Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 58 / 72 oldal |
Mágnes ,én is adtam nekik Nurofent , nem kellett csak 2-3 este . Nincs értelme szenvedtetni a gyermeket .
Bea!
Lehet, sokan megvetnek érte, de én adtam a fiamnak fogzáskor Nurofent. Amikor már sokadszor sírt fel éjjel, és ő sem aludt, s a Dentinox sem segített, akkor adtam neki. Sokszor szenvedett éjjelente, de így legalább aludt éjjel. Nappal meg az ínyét kenegettem, mert nagyon jó a Dentinox, de viszonylag rövid ideig hatott.
Lehet, sokan megvetnek érte, de én adtam a fiamnak fogzáskor Nurofent. Amikor már sokadszor sírt fel éjjel, és ő sem aludt, s a Dentinox sem segített, akkor adtam neki. Sokszor szenvedett éjjelente, de így legalább aludt éjjel. Nappal meg az ínyét kenegettem, mert nagyon jó a Dentinox, de viszonylag rövid ideig hatott.
Dentinox N gél -fogzáskönnyítő , mi ezt használjuk és éjszaka is visszaalszanak ,ha bekenem a fájó részt .. Picike tubusban van és kb 1300 ft.
pipe
küld el anyóst a melegebb éghajlatra!!
küld el anyóst a melegebb éghajlatra!!
Mi is szobatisztasággal szenvedünk. Ármin októberben lesz 3, de nem igazán megy a szobatisztaság. (A lányok ilyenkor már javában azok voltak). Egész nyáron csupin volt, én meg örültem, hogy szorgalmasan jár a bilire kérés nélkül. Aztán jött a hűvös idő, felkerült a kisgatya, így pedig már inkább benn megy ki. Igaz egyre kevesebb a baleset, kérdezgetem, hogy kell-e neki. De magától még nem szól... Pisilni állva szeret a WC-be, de a kakit inkább a fotel mögé bújva, a bugyiba szereti
" alt="
"> Kivéve, ha észreveszem.
Nekem is volt olyan ismerősöm, aki a még ülni sem tudó gyerekét hozzákötötte a járóka falához, hogy a bilin üljön
" alt="
"> Most itthon van az anyósom, ő arra esküszik, hogy 1,5 óránként rányomja a bilire. Én ennek nem örülök, de úgy látom a kicsi fiam sem, mert azóta nem szívesen bilizik. Én inkább várom a pillanatot, amikor tényleg megérik a szobatisztaságra. A sógornőm két gyereke - anyósom velük lakik - olyan szorulásos lett a sok erőltetéstől, hogy állandóan gyógyszerezni, tornáztatni kellett őket. Nem szeretnék ide jutni.
" alt="
"> Kivéve, ha észreveszem.
Nekem is volt olyan ismerősöm, aki a még ülni sem tudó gyerekét hozzákötötte a járóka falához, hogy a bilin üljön
" alt="
"> Most itthon van az anyósom, ő arra esküszik, hogy 1,5 óránként rányomja a bilire. Én ennek nem örülök, de úgy látom a kicsi fiam sem, mert azóta nem szívesen bilizik. Én inkább várom a pillanatot, amikor tényleg megérik a szobatisztaságra. A sógornőm két gyereke - anyósom velük lakik - olyan szorulásos lett a sok erőltetéstől, hogy állandóan gyógyszerezni, tornáztatni kellett őket. Nem szeretnék ide jutni.bea
esetleg gyógyszertárba lehet venni ecsetelőt rá. pontos megnevezést nem tudok, mert szerencsére eddig nekünk nem kellett, mind a 12 gond nélkül kijött
" alt="
">
esetleg gyógyszertárba lehet venni ecsetelőt rá. pontos megnevezést nem tudok, mert szerencsére eddig nekünk nem kellett, mind a 12 gond nélkül kijött
" alt="
">Bea van rá kenőcs amivel be lehet kenni, az szokott segíteni, meg citromfű tea esetleg attól éjjel jobban tud aludni
" alt="
">
Etetek a lányok biztos beírják a krém nevét, ha nem később elküldöm!!
Gyors fogzást a picinek!!
" alt="
">
Etetek a lányok biztos beírják a krém nevét, ha nem később elküldöm!!
Gyors fogzást a picinek!!
Marcsi: akkor nagyon ügyesek a csajok!
" alt="
">
Judit: várom majd a leveled.
" alt="
">
Nem sürgetem tényleg, meglátjuk a bölcsiben mi lesz, elvileg októbertől megy majd.
" alt="
">
" alt="
">
Judit: várom majd a leveled.
" alt="
">
Nem sürgetem tényleg, meglátjuk a bölcsiben mi lesz, elvileg októbertől megy majd.
" alt="
">Sziasztok!
Keresztlányomnak jön a 6. foga. Az első 5-el nem szenvedett ennyit ,mit ezzel.
Éjszaka nem alszanak. Néha csillapszik neki, de van mikor nagyon fáj neki, mert sír.
A hűtős rágókát olyankor eldobálja. Nem kell neki.
Ti tudtok valamit amivel lehetne neki csillapítani, hogy ne fájon a kis guzija?
Ti már gyakorlott anyukák vagytok ahogy olvastam a fórumot
" alt="
"> És gondolom Ti is át estetek rajta. Ő az első baba a családban és nem nagyon tudnak még ilyen módszerekről. A védőnő sem mond semmit
" alt="
">
Ha valaki tud valamit akkor írjon privit.
Előre is köszönöm keresztlányom nevében
" alt="
">
Keresztlányomnak jön a 6. foga. Az első 5-el nem szenvedett ennyit ,mit ezzel.
Éjszaka nem alszanak. Néha csillapszik neki, de van mikor nagyon fáj neki, mert sír.
A hűtős rágókát olyankor eldobálja. Nem kell neki.
Ti tudtok valamit amivel lehetne neki csillapítani, hogy ne fájon a kis guzija?
Ti már gyakorlott anyukák vagytok ahogy olvastam a fórumot
" alt="
"> És gondolom Ti is át estetek rajta. Ő az első baba a családban és nem nagyon tudnak még ilyen módszerekről. A védőnő sem mond semmit
" alt="
">
Ha valaki tud valamit akkor írjon privit.
Előre is köszönöm keresztlányom nevében
" alt="
">
Nekem a lányom előbb lett ágytiszta, mint szobatiszta.
Ebben nagy szerepe van a bölcsinek. Sajnos nem figyeltek rá eléggé. Pedig 22 hósan úgy mentünk, hogy már a bilibe kakilt és többnyire oda is pisilt, bár még elég bizonytalan volt és sokszor kellett figyelmeztetni. Na de a bölcsiben nem kérdezgették, így pisilt a pelenkába nappal, reggel a Wc-be. Nem szerette a bilit, inkább a WC-t szűkítővel.
Ebben nagy szerepe van a bölcsinek. Sajnos nem figyeltek rá eléggé. Pedig 22 hósan úgy mentünk, hogy már a bilibe kakilt és többnyire oda is pisilt, bár még elég bizonytalan volt és sokszor kellett figyelmeztetni. Na de a bölcsiben nem kérdezgették, így pisilt a pelenkába nappal, reggel a Wc-be. Nem szerette a bilit, inkább a WC-t szűkítővel.
Ferkat ,az enyémek ,most kezdtek el dumálni
" alt="
"> Nagyon édesek ,ahogy egymásnak és nekünk magyaráznak
" alt="
">
" alt="
"> Nagyon édesek ,ahogy egymásnak és nekünk magyaráznak
" alt="
">Nemets ,ha 4-5 éves gyerekenek segítenének azzal ,hogy éjszaka keltegetik ,de egy ilyen kicsigyereknek
" alt="
"> Nem hagyják pihenni
" alt="
">
" alt="
"> Nem hagyják pihenni
" alt="
">
Az én fiam 2,5 éves volt mikor egyik napról a másikra szobatiszta lett. A lányom 20 hónaposan amikor abba hagyta a szopizást abbahagyta a pelusozást is.
" alt="
"> Éjjel adok rá, mert néha becsurgat (23 hónapos most), mivel nem beszél éjjel elég nehezen tudom megállapítani, hogy miért hümmög.
" alt="
">
" alt="
"> Éjjel adok rá, mert néha becsurgat (23 hónapos most), mivel nem beszél éjjel elég nehezen tudom megállapítani, hogy miért hümmög.
" alt="
">Anianya , a lányok 14-én lesznek két évesek . Dórikám egész nap bugyiban van ,ő intézi a bilizést magának , Lilla ha csak bugyiban van inkább nem pisil
" alt="
"> ,majd amikor már nem tudja tovább tartani ,akkor oda ahol éppen van . Majd csak belejön Lilla is ,én nem erőltetem őket . Tudják hol a bili, ha használni akarják
" alt="
">
" alt="
"> ,majd amikor már nem tudja tovább tartani ,akkor oda ahol éppen van . Majd csak belejön Lilla is ,én nem erőltetem őket . Tudják hol a bili, ha használni akarják
" alt="
">Anianya nyugi, előbb-utóbb az lesz.
Majd írok vmikor, de most nagyon sok a házimunka, végülis több mint 2 hóig nem voltunk itthon.
Majd írok vmikor, de most nagyon sok a házimunka, végülis több mint 2 hóig nem voltunk itthon.
Most hallottam a barátnőmtől, aki védőnő.
Szomszéd faluban van egy 2 éves kislány. A szülei azt mondják róla, hogy szobatiszta, de...
Anyuka és apuka minden éjjel felkelti a lányt 2*, bilire ültetik, ahol a gyerek alszik tovább. Aztán belepisil, addig rajta alszik.
Ez megy a gyerek 1 éves kora óta, és mondják hogy szobatiszta.
Meg nappal is rajta ültetik folyamatosan.
Hát ez biztos nem az!
Szomszéd faluban van egy 2 éves kislány. A szülei azt mondják róla, hogy szobatiszta, de...
Anyuka és apuka minden éjjel felkelti a lányt 2*, bilire ültetik, ahol a gyerek alszik tovább. Aztán belepisil, addig rajta alszik.
Ez megy a gyerek 1 éves kora óta, és mondják hogy szobatiszta.
Meg nappal is rajta ültetik folyamatosan.
Hát ez biztos nem az!
Köszi Begus.
Olyan emlékem van, mintha azt mondta volna anno a doktor néni, hogy nem elég erős a karjuk az oltáshoz.
Kedden kiderül, remélem nem lesz gond.
Olyan emlékem van, mintha azt mondta volna anno a doktor néni, hogy nem elég erős a karjuk az oltáshoz.
Kedden kiderül, remélem nem lesz gond.
Érdekes dolog a szobatisztaság...
Lili 23 hónapos lesz és még nem az. De nem is sürgetem a dolgot.
De már belepisilt a bliliba és előtte szólt is, hogy kell neki! De furi, hogy amikor nincs rajta pelus inkább visszatartja és nem pisil a bilibe sem... sőt! a kádba sem ereszti el magát.
" alt="
">
Lili 23 hónapos lesz és még nem az. De nem is sürgetem a dolgot.
De már belepisilt a bliliba és előtte szólt is, hogy kell neki! De furi, hogy amikor nincs rajta pelus inkább visszatartja és nem pisil a bilibe sem... sőt! a kádba sem ereszti el magát.
" alt="
">judit, a lányom közel 3 éves, de nem emlékszem, hogy kapott volna a karjába oltást. szerintem a lábába fogja kapni.
Kisfiam kedden lesz 18 hónapos és oltást kap.
Nem emlékszem, hogy a lányom a lábába vagy a karjába kapta-e.
Nálatok hova adta a doki?
Nem emlékszem, hogy a lányom a lábába vagy a karjába kapta-e.
Nálatok hova adta a doki?