de. 2 külön telóról beküldött ,kalifa sms-re ezidáig nem jött válasz!
Pedig 31.-ig tart a játék,szerintem vmi megint van a rendszerükben.
Más is küldött ma,neki jött sms? Mert,ha nem, nem érdemes most többet küldeni!
november8-án irtam az Atlasznak,hogy ne küldjenek nekünk semmilyen játékos kártyát,állatos valaMIT,MERT ÉN SEM ÉS A FÉRJEM SEM KÉR ILYET.Erre ma jön a"válasz email,hogy köszönik,hogy eddig"ügyfelük voltunk",de dec 22-én már postára adták a következő csomagot és mindkettőnk számláján 3200 hátralék van. Innentől törlik a "megrendelésünket. Hát köszönöm szépen.Vagyis nem szépen.Irtam nekik egy új emailt,hogy gyakrabban kellene nézniük az elektronikus lvelezésüket!!!Eltelet másfél hónap!!!Erre küldenek postán még csomagot!
Menjenek a sóhivatalba!Bocs,de nagyon pipa vagyok.! Ha nem fizetem ki azt,amit nem kértem még küldik rám a végrehajtót.
Nekem is náluk van netem, amikor a tv-vel együtt bekötötték az intit, a figura nem tette online állapotba így biza nem tudtunk regizni... az internetet kb. 2 hétig nem tudtam használni.

2600ft-m ment el amíg elő hang jelentkezett, és eljutottunk odáig....hogy kiküldtek vkit, és online állapotba tette, majd aztán megoldottuk a regit, és lám lett internet is.
Januártól májusig nem jött csekk mivel az üzletkötő áprilisban adta le a szerződést. Utána jött, persze egyszerre majd kértem részletfizetést. Havonta így 17000 kellett fizetni, persze tv-vel együtt, és ez az aktuális hónap, plusz az elmaradt. Kicsit megterhelő volt, olykor felmordultak fizesek rendesen mert ez meg az lesz, én meg egyszer betelko, és mondtam ha eddig ráért, akkor érjen rá most is. Természetesen fizetni fogok, de hagy csúszak én is ha ők is.

De amúgy ritkán van gond... eddig 2-szer volt karbantartás, egyszer volt csak 1 év alatt, hogy elszált a tv, és internet is a házban. Fél óra és megcsini.

Tery,
ez tényleg inkorrekt. A chello-ról van szó?
Hát nem csak "kis" cégek veszik semibe az embert...
a mi " internetszolgáltatónk" aranyos. nyáron volt akciójuk, 2000 ft-al kevesebbért (mint amit mi fizettünk addig) gyorsabb jobb csatlakozást ígértek hirdetésükben,és sokszori telefonesélgetésünkkor is elmondták,hogy nem csak az ujjonan belépők,hanem a csomagváltók is egy hónapig ingyen próbálhatják ki. Erre jött egy levél + csekk(decemberben ),hogy bocsika de fizessünk már 13000.-ft ot be mert mégsem ingyenes és most aztán ajaj meg ejnyebejnye ha nem fizetek. Telefon kb 1 órán át csak zene (már a guta ütögetett). Másnap megint telefon 1-2 emberrel beszéltünk, nem tudtak mit mondani, ill. azt,hogy most is van az akció,de csak az ujjaknak. Hiába mondtam,hogy nem ez az akicó mert ki is volt írva és felvilágosításként is azt mondták ránk is vonatkozik. Anno faxon adtam le a módosítást ez ajánlotta az ügyintéző.Emailt is írtam nekik a mai napig semmi reakció. Bezzeg a havi csekk megérkezett arra gondosan ügyelnek,hogy megérkezzen

Most egy ajánlott tértis levelet fogok írni nekik, és szépen megkérem mivel napra tudom mikor beszéltünk utoljára, halgassák már vissza és kapjanak a fejükhöz.mivel minden hívást így fogadnak
telefonbeszélgetésüket rögzitjük....
dühítő,hogy egy régi ügyfelet ennyire le @-nak
Elsőlátásra arc szépségverseny
Dyna Hozzászólás - 2006. december 28. :: 18:04
2006. 12. 16.-án megrendezésre került az Elsőlátásra arc szépségverseny Újfehértón, ahol én is részt vettem. Minden szépen indult, de egyszer csak odaértünk Igaz, hogy előbb érkeztünk, de telefonon megbeszéltük, hogy elénk jönnek. Másfél óráig vártunk a hidegben, mire megérkeztek, elvittek a szállásra, egyedül ez volt a jó az egészben. Közölték, hogy másnap reggeltől este öt óráig bent kell lennünk próbálni, így már nem lesz lehetőség visszamenni a szállásra. Reggel az összes ruhával amiben felléptünk, bevonultunk a próbára, ami kb.2 órát vett igénybe. Közölték, hogy 14 órától hideg tál áll a résztvevők rendelkezésére. Elmehettünk egy fodrászhoz, aki kb. 4 lányra számított, és mentünk nyolcan. /Hozzáteszem , hogy 30 fővel indult, de az utolsó napra csak tizenegyen maradtunk. / Kaja persze semmi a beígért időpontra, maximum elmehettünk enni fél áron. HURRÁ! Közölték, hogy minden lány fog kapni valamilyen ajándékot. Mikor megtudtuk, hogy két helybeli lány is indul, számunkra eldöntött volt a végeredmény, ami be is igazolódott. Az első helyezetnek az anyukája szponzor volt, így gondolom egyértelmű volt, hogy Ő nyeri. Szó se róla, szép lány volt, de nem volt szebb, mint a többi. A második helyezet is egyértelmű volt. Kár, hogy nem volt még egy helyi lány, hogy teljes legyen a felállás. Egy különdíj került átadásra, amit az első helyezet anyukája ajánlott fel, még jó hogy azt is nem a lánya kapta. Természetesen a többi lány nem kapott annyit sem, hogy köszönöm. Ezek után letörten, éhesen mentünk volna az öt órával ezelőtt beígért kajára, de sajnos nem fértünk be, mert tele volt szponzorokkal és családtagjaikkal. Köszönjük a szülőknek, akivel ott voltak, hogy legalább enni tudtunk, és nekik mi maradtunk a legszebbek.
Természetesen a beígért cd-t sem kaptuk meg, arról már nem is beszélve, hogy senkit sem láttunk, aki a műsort felvette volna. Ezenkívül se rádió, se tv, mint ahogy be volt harangozva, arról nem is beszélve, hogy félig üres volt a Művelődési ház, mert senki nem tudott a rendezvényről. Nem akartam senkit elriasztani, csak leírtam a tapasztalatomat. Tisztelet a szülőknek, hogy velünk együtt kitartottak.
Ezek után hab a tortán, hogy a „reklámot biztosító igazgatóság” /milyen reklám?!/ semmisnek tekinti a rendezvényt! Bár ilyen szervezés és bunda mellett /remélem ezért volt/ nem is csodálom. De ugyan ki fogja a lányokat a költségekért meg a többi dologért kárpótolni?
Úgyhogy lányok, ha gondoljátok, jelentkezzetek, én biztos, hogy soha többet nem fogok!
Sziasztok: Dyna
csiguszka, Lille, Egyetlen, Ördöglakat
Szintén első nap adtam fel 2 elsőbbségi pályázatot és egyik sem nyert. Érdekes ez ekkora tömegben, nem?
Lille, Egyetlen, Ördöglakat , én is első nap adtam fel 2 Spar Globusz pályázatot elsőbbségivel és én sem vagyok benne a 300 ban. Én is furcsának találom a dolgot,hogy ennyi első nap feladott pályázat nem került be a 300 ba.
Szilivia!
Légyszi írd már meg, hogy hova írtál, és szerintem írjon nekik mindenki.
Lille, Egyetlen, Ördöglakat
Spar - Globus: ma érdeklődtem utána a Lauritzennél, nekem 10 db első napon feladott elsőbbségis levelem a mai napig nem ért be hozzájuk

Nekünk 16 sms veszett oda - mikor végre volt pontunk vásárolni eltüntek az ajándékok, most meg az egész oldal.
Ráadásul a más is járt így a fórumunkról.hogy nem kapott semmit. Csak az ember összekaparta a pontokat jó hosszú idő után,és semmi,haláli nyugalommal válaszolgattak a mailomra.De már nem is írok nekik,kár a gőzért.

Smile: én még az elején abbahagytam,mert emelt díjas SMS-ért kaphattam volna Bónusz játékot,az sms díját levette játékot meg nem kaptam,akkor én is elkezdtem irogatni nekik,amire azt írták,hogy szerintük nem lehetséges,de küldjem el az adataimat és pótolják . azóta nem történt semmi,ha a Fórumukra írtam,azt is törölték,hogy ki ne derüljön. ja és egyidőben más is írt ilyet,tehát nagy semmi ez a cég!?
A blablu oldalával több hónapja levelezgetünk,hogy mi van a megnyert ajándékokkal,eddig mindig jött igéret,meg hogy már hányszor feladták,de már azt sem hiszem el,hogy feladták,egyszer-kétszer eltűnik,de azért ennyiszer nem,meg akkor lehetne kerestetni. Most már nem is válaszolnak a mailra,nem volt egy korrekt játék.

Lille, Egyetlen: én is 2 pályázatot adtam fel elsőbbségivel és egyiksem jutott az első 300-ba
Most jönnek az értesítések az iwiwről,hogy dec 23-án üzenetem jött...
Még jó,hogy be szoktam lépni

Nemcsak ezzel jártam így, hanem a Pickwick-kel is. Mindig ment elsőbbséggel, a nevem meg sehol. Most jött meg a Milka gyorsasági díj is. Azt is együtt adtam fel a pároméval-külön lakcímre, neki meg nem jött semmi....
Én 2 db pályázattal jártam ugyanígy; de a kolléganőm levele beért - neki én szóltam és másnap küldött egy pályázatot ő is
Lille! Én ugyanígy jártam! 4 pályázatot adtam fel aznap!

Spar -Globus játékán első nap vásároltam, aznap ment a blokk elsőbbségivel, a nevem meg sehol. Pedig biztos voltam benne, hogy nyerek vele...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások