mano! Rea!
Valaki küldjön nekem a maffiás címemre egy meghívót a primlistára légyszíves, mert mint azt írtam, a munkahelyi címemmel leiratkoznék és a másikkal fel, mert azt otthon is meg tudom nézni!
Előre is köszi!
Csillus! Tery! Zsigi, rajta vagytok a listán???
Hallottam Jáksónál, hogy a legnépesebb csapat 22 fős.
Szerintetek túl tudjuk szárnyalni???

Manó!!!!!
most jutottam net közelbe ,ha befogadtok 4 telcsivel beszállnék
ezentúl Danobiust hallgatom kb mi a teendőm
csilla
Néha itt vagyok,de most kicsit "szétszakaídtam" reggel 6 ra megyek dolgozni, aztán haza,és este fél nyolcra beugrom 1-2 órára aztán haza

amíg bírom de meddig?
De a lényeg Mano irány a BALCSI!!! Néha 1-2 sort írjon ide valaki,mert nem szeretnék lemaradni valami izgi

dologról! ezer pussz mindenkinek
Tery
most ment el az SMS-em. nagyon izgulok, hogy véletlenül se kérdezzenek nehezet manóról. csak és kizárólag a rövid levél tartalmára vagyunk utalva vagy van további infó is? ha igen akkor gyorsan átdobni!
hányan szavazhattunk már?
Ott vagyok a listán, irány a Balcsi!

Új infókat mano küldte ma délután 5 körül.
Ha valaki nem kapott meghívót a listára, akkor az Reánál reklamáljon, vagy ha nincs meg az email címe, akkor itt.
Én feliratkoztam!

Ildi, emailben ment a címe!
DE KI A REA???? (nem tudom a címét!)
ok.
Írj Reának légyszíves. Nem akarunk senkit lehagyni.
Eddig 5en vagyunk a listán és nekem 17 emailcímem van, úgyhogy várom a többiek feliratkozását is!
Mano!
Nem tudom, ki a Rea, (én még új vagyok, bocsi....), de a listáról ne hagyjatok le!
Légyszíves minden tag, aki segít és aki benne van iratkozzon fel a Rea által készített listára, mert így könnyebb a levelezés!
Egyébként innen keresett valaki telefonon???
Volt egy nem fogadott hívásom.
Mostmár akkor mindenki tud mindent.
Ma már nem tudok net közelben lenni. Ha valakinek lenne valamilyen kérdése, keressen a Vodás számon!
Mano,
E-maileket megkaptam, 1,5 napig nem volt netem, várom a további infódat, hogy mit kell tenni és azonnal küldöm az sms-t.

Sziasztok!
Úgy látom, teljes káosz a teveclubnál.
Mindenkinek elküldöm egyesével azt, hogy mit kell az smsben elküldeni és a számot is!
MANO!!!!!!
VÁROM A LEVELED ÉN IS!

még csak életrajzod van meg.
SMS elküldve, remélem, sikerünk lesz....
apropó - lehet azt tudni valahonnan, hogy áll a csapat?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások