Miért ellenkezője?
Nem "ellopják" hanem "elvigyék"...
zshajni: sosem ajánlották a postán, gondolom, náluk is van türelmi idő...
lindababa: folytatnám a mondatod:
...vagy épp ellenkezőleg, hogy ne lopják el...
Lassan már külön díjat kell fizetni azért is, hogy biztos, hogy elvigyék....
10ft az LNK és beszéltünk is sokat a Fórumon róla:ládába nem kézbesíthető
annipanni: uarra a címre, uolyan méret. Huha, megnézném az okosok fejét.
krysztasz: nem fogom hagyni magam, ütöm a vasat majd amíg lehet, de nyilván a postát nem fogom beperelni.
De ezt komolyan kérdezem - ajánlottak nektek a postán 15 Ft-os lehetőséget az ajánlott levél mellé?
Vmint láttatok erről a tv-ben reklámot? Nagyon fúrja az oldalamat.
nekem 2 x egymás után veszik el a levelem, teszveszes mágnes és ugyanannak a címzettnek küldve. tuti ott lesz a szarka, de addig fogok reklamálni, amíg a 2. levelemre is fognak kártérítést adni.
trendy: ja, értem. Hát igen, akkor a vevődnek kellett volna a postásukat keresni... Viszont így a postának el kellett volna ismernie, hogy egy dolgozójuk ellopta a holmit, bár ez nem új...
Teszveszes eset volt és én ott 99%-ban csak eladok,tehát én kerestettem,mivel nálam volt az ajánlott szelvény.Nyilván így nem beszélhettem az ominózus pesti postással,aki állítólag kézbesítette a küldeményt.Biztosan kapnak érte valami "dorgálást"akkor is,amikor úgy ítéli meg a posta,hogy a kézbesítőnek hisz,nem a feladónak,de ez elég sovány vigasz...
trendy
A kézbesítőt kerested? Hátha nem hazudott volna a szemedbe, füledbe. Elvégre ő biggyesztette rá, hogy ott kézbesítette... Persze, könnyű így utólag okoskodnom, ötleteket adnom...
krysztasz!
Sajnos ha ők úgy ítélik meg,nem fognak fizetni.Nekem volt példa erre is,arra is.Hiába írtam a tudakozványra,hogy egy 30×40 cm-es új gyerek hátitáska volt az ajánlott küldemény,kötötték az ebet a karóhoz,hogy márpedig levélszekrény útján kézbesítve lett.Fellebeztem és akkor sem fizettek.A levél végén pedig volt egy nagyon bájos sablonszöveg,miszerint remélik meg voltam elégedve a szolgáltatásukkal és legközelebb is őket választom!

" alt="

">
De azért a Hajni esete még nem lefutott ügy,reméljük fizetni fognak neki!

" alt="

">
krysztasz
Október végéig lapozz vissza.
Miért ne változna?
A boríték ára 10-15 Ft, a többi a szolgáltatás díja, az pedig változik.
Érdemes spájzolni.
A postakész borítékok ára fog változni?
zshajni: én ezt nem értem. Mármint, nem kérdeztél vissza, hogy akkor mi a csudáért fizettél ajánlottat, ha a 15 ft-os bizbasz a lényeg? Miért nem elég a +15 ft? Komolyan kérdezem, ne hagyd annyiban, hogy nem kértél ezt-meg azt rá, elveszett, ez a lényeg. Itt IS írnak a kártérítésről, első nekifutásra nem találtam meg ezeket az új szabályokat, emlékszem vmi olyanra is, hogy ha vki az ajánlottat csak postaládába kéri vagy csak kézbe, akkor annak is van/lesz jelzése, stb. stb.
http://posta.hu//kepek/upload/2010-01/USZtorzs_20
1001.pdf
http://www.posta.hu/ugyfelszolgalat/reklamacio_ka
rterites
a csomag mennyi lesz,nem tudjátok?
köszi
Nekem ilyenkor mindig eszembe jut a 2008-as GFK felmérés,miszerint a magyar lakosság a tűzoltóság után a postában bízik meg a legjobban!

" alt="

">
Ezt már beírtam tegnap reggel.
A postai árak átlagosan 4,8 százalékkal emelkednek - mondta korábban az InfoRádiónak a Magyar Posta szóvivője.
Nyolcvanról kilencven forintra nő a nem elsőbbségi szabványlevelek ára, de ezt a lakosság egy évben csupán kétszer vagy háromszor veszi igénybe, tehát éves szinten talán hatvan forintot jelent ez a változás - tette hozzá Hüse Mariann.
Hát ez se rólunk beszél.

" alt="

">
Mindegy,mert ha nincs ez,akkor találnának mást,amibe beleköthetnek!A pofátlanság netovábbja egyébként,hogy kifizeted a postai díjat,kérsz még rá 2 db plusz szolgáltatást és ők egy harmadikkal tudnák csak ténylegesen kézbesíteni!Szerintük

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások