carla: Én az Emment nem tenném, a hollandok közül jó lehet a 107 De Graafschap H-ra, sokan teszik a Cambuurt V-re, nekem nem tetszik az 1,60-as odds, ma is a legkisebb, 1,30-as odds elment. Nem is játszom többet a románokat. Sajnos a Bremen is csalódást okozott, de a Fulham nyert, s ha 2,3 gól lenne a Liverpool meccsen és nyerne a Rubin Kazan, akkor holnap már csak egy meccs kellene egy jó szelvényhez.
Holnapra és szombatra a következőt tettem:
102 FC Köln-Mönchengladbach H 2,15
116 Ajaccio-Istres H 1,65
120 Sedan-Nimes H 1,98
156 Everton-Bolton H 1,50
191 Deportivo-Valladolid H 1,58
201 Auxerre-Le Mans H 1,52
4/6-ban
Kombinációs tippmix szelvény
115 Telstar - Cambuur V 1.60
112 Helmond - Go Ahead Eagles V 2.51
113 Maastricht - F. Sittard H 1.66
106 Kasimpasa - Besiktas D 3.20
92 Metallurg Doneck - Dinamo Kijev V 1.42
118 Le Havre - Bastia H 1.65
Eredő odds: 216.93373
Tét: 100 Ft
Max. nyeremény: 21695 Ft
Kombináció: 4/6 (15 alapfogadás)
én sem értek a focihoz, csak a statisztikát nézem meg, abból meg főleg megérzésből tippelek.

" alt="

">
carla
Nem értek a focihoz, de holnapra én ezt néztem ki:
107 De Graafschap- Volendam H 1,40
118 Le Havre- Bastia H 1,65
Holnapra ezeket nézegetem
108 Den Bosch - AGOVV H
109 Dordrecht - Excelsior V
110 Emmen - Veendam H
Meg esetleg mellé még valamit 3/4re
köszi Magic
Én is gondolkodtam az 1-es kötésnél a Barcára 4:0nál

" alt="

">
Mai szelvény:
037 Rapid Bukarest-Ploiesti H
044 Marseile-Benfica 2,3 gól D
049 Bremen-Valencia H
056 Liverpool-Lille 2,3 gól D
3/4-ben
chicaloca: Az már jó jel! Azt jelenti, kerülget a szerencs, ma nagyon szerencsés nap lesz, használd ki!
Timso, semmi baj, végül tettem, de bárcsak 1-es kötésben fogadtam volna a 4:0 eredményt. Este feltettük a csapattársammal, ő okosan egyedül, én hozzátettem még 2 eredményt, ráadásul a H-D-t a Bordeaux meccsre, nem sokon múlt, de nem baj, legalább mindenképpen továbbjutott a kedvencem, de 78.000 Ft 200 Ft-ból jó lett volna.
Mára gondolkozom, mit tegyek, este igyekszem leírni, de orvoshoz megyünk.
mérges vagyok magamra, 6 meccsre akartam rakni mindenképp egyenesben, mind bejött volna, de mire odajutottam h. rakjak már megkezdődött két meccs (svájciak) így meg nem akartam rakni a kis nyeremény miatt
jajjjjjjjj most látom Magic, hogy írtál....
Ma nem fogadtunk, mert időnk se volt nagyon, ettől a hülye időtől totál hisztisek a lurkók, ők gépeztek....

" alt="

">
Nekem nem csak mai meccsek vannak, de ezt tettem (ja, egyáltalán nem értek a focihoz, csak tetszik a tippmix):
174 Barcelona-Stuttgart 2-3 gól D
191Bordeaux-Olympiakosz 2-3 gól D
212 Standard-Panathinaikosz H
241 Arsenal-West Ham H
254 Sampdoria-Juve D
4/5 kombinációval 7.955 Ft, ha bejön.
Vélemény?
141 Düsseldorf H
169 Exeter-Bristol Rovers V-re illetve D-re
170 Cercle Bruges H
172 Barcelona (o-1)-Stuttgart H
A 126-os meccs jött D-re, de ennyit az NHL szakértőnkről, én mondtam a Minessotát és a Washingtont és a Nashvillet, a Nashville nem jött, de az összes többi elment.
Timso: Ma mit tennétek?
Pl. most maradtam le egy meccsről, de a 153-as meccs szerintem nagyon lehet Döntetlen, igaz U17-es meccs, de meglepetést érzek.
Ki mit gondol ma?
Szerintem Newcastle és a Curcle Bruges fix H, mellé kellene tenni még két biztosat. Düsseldorf talán, de ott lehet döntetlen is, hisz jégkorong. Nem olvastam ma Nemzeti Sportot.
Van egy 3/4-es szelvényem is, talán ebben bízok a legjobban:
141 Düsseldorf-Hannover H 1,81
155 GloriaBistrica-Univ. Craiova H 1,98
161 Le Mont Lausanne- Thun V 1,78
170 Cercle Bruges-Roeselare H 1,43
100-as téttel, összesen 400 Ft-ért
A gyerekem sajnos beteg lett, nem tudtam bemenni átnézni jobban a mai napot, a 157-es meccset gondolom döntetlenre /esetleg V/
a 160-as meccs Grasshoppers-Sion H-ra gondolom
165 Newcastle valószínűleg H
A Barcelona-Stuttgartra raknék 2,3 gólt, a Bordeaux meccsre én sem raktam, remélem továbbjut a Bordeaux, mert nagy kedvencem.
chicaloca: Barcelona nyer, én raktam hozzá a holnapi Marseille meccset H-ra és a Wolsburgot szintén H-ra.
Az én mai 3/4-es szelvényem:
138 Zvolen-Slovan Bratislava 3. m. V 1,85
151 Arisz-Kavala H 1,52
156 Gaz MetanMedi - CFR Cluj V 1,85
161 LeMontLausanna-Thun V 1,78
100-as téttel /össz: 400 Ft/ 2.130 Ft-ot hoz.
Persze néha a kis odds viszi a szelvényt.
Raktam egy jégkorongot is, ez veszélyes, de így játszottam,egyenesben:
142 New Jersey-Pittsburgh D 3,80
143 Colorado-Calgary H 2,13
végül nem tettem az aston villára (kár érte) de a sevilla meg kikapott...
az internek nagyon örülök, bár kabalából nem raktam a meccsre, így nyugodtan tudtam nézni a tv-ben

" alt="

"> forza inter!!!!!
ma a focinál milyen tippjeitek vannak?
remélem
a barca nyer

" alt="

">
a többit még nem néztem (bourdeaux-olympiakosz H ??)
teniszt szoktatok rakni?
Sajnos nem nyer a Preston, de legalább a gólok számát az egyik szelvényen eltaláltam. Ott jön 720 Ft. Car, hogy nem a félidőre fogadtam, azt eltaláltam. De fő, hogy továbbjutott az Inter! Most már csak az Ottawa és a Vancouver nyerjen!
Elírtam: Coventry-Cardiff meccs van, a Coventry a múltkor nem nyert, most nyernie kell!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások