Sziasztok,
nekem is van pár kérdésem a 'labirintus játékkal kapcsolatban amit még sajnos nem találtam meg. Tudnátok segíteni? Előre is köszönöm szépen!

A kérdések a követekzők:
-Mi a neve annak az ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
-Mi az, meditációs objektum, színes nyíló virágra hasonlít, és homokból készülttel is találkozhatsz?
-Hogy hívjuk azt, amikor nem te főzöl szeretteidnek, hanem cégek főznek sok-sok közembernek?
-Ha ezt a szót hallod, két édes kreatív pasi rémlik fel, de valójában te is képes vagy átalakítani lakhelyedet e lap segítségével.
-Olyan cégre gondoltunk, amely pénzért cserébe megröptet téged a levegőben!
-Mi a neve annak az édes, csokis, gyümölcsös stb. kis puffancsnak, ami az amerikaiaktól került át a mi étrendünkbe?
Mindenkinek sok sikert a játékhoz!
Sziasztok !
Tudnátok segíteni a következő kérdésekben? Ezekre nem találtam választ.
Köszi előre is:
1 - Minek a jele a jin-jang?
2 - Mi a gyűjtőneve a komputer demók világának?
3 - Fáj a hasad? Netán hasmenésed is van? Akkor neked bizony az van, amire gondoltunk!
4 - Mi a nevük azoknak a fehér kőzeteknek, melyek mészkőből és mésziszapból keletkeznek a tengervíz hatására?
5 - Mi a neve annak az ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
6 - Mi az, meditációs objektum, színes nyíló virágra hasonlít, és homokból készülttel is találkozhatsz?
web-cím másnéven, és fogadóiroda, ahol a lóvakra tesznek?
Ha valaki tudja minek a jelképe a jing jang ÍRJON, mert már kifogytam az ötletekből! Köszönöm
Sziasztok !
Nekem is lenne pár kérdésem amire nem találtam választ. Ha valaki tud esetleg segíteni, azt megköszönném. E-mailbe átküldeném. Előre is köszöm.
Sziasztok , sajnos nekem is egy kis segítség kellene . Sehogy se megy a XVII. századi úríember ... és a Meditációs objektum sem

Előre is köszönöm

Köszönöm mindenkinek a segítséget a lepkéset végül megtaláltam.
Biztos már elegetek van belőlem de még összesen 4 kérdés van ami nekem nem
megy ha esetleg tudnátok még segíteni de ha nem az sem gond Ki az a
XVII. századi úriember, aki modernizálta a kor mezőgazdasági
technikáját, s akinek neve alatt egy kezdetben blues, majd progresszív
zenét játszó zenekar tevékenykedik?
Ha ezt a szót hallod, két édes kreatív pasi rémlik fel, de valójában te is
képes vagy átalakítani lakhelyedet e lap segítséHogy hívják a lepkék
rendjét a biológiábangével.Nemzeti örökségünk egy részére
gondoltunk, melyet Kodály és Bartók igyekezett megmenteni az utókor
számára.én az utolsónál a népzenére gondoltam de sajnos az nem jó.
Előre is köszönöm
Kormos
Köszönöm szépen az előzö kérdésre a választ de ez is kifogott rajtam.Mi az, meditációs objektum, színes nyíló virágra hasonlít, és homokból készülttel is találkozhatsz?
Mi a neve annak az ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
erre tudja valaki a választ,ha tud valaki segítsen köszi
Ezek kifogtak rajtam:
-Mi az, meditációs objektum, színes nyíló virágra hasonlít, és homokból készülttel is találkozhatsz?
-Mi a neve annak az ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
-Ha ezt a szót hallod, két édes kreatív pasi rémlik fel, de valójában te is képes vagy átalakítani lakhelyedet e lap segítségével
Segitség!!!!!
Mi az, meditációs objektum, szinesnyiló virágra... stb?
Mi a neve annak az ősi alapokon nyudvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy .......stb ?
Előre is köszönöm.
Hello Mindenki!
Légyszi vki mondja meg a kőzetes kérdésre a választ, mert az az egy nem megy.
Előre is köszi!!!!!
Jutka38!
Szia! Próbáld meg --lel!

Légyszi segítsetek!
- Mi a neve annak az ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások