Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 70 oldal |
Ezt nem értem. 10 pontot 2 és fél hét alatt be lehet küldeni, én már rég végeztem a 10 pont beküldésével, kb. 2 hete rá sem néztem a Pall Mall oldalra. Akkor Nektek hogy nem sikerült? Hacsak nem volt elég kódotok időben, akkor megértem.
szildi, szvsz azokat helyreállítják majd sorsolás előtt, csak pl. a 9 pontomból nemigen lesz már 10 a játék vége előtt 

Szeretném tudni, vajon a közjegyző mit szól ahhoz a játékhoz, ahol a játékosok pontjai sorsolás előtt törlődnek ???
A nyertesek kilétét meg homály fedi majd.... ?
A nyertesek kilétét meg homály fedi majd.... ?
Smile Hozzászólás - 2007. augusztus 12. :: 10:40
szabcsina!
Nekem sem jött a pallmalltól visszajelzés,ne is tudom ma küldjek e be kódot,lehet felesleges Az oldal azóta sem működik 0 pontunk van.
szabcsina Hozzászólás - 2007. augusztus 11. :: 22:46
PallMall-al kapcsolatban:
Külött be valaki smsben kódot?Kaptatok valami visszaigazoló smst?Mert nekem semmi nem jött!
szabcsina!
Nekem sem jött a pallmalltól visszajelzés,ne is tudom ma küldjek e be kódot,lehet felesleges Az oldal azóta sem működik 0 pontunk van.
szabcsina Hozzászólás - 2007. augusztus 11. :: 22:46
PallMall-al kapcsolatban:
Külött be valaki smsben kódot?Kaptatok valami visszaigazoló smst?Mert nekem semmi nem jött!
Esetleg sms-ben működik,de nem tudom kellett e visszajelzésnek jönni,mert nem jött.
már megint 0 pontot ír ki
"Kódokat legkésőbb 2007. augusztus 12-én éjfélig tudsz beküldeni."
"Technikai probléma miatt nem sikerült elküldeni a kódot. Kérjük, próbáld meg később."
"Technikai probléma miatt nem sikerült elküldeni a kódot. Kérjük, próbáld meg később."
Hivatalosan ma ér véget, de már tegnap sem működött az oldal, nem lehetett kódot küldeni.
Vagyis gyakorlatilag vége.
Vagyis gyakorlatilag vége.
Vége van sada??
Nagyon úgy néz ki, aki eddig nem gyűjtötte össze a 10/6/3 pontját, már nem is fogja.
A Pall Mall még mindig nem megy
Most kimarad pár nap???
Most kimarad pár nap???Sziasztok Van kb 8 kódom ha kell valakinek.
Vagyis ott nincs ahol gondoltam a cserés füzetemben.
Majd most felírom.
Majd most felírom.Nincs benne,de megtaláltam a weboldalon az adatoknál

nekem a telómba van benne,mikor regiztem,akkor kaptam annó,azóta "ott is" őrzöm. 

Ha estig nem lesz jó,lehet megpróbálom,csak nem tudom hova van elásva a férjem ügyfélkódja.
Smile! nem tom. meg kell próbálni...
A játékban azokkal a kódokkal tudsz részt venni, amelyek a promóció ideje alatt a Pall Mall king size és 100-as cigaretták fedelének belső oldalán találhatók. A kódokat beküldheted a www.pallmall.hu honlapon keresztül, illetve sms-ben a 06-20/377-3377-as számra, beküldési formátum: ügyfélazonosító.kód (pl. 123456.B545HD108W).
A játékban azokkal a kódokkal tudsz részt venni, amelyek a promóció ideje alatt a Pall Mall king size és 100-as cigaretták fedelének belső oldalán találhatók. A kódokat beküldheted a www.pallmall.hu honlapon keresztül, illetve sms-ben a 06-20/377-3377-as számra, beküldési formátum: ügyfélazonosító.kód (pl. 123456.B545HD108W).
SMS-ben sem működhet?
Van még 10db pall mall kódom,ki kéri?
Vagy már nem lehet küldeni a szerverhiba miatt?
" alt="
">
Vagy már nem lehet küldeni a szerverhiba miatt?
" alt="
">Szerintem a hétvége miatt nem igazán fogják megjavítani!