KÜLÖNBEN HOGY AKARSZ SEGÍTENI,HA ENNYIRE buta VAGY?
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 576 / 609 oldal |
Pocaklako !Milyen jogon viszed el a nyereményeket amásik elől aki megdolgozik érte.Neked és a többi LUSTÁNAK nem járna semmi.
De van!
Pl reggelenként rászánok negyed órát, esetleg 20 percet, hogy megoldjam a startlaplabirintus kérdéseit....
Napok, sőt hetek óta kb. ennyi idő kell a megoldásához, és nem vagyok egy észlény! Na jó szóval nem érzem magam ásznak!
Pl reggelenként rászánok negyed órát, esetleg 20 percet, hogy megoldjam a startlaplabirintus kérdéseit....
Napok, sőt hetek óta kb. ennyi idő kell a megoldásához, és nem vagyok egy észlény! Na jó szóval nem érzem magam ásznak!
Pocaklakó, tudod, olyanok is vannak, akik fiatalon is megtalálják a válaszokat, ez nem életkorfüggő.
Azon pedig ne csodálkozz, hogy irritálod azokat, akik mindennap megdolgoznak a megfejtésért, és közben azt látják, hogy egyesek a legminimálisabb erőfeszítést is sajnálnak a megoldásért, inkább csak kérdeznek és kérdeznek és kérdeznek......
Azon pedig ne csodálkozz, hogy irritálod azokat, akik mindennap megdolgoznak a megfejtésért, és közben azt látják, hogy egyesek a legminimálisabb erőfeszítést is sajnálnak a megoldásért, inkább csak kérdeznek és kérdeznek és kérdeznek......
fozo.gabi
Én sem akarlak megbántani,de még fiatal vagyok és nem igazán tudom mindenre a választ.Amúgy meg van akivel e-mailezek és szivesen segít.Nincs más dolgod,mint hogy velem foglalkozz?
Én sem akarlak megbántani,de még fiatal vagyok és nem igazán tudom mindenre a választ.Amúgy meg van akivel e-mailezek és szivesen segít.Nincs más dolgod,mint hogy velem foglalkozz?
megvannak 
Ezek a kérdések hol vannak? Én kiraktam az összeset de ilyenekkel nem rémlik hogy találkoztam volna 

fözö.gabi-hoz csatlakozván - ráadásul egy betű alatt megtalálod az összeset, csak lefele kéne görgetned a startlap abc-t...
Pocaklakó!
Nem akarlak megbántani, de ha ennyire nem megy a játék, miért erölteted?
Reggel is vagy ötöt kérdeztél, most megint... Ha a napi kérdések felét nem tudod, (pedig nagyon sokszor tök egyértelmű, akkor hagyd, mert ez nem a te játékod!
Most biztos megbántva érzed magad, de ha belegondolsz van igazság abban amit irtam!
Nem akarlak megbántani, de ha ennyire nem megy a játék, miért erölteted?
Reggel is vagy ötöt kérdeztél, most megint... Ha a napi kérdések felét nem tudod, (pedig nagyon sokszor tök egyértelmű, akkor hagyd, mert ez nem a te játékod!
Most biztos megbántva érzed magad, de ha belegondolsz van igazság abban amit irtam!
sziasztok
Elakadtam a következő kérdéseknél.
Segítsen valaki:
Melyik az a lap.hu oldal, amely a szarvasi nemzetközi zsidó ifjúsági táborról szóló oldalakat foglalja magába?
Melyik az a jugoszláv szövetségi köztársaság, melynek régiói Vajdaság és Koszovó?
Kik azok a romantikus beállítottságú regényírók, akik reményt adnak a nőknek, hogy a szőke hercegek igenis léteznek
köszönöm
Elakadtam a következő kérdéseknél.
Segítsen valaki:
Melyik az a lap.hu oldal, amely a szarvasi nemzetközi zsidó ifjúsági táborról szóló oldalakat foglalja magába?
Melyik az a jugoszláv szövetségi köztársaság, melynek régiói Vajdaság és Koszovó?
Kik azok a romantikus beállítottságú regényírók, akik reményt adnak a nőknek, hogy a szőke hercegek igenis léteznek
köszönöm
Köszi közbe megtaláltam 

Jajj lemaradt hogy aki tud légyszíves segítsen
Ki az a XVII. századi úriember, aki modernizálta a kor mezőgazdasági technikáját, s akinek neve alatt egy kezdetben blues, majd progresszív zenét játszó zenekar tevékenykedik?
Mi a gyűjtőneve a komputer demók világának?
Mi a gyűjtőneve a komputer demók világának?
A mai kérdéseket megfejtettem már, de a tegnapiból megmaradt a szobabiciklizés, zenével és pulzusmérővel.
Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
Aki tud segítsen. Előre is köszönöm.
Azért high-nak annyiban igaza volt, hogy lehet egy picit gondolkodni is. Például a lakástisztaságos kérdés elég könnyű. Ha a lakásban kosz van, és tisztaságot szeretnél, akkor nekiállsz mit csinálni? Csak nem takaritani?
Bridgett: Gondolj arra, hogy egy állást vagy pénzszerzési lehetőséget meg kell pályázni, amihez írnod kell egy pályázatot. Akkor mi is a tevékenység? (bár ez így már súrolta a direkt válasz határait)
A következő, aki megkérdezi, hogy mi Svédország fővárosa lenyakazom :-)))
Egyébként tényleg abc rendben jönnek a megoldások. Ma a sz-t betűk vannak soron. Akinek ez nem segítség, annak már nem tudom mi lehet az.
Egyébként tényleg abc rendben jönnek a megoldások. Ma a sz-t betűk vannak soron. Akinek ez nem segítség, annak már nem tudom mi lehet az.
sziasztok
kérek egy kis segítséget valakitől ezekre a kérdésekre:
Emlékszel egy sorozatra, melyben hosszúfülű emberhez hasonlatos lények kalandjait láthattuk a csillagközben? Mi volt a címe?
Hogy nevezik az olyan könyvet, melyből garantáltan egy kukkot sem értesz, csak ha penge vagy az adott területen?
Mi az összefoglaló neve azoknak az édes ételeknek, melyek a sütőben erős hő hatására válnak ehetővé
Melyik az a játék, aminek a legősibb formája a papás-mamás, de ma már akár lovag, hercegnő vagy szerzetes is lehetsz benne?
Melyik szó fejezi ki a tisztaságra való összes törekvésünket a háztartásban?
szivesen segítek én is
köszönöm előre is
beuceron@chello.hu
kérek egy kis segítséget valakitől ezekre a kérdésekre:
Emlékszel egy sorozatra, melyben hosszúfülű emberhez hasonlatos lények kalandjait láthattuk a csillagközben? Mi volt a címe?
Hogy nevezik az olyan könyvet, melyből garantáltan egy kukkot sem értesz, csak ha penge vagy az adott területen?
Mi az összefoglaló neve azoknak az édes ételeknek, melyek a sütőben erős hő hatására válnak ehetővé
Melyik az a játék, aminek a legősibb formája a papás-mamás, de ma már akár lovag, hercegnő vagy szerzetes is lehetsz benne?
Melyik szó fejezi ki a tisztaságra való összes törekvésünket a háztartásban?
szivesen segítek én is
köszönöm előre is
beuceron@chello.hu
Kifogott rajtam a Pink Floyd-os kérdés. Segítség!!!
Lujzi írtam.