Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 58 / 63 oldal |
ajjajj, a topic címéből kimaradt egy "p" betű.....
krysztasz
mr. bean pedig kipróbálta a boltban
ha jó puhát akarsz venni bármikor, akkor olyat nézz, amire rá van írva,h soft. az tényleg puha
mr. bean pedig kipróbálta a boltban
ha jó puhát akarsz venni bármikor, akkor olyat nézz, amire rá van írva,h soft. az tényleg puha

mia
De a boltban nem próbálhatom ki.
Egyszer öcsinek kellett vennem fogkefét, és azt mondta, hogy jó puhát vegyek. Kérdeztem, hogy a boltban próbáljam ki??
De a boltban nem próbálhatom ki.
Egyszer öcsinek kellett vennem fogkefét, és azt mondta, hogy jó puhát vegyek. Kérdeztem, hogy a boltban próbáljam ki??Pilóta Téli varázs kimondottan finom. 

krysztasz, nem azt kellett volna venned.
A Cross Action medium, vagy Cross Action Vitalizer medium 35-ösben sokkal jobb.Pár éve ezt használom, illetve a Braun-Oral-B 3D elektromos fogkefét.
A Cross Action medium, vagy Cross Action Vitalizer medium 35-ösben sokkal jobb.Pár éve ezt használom, illetve a Braun-Oral-B 3D elektromos fogkefét.Oral-B indicator fogkefe.
Vettem kettőt, az egyiket használom. Nekem túl erősnek, és túl hosszúnak tűnik a fogkefe sörtéje. Lehetne puhább is.
A másik fogkefe egyenlőre keresi a gazdáját, át is megyek az illetékes topicba.
Vettem kettőt, az egyiket használom. Nekem túl erősnek, és túl hosszúnak tűnik a fogkefe sörtéje. Lehetne puhább is.
A másik fogkefe egyenlőre keresi a gazdáját, át is megyek az illetékes topicba.
Dr oetker Intermezzoja nagyon finom,bár én csak hawaii-sat ettem de biztosan a többit is kipróbálom

A 183 grammos Pilota Pillanatok Rivál igazából csomagolással együtt csak 130 gramm. Igen tud bosszantani az ilyen. 

Néhány hónapja én is kaptam tőlük cseresajtot, szintén postán 

Ajánlott elsőbbségi levélként jött, hétfőn feladták, kedden megkaptam. A sajtszeleteket nem tudtam szétszedni, mert egy kissé összeolvadtak, de egyéb bajuk nem volt. Én is csodálkoztam rajta. De még ha meg is romlott volna útközben, akkor is szép gesztus volt tőlük. És nem most a kánikulában jött, kb. 3-4 hete.
lindababa: ezt el sem tudom képzelni hogy hűtött árut hogy lehet postán küldeni. Nem penészesedett meg mire megkaptad? A posta híresen nem dolgozik gyorsan. 

Sziasztok! A Tolle sajttal én is úgy jártam, hogy penészes volt. Írtam emailt a Tollenak és elnézést kérve postán küldtek helyette egyet.
Ehető csak alaposan ki kell lyukasztani a fóliát. A Norbi ajánlásával készült étel az még finomabb. 

Aki próbálta már a Globus mikrós kaját, annak hogy ízlett? Arra gondolok, ami részt fog venni a nyereményjátékban.
A Milky Way klasszikusnak nagyon nem jó íze van.
Várszegi Viki
Igen kaiser termék
Igen kaiser termék
mel6: ez a Kaiser terméke? Ami most játszik? Mert a Kaisernek láttam joghurtos párizsijét, gondolom nem Tesco gazdaságos. 

Shrek
A joghurtos párizsi tényleg nagyon finom a Tescoban 195 Ft.
A joghurtos párizsi tényleg nagyon finom a Tescoban 195 Ft.
Zimbo sajtos grillkolbász védőgázas csomagolásban felpuffadt a gáztól mint egy lufi és megbüdösödött, ki kellett dobnom, a szavatossága 2005 július 24. 

nagyon sokszor van úgy,hogy a sajt piros eredeti csomagolása alatt tiszta penész.Sokszor megjártam vele(utoljára budaörsi Auchan),azóta csak ép szélű,előre csomagolt sajtot veszek