Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 573 / 1052 oldal |
Köszi sada! Akkor ez most engem még ( már ) nem érint.
Ez még az első eresztés!
Csenabi, az elozo kérdésem neked is szól: ez a pár maci a 2. garnitúra néhány darabja vagy még az elsoé?
Ma végre megjött 10 db maci
Irányítószám: 88-cal kezdődik...
Gladi !
Írni fogok, amint megjött a leveled
Irányítószám: 88-cal kezdődik...
Gladi !
Írni fogok, amint megjött a leveled

2 Cherry medál értesíto jött ide 

Brigio, Nórika! Ez már a második 25000 maci pár példánya???
Pall mall Dm levél!
Épp időben?!??!
Épp időben?!??!
sada,
Úgy látszik, cenzúrázzák a leveleimet.
Egyébként postán ma 1 levél érkezett Csenabitól, az én levelemről is kérek majd visszajelzést.
Úgy látszik, cenzúrázzák a leveleimet.
Egyébként postán ma 1 levél érkezett Csenabitól, az én levelemről is kérek majd visszajelzést.Ma megjött a Nestlé köntös kb két hónap után
2 db macika jött, az irányítószámom 90-el kezdődik. (Az infóvonalon 1-et mondtak, örülök, hogy időközben szaporodtak...
)
)Hurrá!Értesítés jött 13 macikáról!
gladiator
Csak hogy tudd:
Ma 2
olyan levelet is kaptam tőled, amit még hétvégén
írtál az axeleroról.
Csak hogy tudd:
Ma 2
olyan levelet is kaptam tőled, amit még hétvégén
írtál az axeleroról.Megjött az egy szem macim:-) 84-el kezdődik az irányítószámom.
Nekem még mindig nem jöttek meg az ígért macikák. Pedig az irányítószám 74-gyel kezdődik.Biztos, hogy irányítószám szerint küldik?Elvagyok keseredve, mert már megígértem a szétosztását gyerkőcök között.
Tery!
Ma végre megjött a 6-án feladott leveled. Hogy merre járt eddig??
Ma végre megjött a 6-án feladott leveled. Hogy merre járt eddig??
Csenabi!!
1165 és márc.22-én lett feladva , szintén Bp. -en !!
1165 és márc.22-én lett feladva , szintén Bp. -en !!
Egy maci érkezett. Kíváncsi vagyok jön e a másik beígért is. Lehet,hogy csak a postás nem tudta bedobni,pont ma nem voltunk itthon és ezt az egyet is beszorította a levélbedobóba,előre nem ment csak kíhúzni tudtam. Irányítószám 81-gyel kezdődik.
Jerry Lee
Hányassal kezdődik az irányítószámod ? Mert ide még mindig nem érkeztek meg a macik
Hányassal kezdődik az irányítószámod ? Mert ide még mindig nem érkeztek meg a macik

Jacobs macik érkeztek , szám szerint 5 db !!!
Evelin és Edit levele! Köszönöm!
Kérek én is jelzést, ha megkaptátok az én leveleimet!
Kérek én is jelzést, ha megkaptátok az én leveleimet!