam egy coop sorsoláson.
Nem tudom konkrétan mi érdekelne. Egy hatalmas kupac volt, és abból kihúzták a leveleket. Nem keverték össze (előttem).
Pedig ez Maxi/szuper Coop.
"Szerintem most már mindenkinek van internetes hozzáférése . "
Ne belőlünk indulj ki. A Coop törzsvásárlói közül soknak nincs se hozzáférése, se ismerete.
A nagymama meg a fél nyugdíját hagyta ott, mert más bolt nem volt a közelben.
Én csak akkor megyek a Coop-ba, ha minden kötél szakad.
Szerencsés vagyok, nekem egyformán közel van a Coop, CBA és a Reál.
Mondjuk az adott boltot minősíti, de itt a Coop dolgozói a legkevésbé szimpatikusak. Szinte zaklatásnak veszik, ha bemegyek vásárolni. A CBA-ban nem tudok úgy beosonni, hogy ne vegyenek észre és ne köszönjenek. Este 8-kor hozatják az utolsó adag friss kenyeret (a Coop addigra már be is zár).stb...
sada
én is úgygondolom , hogy ezeket a szempontokat tartják szem előtt.
Viszont ..... a tanyasi nagymama amit vásárol attól a Coop csődbe menne
jópélda rá , hogy Ongához tartozik Ócsanálos kisközség kevés lakossal és az ott működő Coop boltot bezárják hamarosan mert nincs forgalma
szóval erre nem érdemes hivatkozni !
Akinek van családja az a havi fizetését a Coop-nál hagyja ( pl én)
6 felnőttnek vásárolok akkor is ha nincs játék
és amikor játék van bespajzolok a termékekből ......ennyi !
Szerintem most már mindenkinek van internetes hozzáférése .
Ha nagymama akar pályázni van unokája vagy jó szomszédja és annyi időt tud rászánni amíg a blokk adatait beírja .
Aki volt ilyen Coop sorsoláson esetleg leírná , hogy mit tapasztalt ?
A Coop-os játékokkal én sem szeretek már nagyon játszani, már többször megfogadtam,hogy nem küldök egyáltalán rájuk de aztán néha mégis megszegem a fogadalmam.Hosszú évek alatt egyetlen egyszer sikerült nyernem egy 10000-es Coop utit.De azt én is megfigyeltem,hogy egyes országrészek kimaradnak pl a mi környékünkről ritkán látok nyertest.Még nem voltam nyilvános sorsoláson, de elhiszem hogy abszolút nem forgatják jól össze.
Trendy - rubin teljesen egyet értek veletek, bár sadának is sok dologban igaza van!
Nálunk az a helyzet, hogy idén 4. éve játszom, szinte mindíg van min. 5 pályázatom és még semmit nem nyertem, nálam is az a helyzet, hogy már sajnálom a feladási költséget...és lassan már nem járok hozzájuk vásárolni sem, drága.... nekem messze van.....söt többnyire nincs is pécsről - baranyából nyertes ahogy nézem....
Ez elvi kérdés:
1.)
A Coop elsősorban a vidék ellátója, s a valódi, nap, mint nap betérő vásárlóknak nem biztos, hogy van internet hozzáférése, ismerete.
A postai beküldős sokkal demokratikusabb. Netes beküldéssel nem nyerhetne a tanyasi nagymama autót (volt már ilyen).
2.)
A borítékos játék a szervező szempontjából a legolcsóbb. Akár ügynökséget is válthatnának, mert ez az ügynökség nem foglalkozik szgépes játékkal
3.)
A netes beküldés még a mostaninál is több visszaélésre adna alkalmat.
Megoldás:
El kell érni, hogy a sorsolások a fair play szabályai szerint történjenek:
a pályázatokat sem beérkezéskor, sem húzáskor ne mazsolázzák ki, a levélkupacot rendesen forgassák át.
Ne fogadjanak el pályázatot a húzás helyszínén az épp akkor oda beeső bácsikától, akit aztán, micsoda véletlen, ki is sorsolnak.
Megj.:
A Coop a játékokkal/nyereményekkel nem a "hivatásos nyereményvadászokat" akarja megcélozni, hanem a valódi Coop-os törzsvásárlókat, s ez érthető is.
rubin!
Detto ezt írtam én is tegnap este Rencsunak privátba!

" alt="

">
Én is írtam már a Coop-nak,hogy igazságosabb lenne a számítógépes sorsolás,nem fordulhatna elő az,hogy egyes országrészek kimaradnak 1-1 sorsolásból például.De az sem volna utolsó szempont,hogy akkor 1 borítékba mehetne több blokk is.Én 4-5 évvel ezelőtt nyertem velük utoljára utit,még akkor netem sem volt,összesen 2 pályázatot adtam fel.Azóta ha játszom nagy ritkán,akkor mindig többel,de mégsem jön be,viszont irtóra sajnálom rá a bélyeget!

" alt="

">
Rencsu most nekem is "csak "43 pályázatom volt a Coop-nál
és már fel sem tűnik , hogy mostanában még a posta költség árát sem nyerem vissza .
Tavaly egész éven 200 feletti pályázatokkal indultam és ritkán nyertem szóval átmentem veszteségbe .
Írtam a Coopnak , hogy nem lehetne internetes beküldés ? Válaszra sem méltattak .
Már én elkönyveltem , hogy a Coop pár évvel ezelőtt a miattunk ért támadások miatt letiltott a nyerteslistáról

" alt="

">

" alt="

">
A sorsoláson aki volt látta , hogyan történik a sorsolás : gondolom ugyanaz a közjegyző évek óta stb .... bármi megtörténhet .
Számítógépes sorsolásnál ez nem lenne mert ott esélyes volna mindenki és nem csak az aki a tetején van a kupacnak és nem kellene posta költséget fizetni !
pld:gyakori nyertesnév:Abbda,Erk,Gyöngyös,Visonta.

" alt="

">
Bár mi már egy pályázattal is nyertünk 10 000-es utit

" alt="

">
Krysztaszt, ezt tudom, de én egyet se nyertem

" alt="

">
Rencsu: a coopnál egy személy egy ajándékot nyerhet, ha újra kisorsolják, akkor a tartaléknyertes lép a helyébe. Ezt írják is a részletesben.
Ugye? Szerintem is

" alt="

"> Jobb lesz, ha postát váltok...
Rencsu!
Ennyiből már "illett volna"nyerned,sajnálom!

" alt="

">
Pedig a nyerteslista a Coop-nál olyan,mintha minden alkalommal ugyanazok a nevek kerülnének fel rá.Azt gondolná az ember,hogy alig játsszanak vele!

" alt="

">
Coop - Coca cola 40 / 0

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások