startlapon dolgozók, kik laknak a tengerben, Aranyhorda stb, jövőkutatással foglalkozó tudomány, osztrák tartomány, nyomtatott sajtótermék online formában, gazdaságpolitika... ezeket nem tudom, tudna valaki segíteni?

Házimunkát végzel rajta, hogy ne legyen gyűrött. Na, mi az?
Van ilyen csekk is, de a nyaralást is mondhatjuk így.
Segízene valaki ezekben:
-Emlékszel egy sorozatra, melyben hosszúfülű emberhez hasonlatos lények kalandjait láthattuk a csillagközben? Mi volt a címe?
-Milyen szót használunk lencsevégre kapott pillanatképekre, melyeken általában emberek szerepelnek?
-Ki az a computerszakértő, aki egész hálózatokat képes karbantartani?
-Kik azok a romantikus beállítottságú regényírók, akik reményt adnak a nőknek, hogy a szőke hercegek igenis léteznek?
Köszi!!
Kérem, hogy akinek segítségre van szüksége, adja meg az e-mail címét (tegye publikussá adatait), akkor aki akar, az segíthet.
A fórumra beírt kész megfejtéseket törölni fogom, mert a direkt beírás nem felel meg a játék szellemének.
Én sem találálom a turizmust és a deszkás kérdést, kérek szépen segítséget.
fozo.gabi
ne haragudj,de én tényleg próbálkozok,és azért van amelyik tényleg kifog rajtam.És azért látom,hogy vannak segítő emberek.
örülök,hogy ze ilyen okos vagy.
de nem én vagyok az egyedüli,aki néha elakad.
Pocaklakó!
Nekem nincs veled semmi bajom.
Abból amit írtam a lényeget nem értetted meg
Ezen a fórumon sok segítőkész emberkével találkozhatsz, szóval mindig lesznek olyanok akik helyetted fogják megoldani a feladatokat...
légyszi segítsetek:
pocaklako utolsó két kérdésére én sem találom a választ. köszi
sziasztok
bocs az előzőért
ezek a kérdeseim:
Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda
Találd ki, melyik az a háztartási eszköz, ami a hozzá való deszka nélkül csak félkarú óriás!
Mi volt az eredeti neve annak a magas kerékpárnak, melynek első kereke jóval magasabb volt, mint a hátsó
köszönöm
sziaztok
most majd megint én leszek a téma,de sajnos elakadtam,nem tehetek róla.segítsetek légyszi
Ha nem elég vitamindús és egészséges, amit eszel, kénytelen vagy ilyesmiket szemezgetni.
Gondolj egy olyan különórára, ahol izzadt kézzel szabad, sőt kötelező megfogni a partneredet egy tánctanár jelenlétében!
Melyik az jövőkutatással foglalkozó tudomány, amely az ember utáni életet kutatja?
Mi az, ami sportoláskor hordott ruhadarabot és intenzív kurzust is jelent?
Melyik az a film, amelyet a modern horror nagymestere, David Lynch rendezett, s melynek címe körülbelül annyit jelent, hogy "Ikerorom"?
Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda.
Találd ki, melyik az a háztartási eszköz, ami a hozzá való deszka nélkül csak félkarú óriás!
Mi volt az eredeti neve annak a magas kerékpárnak, melynek első kereke jóval magasabb volt, mint a hátsó?
köszi(van aki segít,és remélem most is fog)
Még egyszer minden ilyen "sokat-kérdező-alaknak": abc rendben vannak a megfejtések, és most tartunk a t betűnél, na megyek spinningelek egy jót a szobabicajomon (ennél direktebb ráutaló magatartást még nem látott a világ :-))))
Ja, és I.M.R.E: azért labirintus, mert a sok startlap között keresed a megoldás lapot, egyik lapról a másikra, mint egy labirintusban. Azt, hogy miért puzzle és nem labirintus2 a címe már ne kérdezd meg, mivel lövésem sincs!
Huhh, micsoda vita, micsoda vita...
Szerintem pocaklako-t helyi statáriummal lőjjük tarkón a Dunába, ne aprózzuk :-))))
Raecska, fozo.gabi, aszusz1: Ugyanazt tudom nektek is mondani, mint high-nak (lásd korábbi hozzászólásaim... mivel amint látom azokat úgyse olvassa senki). Valahol igazatok van. Én a játék eleje óta játszom. A focivb-és kérdésnél a jóisten minden csillagára sem akart bejönni a képrészlet, és elkeseredésemben a google-n kerestem, így találtam meg a webnyeremeny lapot (utólag kiderült, hogy a proxy szerver nem frissített). Tehát én is "új" vagyok, és már én is három esetben nem tudtam egy választ. Tehát még a legjobbakkal is megesik.
De szerintem:
1. Aki nekem segít, annak én is
2. Aki keveset/bonyolultat kérdez, annak is segítek
3. Az olyanokat, mint pocaklako ha van időm segítem, ha nincs nem
Azzal a véleménnyel tökéletesen egyetértek, hogy "aki nem dolgozik, ne is egyék", de itt azért nem annyira súlyos a helyzet. NAGYON (!!!) sokan fejtik meg a startlapot (az előző játékban csak 2 millióan), ha teszem azt itt mondjuk ne adj isten 100 ilyen csak-segítségből-élek alakot megsegítünk, az esélyek minimálisan változnak.
Bizony-bizony itt csak nyerési esélyt kapsz, nem kapja meg a kocsit/utazást/stb. mindenki aki kirakja a képeket.
Olyan emberrel is összefutottam, aki mail-ben küldte az összes aznapi linket minden kérdezőnek. Ha nem akarjátok akkor is valaki segíteni fog. Nem is ezzel van a gond.
Én egy kicsit fel akartam dobni a fórumot, így nem elmaileztem a közvetlen megoldást, hanem jónéhány segítséget adtam hozzá (szintén lásd korábbi hozzászólásaim). Ennek ellenére jött olyan levél, amelyik ilyen kérdésekre kérdezett rá. Magyarán még arra se vette a fáradtságot, hogy ezen a fórumon kicsit visszább olvasson.
Egyébként most már én is átálltam arra, hogy mailben direktbe megmondom a megfejtést, mivel jelenleg nincs időm furfangos segítségeket irogatni.
Röviden ennyi. Én azzal a hozzászólással értek egyet, hogy ezt tényleg nem a fórumban, hanem privi mailben kellett volna megvitatni.
Egyébként pocaklako gondolom még annyira fiatal, hogy jópár kérdés azért nem megy neki. Én sem tudtam sokáig, hogy mit jelent az exhibicionizmus :-))))
Én nem butáztam le senkit. Az ha egyszer-kétszer nem jut valakinek eszébe valami, és segítséget kér (na mondjuk az is furcsa, hogy reggel 8kor, ahelyett, hogy rágódna rajta pár órát, és aztán...) előfordul, de az hogy valakinek a 16 kérdésből kb 8ra nem tudja a választ...
Na erre mondtam, hogy az nem az ő játéka
Én pl nagyon örülnék, ha a fórumról valaki vinné el az autót (még ha nem is én, akkor is!), de az már bántó lenne, ha olyan valaki vinné el, aki a nagy részét ekkora segítséggel oldotta meg!!!
Lehet egy kérdésem? Ez miért LABIRINTUS játék, mikor puzzle!
Semmi köze semmilyem labirintushoz!
Látjátok ez lett a fórumból ezt simán 1 privi @-ben le lehetett volna rendezni. Erre mindenkit le "butáztok".
Azért nem kell ellenségeskedésbe átcsapni..

AKI NEM DOLGOZIK,NE IS NYERJEN.
Amióta ez a topic megnyílt elharapodzott a fórumon a nem tudom a megfejtést légyszi légyszi segítsetek típusú hozzászólások száma, ráadásul olyanoktól akiket soha nem láttam eddig.
Már korábban is írtam, hogy nem az a baj, hogy 1-2 kérdést valaki nem tud, hanem amikor legalább 10-et felsorol amit nem tud és mindennap itt dekol a megfejtésekért.
Velem is előfordult, hogy 2! napig kerestem egy megfejtést és nem találtam. Nem játszottam és kész. Mi történik ha véletlenül egy játékon nem vesztek részt?
Öszíntén szólva kénytelen vagyok kimondani. Nem vagytok az eszeteknél, hogy folyton folyfást mindenkinek megírjátok a megfejtést. Ezentúl kihasználva a segítségeteket és a jóhiszeműségeteket minden hasonló játéknál itt kunyiznak majd mert úgyis van egy jóhiszemű aki segít. (már a kérdések is válaszoknál megjelentek hasonló próbálkozások)
Amikor olyan kérdéseket hogy mit hoz a Jézuska a karácsonyfán kivül valaki megkérdi sírhatnékom támad, hogy valaki ennyire nem veszi a fáradságot még egyértelmű kérdések megtalálására sem.
Lehet háborogni. Én inkább elgondolkodnék, vagy sírnék egyet, hogy ennyire hülye vagyok.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások