Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 580 / 1052 oldal |
Adriennke1 levele.
Én is ma kaptam 4 mackót, infovonalon azt mondták pedig,hogy nem nyertem egyet sem.Jó meglepi volt.
megérkezett végre az egyik Lipton bögre, nagyon klassz db, tetszik! 

Mivel lehetett nyerni ilyen tatyót?
Ma: hihetetlen családos hátizsák (háromszög alakú)
K.P. levele E-ból megérkezett, köszönöm. Megbeszélt csere holnap indul szintén ajánlottan. 

Elvégre most március vége van..Ha a közepén elkezdték postázni naná, hogy néhányan már megkaptuk. DE ne izgulj, én már egy hete megkaptam, a nővéremhez csak ma ért oda. 

Sziasztok! Olvasgatom itt sorban, hogy már kapjátok a plüssmacikat. Most hívtam az infóvonalat, ahol egy kedves hölgy közölte, hogy nyertem. Kérdésemre, hogy mikor postázzák, azt felelte, hogy március közepén kezdik postázni, mert hajóval érkeznek!
Majd kiállok a kikötőbe. Felvilágosítottam, hogy már többen megkapták, aminek ő örült, de nekik csak azt mondták, hogy március közepén kezdik postázni. Ennyiben maradtunk, nem forszíroztam tovább, örültem, hogy nyertem:-)
Majd kiállok a kikötőbe. Felvilágosítottam, hogy már többen megkapták, aminek ő örült, de nekik csak azt mondták, hogy március közepén kezdik postázni. Ennyiben maradtunk, nem forszíroztam tovább, örültem, hogy nyertem:-)Reggel című napilap első száma próbaolvasásra. A macik még valahol téli álmukat alusszák.
Becammogott 10 darab plüssmaci végre-valahára 

Ahhoz képest, hogy az infovonalon azt mondták, hogy 6 darabot nyertünk, jól megszaporodtak 

Ahhoz képest, hogy az infovonalon azt mondták, hogy 6 darabot nyertünk, jól megszaporodtak 

1 maci érkezett, pedig 3 db-ot vártam. Lehet, hogy a postásoknál jó volt a macitermés?
Biovanne csomag - mármint ha 1 dobozt csomagnak lehet nevezni
Ha olvasod a fórumot, láthatod, hogy a pénteki beküldőkből is
volt, akit kizártak, mert hamarabb ért be (már szombaton),
volt, aki kapott macit és
volt, aki lekéste a gyorsaságit (tehát szrdán v. késöbb ért oda),
és ez mind csak a postán múlott.
volt, akit kizártak, mert hamarabb ért be (már szombaton),
volt, aki kapott macit és
volt, aki lekéste a gyorsaságit (tehát szrdán v. késöbb ért oda),
és ez mind csak a postán múlott.
sada
Az előző játékra én aznap és elötte való nap is adtam fel levelet,mégsem lettem macitulajdonos.
Az előző játékra én aznap és elötte való nap is adtam fel levelet,mégsem lettem macitulajdonos.
Igen. Holnaptól beérkező első 25.000 pályázatért adnak macit.
Állítólag az előző fordulóban 2 nap alatt megvolt a 25.000 szerencsés maci tulajdonos.
Állítólag az előző fordulóban 2 nap alatt megvolt a 25.000 szerencsés maci tulajdonos.
Én úgy olvastam,hogy most kedden indul a 2.forduló!Nem?
Smile
persze, hogy "el vannak havazva" szerencsétlen postások. Az ezrével kézbesítendő macik, ha nem is nehezek, de terjedelmesek, és elfoglalják az összes helyet a táskában.
Mi is délelőtt kaptuk a 2 macit, és második fordulóban, délután a leveleket.
Csak azért nem sajnálom őket annyira, mert már rengeteg borsot törtek az orrom alá az évek során.
persze, hogy "el vannak havazva" szerencsétlen postások. Az ezrével kézbesítendő macik, ha nem is nehezek, de terjedelmesek, és elfoglalják az összes helyet a táskában.
Mi is délelőtt kaptuk a 2 macit, és második fordulóban, délután a leveleket.
Csak azért nem sajnálom őket annyira, mert már rengeteg borsot törtek az orrom alá az évek során.
Én meg sajnos nem is nyertem macikát!

Én legalább 4 macit várok, de egy sem ért még ide

Hugi71! Ne aggodj még az enyém sem ért ide,pedig elvileg 2-tőt is kapok.