Írtam e-mailt Fáreo!
Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 579 / 763 oldal |
Ha, akad még vkinek 5db felesleges pallmall kódja,és nincs már szüksége rá,lécci írjon,köszike!
szökebabu!
Nagyon sajnálom ami veletek történt, de leginkább a gyermekeidet, hiszen ők még nehezen értik meg az emberi gonoszságot.
Nagyon sajnálom ami veletek történt, de leginkább a gyermekeidet, hiszen ők még nehezen értik meg az emberi gonoszságot.
Köszönöm az együttérző szavakat!
Legyen mindenki óvatosabb,mint mi!
Legyen mindenki óvatosabb,mint mi!
szükebabu
Nagyon sajnállak titeket. Hogy milyen aljas emberek vannak!!!!
Nagyon sajnállak titeket. Hogy milyen aljas emberek vannak!!!!

Sziasztok.ha valakinek van felesleges pall-mall kódja légyszi küldje el nekem:kismartonjani@freemail.hu köszi
szökebabu sajnálom

Felajánlom annak a "kedves" fürdőzőnek ,aki a férjem pénztárcájából kivette a pénzünket a tarnamérai strandon a gyerekeim csalódott az arcát.
Kísértse ,amíg él!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Költse koporsóra!!!!!!!!!!!!
Kísértse ,amíg él!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Költse koporsóra!!!!!!!!!!!!
Szia.Én szivesen elfogadnám a kódokat ha még megvan.Ha lehetséges elküldhetnéd a kismartonjani@barcikacomp.hu címre.Előre is köszi.Üdv:Jani
A Harry Potter CD elkelt! 

diehexe: én szívesen elfogadnám és el is tudok menni érte, mindjárt írok a címedre e-mailt is. Köszi: Gabi
Nyertem egy Harry Potter filmzene CD-t, de csak személyesen lehet átvenni ( vagy megbízott ). Ha valaki elmenne érte, neki ajándékoznám.
A XI.kerületben az Irinyi József utcában lehet átvenni szeptember közepéig.
A XI.kerületben az Irinyi József utcában lehet átvenni szeptember közepéig.
5 Pall Mall kódot felajánlanék.
nusileo, szíves engedelmeddel szanszkritról
lefordítottam magyarra, amit írni akartál, biztos a nyaralóhely billentyűje rosszalkodik az ékezetes betűknél
Szóval:
Na,én NEM niveát kinálok ,hanem mára,3-ára estére Nyiregyházára MÁZS-koncertjegyet! Mármint Mészáros Árpád Zsolt,nem is tudom,1v 2 jegy van-e,talán 2,akit érdekel,hivjon,smsezzen,elküldöm az adatokat, mi nyaralunk,nem tudunk menni.Telszámom megtalálhato Paint,Szilivia,Böbe47-nél pl.
lefordítottam magyarra, amit írni akartál, biztos a nyaralóhely billentyűje rosszalkodik az ékezetes betűknél
Szóval:
Na,én NEM niveát kinálok ,hanem mára,3-ára estére Nyiregyházára MÁZS-koncertjegyet! Mármint Mészáros Árpád Zsolt,nem is tudom,1v 2 jegy van-e,talán 2,akit érdekel,hivjon,smsezzen,elküldöm az adatokat, mi nyaralunk,nem tudunk menni.Telszámom megtalálhato Paint,Szilivia,Böbe47-nél pl.
Ja,gerekatinĂĄl is megvan a szĂĄmom
Na,ĂŠn NEM niveĂĄt kinĂĄlok
,hanem mĂĄra,3-ĂĄra estĂŠre NyiregyhĂĄzĂĄra MĂZS-koncertjegyet! MĂĄrmint MĂŠszĂĄros ĂrpĂĄd Zsolt,nem is tudom,1v 2 jegy van-e,talĂĄn 2,akit ĂŠrdekel,hivjon,smsezzen,elkĂźldĂśm az adatokat, mi nyaralunk,nem tudunk menni.TelszĂĄmom megtalĂĄlhato Paint,Szilivia,BĂśbe47-nĂŠl pl.
,hanem mĂĄra,3-ĂĄra estĂŠre NyiregyhĂĄzĂĄra MĂZS-koncertjegyet! MĂĄrmint MĂŠszĂĄros ĂrpĂĄd Zsolt,nem is tudom,1v 2 jegy van-e,talĂĄn 2,akit ĂŠrdekel,hivjon,smsezzen,elkĂźldĂśm az adatokat, mi nyaralunk,nem tudunk menni.TelszĂĄmom megtalĂĄlhato Paint,Szilivia,BĂśbe47-nĂŠl pl.jav: vagyok 

marycsiga és többiek
Nem akartam cinikus lenni (hisz én is benne bagyok), csak ennyi meghívót az iwiw produkált eddig
.
Nem akartam cinikus lenni (hisz én is benne bagyok), csak ennyi meghívót az iwiw produkált eddig
.szildi,akad,én,de én nem is akarok

Akad olyan állampolgár Magyarországon, aki még nem regisztrált Nivea meghívóra? ?