Azért van még mit tanulniuk... decemberben rendeltem egy krémcsomagot azóta is hozzák... azt mondták sok a rendelés... más rendelés pl interfood uti 2hét alatt megjött.
Gondolom a krémcsomag elfogyott... v. most kísérletezik az összetevőt Thaiföldön.
Üdvözlöm a Siónál azt az okos alkalmazottat, aki a kódot más helyre szerkesztette!

" alt="

">
Végre kiolvasható, nincs meggyűrődve, stb.

" alt="

">
Beírnátok a címet, hogy hová kell küldeni? Köszönöm! Nekem is maradt 1.....
Írok, csak sajnálom a Nestléseket, ha az enyém már a húszezredik mail lesz.
Cirbolya, szerintem írj nekik te is: info@hu.nestle.com
Írjátok már be légyszi, hová kell küldeni a csomagolást, nekem is maradt nyerő papír a nyakamon.

" alt="

">
Csak poenkodni probaltam! Mi sok sok kartonbol osszesen 1 db-o t talaltunk!
Nem gondolom, hogy emiatt sokan vennének még Balaton szeletet... Én kb. 40 papírból 1-gyel nyertem csokit. És ha jól olvastam itt a többieket, akkor senkinek sem volt jó az aránya.
Nekem is válaszolt a Nestlé, hogy 16-án már nem váltották be a nyertes csokipapírt. Ua. a válasz.

" alt="

"> Totál korrektek.

" alt="

"> Nagy piros pont nekik.

" alt="

">
A boltoknak meg egy nagy fekete, vagy aki elszúrta. Úgy látom, ez valami nagyobb gond volt, nem csak 1-1 boltra korlátozódott.
Akkor jo sokan fognak most venni meg csokit,hatha lesz benne nyertes

" alt="

">. De gonosz vagyok ma
Válaszolt a Nestlé a be nem váltott Balatonszeletes csokipapírok miatt.
Postai beküldés után küldik a Bummokat, és a postaköltséget is kompenzálják termékekkel.

" alt="

">
Voltak nálunk kóstoltatni bevezetés előtt az új Sió ízeket amik nagyon finomak voltak.
1 karton Sió gyümölcslé + 100% kis gyümölcsleveket adtak ajándékba.
Tök jó gesztus tőlük!
A legújabb DM promóció nekem minden részletében szimpatikus,már részt is veszek benne.
"winner"nek köszönöm a cseréhez való hozzáállását! Több, mint korrekt!

" alt="

">
Szeretném megköszönni mindenkinek, akik küldtek nekem Garage store utalványt! Nagyon kedves tőletek

" alt="

"> Jó érzés volt, hogy minden ellenszolgáltatás nélkül csakúgy küldtetek

" alt="

"> Jól esett a lelkemnek

" alt="

">
még januárban nyertem a balatonnal.1 hete küldtem be a csomagolást.ma hívtak adategyeztetés céljából.nem hívtam őket és levelet sem írtam nekik.maguktól hívtak

" alt="

">
A "Negatív tapasztalatok"-ba írt Eurovit nyugta másolatos történet végül pozitív fordulattal zárult. Ment egy mail a gyógyszertárnak és a játékszervezőknek is, hogy most mi lesz, mit tegyek? Meglepetésemre egyrészt rövid időn belül válaszoltak, másrészt még egyeztettek is egymással! Végül a másolat helyett kaptam eredeti blokkot! Köszönet a szervezők aktivitásáért, és a megoldáskereső hozzáálásukért! (Ha nem nyerek, nem bánom, de azt nagyon bántam volna, ha nem teszek semmit, nyerek, és akkor derül ki, hogy másolatot nem fogadnak el.)
A Spar vevőszolgálatában pozitívan csalódtam.
Pár napja egy elég kellemetlen incidensem volt a kaparós sorsjegy nyereményjáték miatt egyik pénztáros kollégájukkal, amit leírtam a vevőszolgálatos e-mailcímre. Nem említettem sem a bolt címét, sem mást, mert nem akartam konkrétan senkit bajba sodorni, csak azt akartam elérni, hogy igenis tájékoztassák a dolgozókat, hogy figyeljenek oda, és többszöri kérés után se tagadják le, hogy jár-e sorsjegy vagy sem, ne kelljen üzletvezetőt hívni, hogy az ügy rendeződjön.
Elnézést kértek a történtekért, és kárpótlásul bemehettem egy 'ingyen' sorsjegyért (szerencsére a bolt 2 perc sétára van, így természetesen bementem). Nyerni ugyan nem nyertem, de legalább nem lett teljesen rossz szájízzel vége ennek a nyereményjátéknak (részemről).
Az Ooops' norvégiai utazás fantasztikus volt. Szuper szervezés a Rewart részéről. A gyárlátogatás is egy igazi élmény volt, köszönet érte a gyár igazgatójának, aki mindenhová elkalauzolt minket.
Nagy piros pont a Balaton játék szervezőinek, villámgyorsan válaszoltak és segítettek a regisztrációban

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások