-.-. 2005-11-24 :: 10:52
Kérem, hogy akinek segítségre van szüksége, adja meg az e-mail címét (tegye publikussá adatait), akkor aki akar, az segíthet.
A fórumra beírt kész megfejtéseket törölni fogom, mert a direkt beírás nem felel meg a játék szellemének.
Hogyan lehet a pontjaimat játékba küldeni? Kipipálgatom azokat, amikre pályázom, megnyomom, hogy rendben és nem történik semmi (mármint pontlevonás, vagy bármi, ami arra ualna, hogy sikeres volt a küldés).
Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda.
Nekem meg ez lenne a hiányom.
Várom a segítséget!
Köszönöm

zsigi
diszkóban is csinálják,m, quizmester bár az nem igazán nevezhető annak tulajdonképpen
Tudnátok segíteni a "Mondd másképp! Újat létrehozó, szikrázó elméjű - ha manapság nem vagy ilyen, már ne is pályázz állásokra!" feladattal? Töröm a fejem de hasztalan. még a szinonímaszótárat is felütöttem és legalább ötven kifejezésre kerestem rá a startlapon... hazstalan... Biztos hogy a legegyszerűbb a megoldás és épp ezért nem jövök rá...
Köszi

köszi a segítséget mindenkinek
A ruha készleteset én sem tudom.
És a háztartási eszközt sem.
zsu-ka@levele.hu
légyszíves segítsetek, mert már 3 órája ülök a gép előtt
köszi
Játékmegfejtés közben pedig hallgassátok a Valóság hullámhosszát! www.radioreal.hu

Már csak 3 kérdésem hiányzik, ha valaki tud segítsen légyszi'
angol szó a már kifutott, de még megmaradt és értékesítésre kerülő ruhakészletekre?
Hogy neveznéd mindenből a leg...?
Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak...
Előre is köszönöm
Nekem 3 válasz még hiányzik, de sehogy sem találom. Valaki megmondja, hogy mi az a háztartási eszköz (félkarú óriás deszka nélkül), mi a neve a kerékpárnak, és hogy nevezzük mindenből a leg-akármilyenebbet?
Előre is köszi!!!
quizmester
Mit szoktak társaságban csinálni?
Sziaszok! Én kész vagyok, csak egyetlen egy hiányzik, de már két napja nem találom. Lécci segítsetek.
- Férfiak és nők által egyaránt űzött, látszólag semmilyen haszonnal nem járó furcsa mozgásformák gyüjtőneve. Az igazán profik koreográfia alapján csinálják.
Köszi szépen

Kika!
Nem is fogod megtudni, ha nem publikus a címed!
KÖZtes megoldásként: inkább ÉTKEZz egyet!

sziasztok!
erre az egy kérdésre nem tudom a választ légyszi segítsetek.Az összes többi megvan abban tudok segíteni
Hogy hívjuk azt, amikor nem te főzöl szeretteidnek, hanem cégek főznek sok-sok közembernek?
ezt a három kérdést nem sikerült megoldani: internetes kiállítás, valóság amit sisakkal a fejeden is látsz, etnofilmesek szakterülete... segítene valaki?

Nem találtam választ erre a kérdésre. Tud valaki segíteni?
Nyomtatott sajtótermék, amely online formában is létezhet. Mi az?
Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások