Még 71 sulipont hiányzik a mi iskolánknak is a 200-hoz. Ha lenne valakinek felesleges, légyszi ránk is gondoljatok, nagyon hálás köszönet érte.
És köszönöm annak az embernek, aki 16 pontot adott nekünk!

" alt="

"> Minden jót kívánok neki!
Magic: megtelt a postafiókod, törölj légyszi mert visszajönnek a leveleim!
NAGYKANIZSA
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat. Egyenlőre új SPAR bélyegeket tudok felajánlani de biztos meg tudunk egyezni.
20 sulipont? Vali! Nagyon szépen köszönöm! Istennő vagy! Ezért muszáj küldenem szerencsepénzt és a blokkokat is bedobom Neked! Igazán köszönöm! Igazad volt, inkább beküldöm hivatalosan, de ha bárki felajánlja az iskolánknak, kérlek küldjétek el a neveteket, címeteket. Akinek pedig felajánljátok a sulipontokat:
BELVÁROSI ÓVODA ÉS ÁLTALÁNOS ISKOLA
BÉKE ÁLTALÁNOS ISKOLÁJA
6000 Kecskemét, Boldogasszony tér 7.
Előre is köszönjük! S tudom, hogy ez nem csere-bere, de ma még az utolsó napja van az Univer 60. születésnapi nyereményjátékának, s ezzel tudom hálámat kifejezni nektek.
Mindenkinek köszönöm, aki eddig küldött, s aki ezután küld, annak szerencsepénz jár!
Bocsi, ez már felajánlás topic!
M. Margitnak köszönöm a sulipontokat, nagyon aranyos vagy s várom, hogy a fórumosok között olvashassalak!
Csillúzió: Köszönöm a pontokat, megérkeztek!!! Sok szerencsét Neked is!
Szilvi6: Még nem köszöntem meg, megjött a leveled és köszönöm, köszönöm, köszönöm!
NAGYKANIZSA
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat. Egyenlőre új SPAR bélyegeket tudok felajánlani de biztos meg tudunk egyezni. Régi csere partnereimet is örömmel üdvözölném!!
Paintuci: Te azt kérhetsz, amit csak akarsz! De nem tudlak elérni!
Köszönöm én is annak a néhány embernek, aki önzetlenül felajánlotta és elküldte a sulipontjait nekem, lassan, de biztosan haladunk!

" alt="

">
Illetve köszönöm azoknak is, akik cserével juttattak pontokhoz!
Fortuna, Zsuzsa Nr. 1, Mariann, megérkeztek a felajánlott pontok, nagyon szépen köszönöm, a melléklet külön jól jött, nincsenek rá szavak, milyen aranyos vagytok! Már engem is meglep, milyen csodálatos emberek vannak itt a fórumon! S nem kértek érte semmit! Megemelem előttetek a kalapomat!
Paintuci: Ezen az oldalon tudod, nem lehet, de írok Neked!
Nekem van egy ilyen sulipontom... kérni is lehet érte vmit?

" alt="

"> 1 pickwicket merészkednék....

" alt="

">
Kedves sünkutya megérkeztek a sulipontok, köszönöm, köszönöm!
NAGYKANIZSA
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat. Egyenlőre új SPAR bélyegeket tudok felajánlani de biztos meg tudunk egyezni. Régi csere partnereimet is örömmel üdvözölném!!
Köszönet valamennyi nagylelkű felajánlásért, ezen a hétvégén csoda történt, csak úgy repülnek a sulipontok! Ma én is bevásároltam az Univerben...
Köszönöm, köszönöm, köszönöm, nagyszerű érzésekkel gondolok Rátok, annyira önzetlenek vagytok, hogy az isteni áldás biztosan rátok is száll.
Írjátok a csere-berébe, azt többen olvassák!
Én is gyűjtöm az iskolánknak a sulipontokat, ha esetleg lenne még valakinek.

" alt="

">
Légyszi írjátok meg azt is, hogy ki mit kérne érte.
Én egy győri iskola támogatásához keresek sulipontokat.
Amit tudok adni:
3 sulipont = neonzöld nyakbaakasztó karabínerrel vagy Oriflame kézkrém
10 sulipont = 100 db kis boríték + 500 g Haribo gumicukor
15 sulipont = Vichy szájfény (aranysárga, de inkább színtelen) vagy Microsoft feliratos belül polár kívül vízhatlan sötétkék kalapszerű sapka + tojás alakú időmérő
vannak sulipontajaim
eddig 7 de még lesz hozzá 10
mit adnál értük?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások