Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 58 / 609 oldal |
hamarosan egy időre én is elköszönök, mert jön haza a "legapróbb" lányom és olyankor mindig ráugrik a netre - egész nap nincs gép közelében. de még egy darabig vagyok.
igen, de nyiltsziv azóta volt már itt, sőt szerda éjjel még együtt játszottunk, de ma nem láttam.
dorati is valamiért még délelőtt vagy tegnap este (?) már nem emlékszem pontosan nagyon mérges lett, és elköszönt.
mi pedig vadásznánk a kincsre, ha lenne mire
ennek hiányában csak úgy beszélgetünk.
dorati is valamiért még délelőtt vagy tegnap este (?) már nem emlékszem pontosan nagyon mérges lett, és elköszönt.
mi pedig vadásznánk a kincsre, ha lenne mire
ennek hiányában csak úgy beszélgetünk.nyíltszív a mútkor nagyon bepöccent teljesen jogosan dorati meg ma nem is volt itt
pedig hiányoznak 
pedig hiányoznak 
jól elvagyunk itt ketten a kincsvadászat fórumán és megbeszéljük az étkezési szokásainkat.
különben azt én is megfigyeltem, ha este nem eszem semmit, akkor jobban alszom. a tatárt holnapra csináltam, csak mekóstoltam, hogy jó-e.
különben azt én is megfigyeltem, ha este nem eszem semmit, akkor jobban alszom. a tatárt holnapra csináltam, csak mekóstoltam, hogy jó-e.
nyíltszív is meg dóri is. ma hol vannak, bár dóri lehet hogy tényleg nem jönn többet.
és hol van dorati?
és hol van dorati?
van amikor igen, de akkor arra gondolok, milyen jól fogok aludni
de egyébként néhajoghurtot is eszem, gyümiset persze, az meg nagyon fincsi, de most nincs itthon, majd holnap.
de egyébként néhajoghurtot is eszem, gyümiset persze, az meg nagyon fincsi, de most nincs itthon, majd holnap.nyiltszív te is hiányzol 

dorati hol vagy????????????? 

az sem rossz, de nem leszel attól éhesebb?
fincsi kis alma, na azt ettem

de különben a szándékot is nagyon köszi!
én már ilyenkor ilyeneket nem eszem, csak áhitozom utánuk
rájöttem, hogy jobb a közérzetem, ha este már csak gyümölcsöt eszem. pedig éhes vagyok, de ha eszem utána nehezen alszom el még akár éjfékor is! Hát ez van, pedig a tatárt nagyon
szeretem!!
rájöttem, hogy jobb a közérzetem, ha este már csak gyümölcsöt eszem. pedig éhes vagyok, de ha eszem utána nehezen alszom el még akár éjfékor is! Hát ez van, pedig a tatárt nagyon
szeretem!!mamzi ez nem gonoszkodás
szívesen küldenék fénypost
nem ettél?
szívesen küldenék fénypost
nem ettél?
na jól van, nem gonoszkodunk az éhes öregasszonnyal!
egy kis tátár beefstake ? most csináltam 

köszi,de sajna pulykám nincs

Jó étvágyat Mamzi!

megyek is, eszem valamit!

na, abból most szívesen ennék