Akkor úgy gondoltam, hogy direkt minta van, hogy nehogy esetleg a hosstess gyűjtse. De most meginogtam. Erre amit én láttam, rá volt írva, hogy minta. Remélem erre is jönnek még és kódosat hoznak.
A nagyobbbik fiam /18 ÉVES/ már nem is hajlandó velem vásárolni jönni.
Mióta a fórumot ismerem célirányosan megyek vásárolni. Vagyis a játszós dolgokat keresem.
Ma a debreceni Corában Pöttyös pont2 kóstoló volt. A hosztesz hölgy egy teli kuka rudi papír mellett ácsorgott. Egyből az jutott eszembe, milyen tékozlás, és mások mit adnának érte.
egyetlen*
Mit jelent a "magánakciód"? Én miskolci vagyok, és olyan sokszor megfordult már a fejemben, hogy ha a kukázók tudnák, hogy milyen "kincseket" forgatnak át naponta sokszor, talán ................... (gondold tovább)
nekem is van a Danonnal egy sztorim.Hiányzott pár darab,párom elment vásárolni,felírtam mit kell vennie és még megmutattam a képeket is. Hazajött ,minden szuper. ízre,képre minden.... mondta,hogy segítséget kért a boltvezető helyettestől aki egfolytában merülőmixert akart rásózni robotgép helyett. Be is szólt neki"látszik mennyire otthon vagyunk a konyhában" ,állítólag mindenki röhögött a boltban