A nemzetközi könyvvásáron az Egmont Dark kiadónál van hűtőmágnes. Rövid kérdőívet kell kitölteni és pörgetni érte. Rendes volt a csajszi, mert könyvjelzőt pörgettem, mégis adott helyette mágnest.
Valaki talált más hűtőmágnest?
tudom

" alt="

">
én Teni reagálására (nem is gondolta, hogy van honlapjuk, vagyis nyilván nem is kereste) írtam

" alt="

">
annipanni: elküldöm. Na nem Te, hanem eleve Teni hogy talált rájuk.

" alt="

">
danone nem tervez egyenlőre mágnest semmihez sem! pedig jó lenne.
Viki! elküldöd nekem is a szívfájdítást?

" alt="

">
"szemfülességhez" csak annyit, hogy érdekelt milyen mágnesek. gondoltam rákeresek, hogy hol a pizzéria, hátha útba esne

" alt="

"> de nem. sosem járok mostanában "odafent", nekem lassan Pécs csak az árkád, vasútállomás, teszkómetró és max. pláza környékére koncentrálódik. pedig jó pizzát én is ennék már. csak olyan drága a parkolójegy ( a parkoló meg tele kéregetőkkel- agresszív fajta- és kátyúval, stb., hogy amilyen gyorsan csak lehet húzunk a belvárosból). de ha egyszer sokat kell várnom a vonatra, felmászok érte, úgysem láttam még az új teret.
na ez hosszú lett, bocsi

" alt="

">
szóval így lett meg a honlapjuk.

" alt="

">
Danonino T (teknős) és M (méhecske) betűs hűtőmágneseim 10-10db cserére várnak. Akit érdekel írjon e-mailt cserearánnyal!
Tettem fel a vaterára 3D hűtőmágnest 15 db-ot. ( Párizs, Róma, Húsvét szigetek, Japán , Peru...) Nézzétek meg. Aki innen rendel annak csak 2200 Ft-ért adom. (Vatera- Berkesgy)
Viki, küldd légy szíves nekem is az új német Danoninos fotókat (német), köszi!
Mi világunk bevásrálólista
PostaNyugdíj Program (fényképtartós)
hűtőmágnesem van cserére.
teni: írtam nekik, egyelőre nem válaszoltak. Neked meg átküldtem szívfájdításként a legújabb német országos Danonino kollekció képeit. Nem kaptad meg? Hogy itt miért nem tudnak kiadni legalább a foci VB tiszteletére?

" alt="

">
Viki!
A Főnixben vacsoráztam (finoman főznek, és nem csak pizzát), ott láttam a mágneseket. A honlapról nem tudtam, annak megtalálásához Annipanni szemfülessége kellett:-))).
hm..nekem pont a Fiatos mágnesek tetszenek meg a Vespák..olaszos , nagyon cool...!!
Nagyon tetszenek ezek a pizzás mágnesek, kivéve a robogó és a Fiatok.

" alt="

"> Vajon menniy lehet a postaköltség, azt nem írják.
Hogy honnan találtok ti ilyeneket?

" alt="

">
Köszi
én kaptam egy nagyon kedves fórumozótól a soksok coke kupak megvásárlásánál egy lóhere hűtőmágnest

" alt="

">
nagyon aranyos gesztus volt

" alt="

">
http://www.pecspizzeria.hu/index.php?lang=hu
ez a teni féle beírás.
azaz itt vannak ezek a mágnesek, és online is meg lehet őket rendelni.
A pécsi Főnix Pizzériának több mint húsz féle lap-hűtőmágnese van. Rendeléshez adják 100 ft-ért.
Ha valakit érdekel, oda tudom adni a pincérnő telefonszámát, nála lehet külön is rendelni.
Cserére van:
Itt az idő /fideszes/
Diavoletto Pizza mágnes
/ kép: diavolettopizza.atw.hu /
Mit ajánlanál?
tettem fel avico -s mágnest a teszveszre. csak az az egy fent lévő darabom van belőle.
nemsokára teszek fel kisvakondos hűtőmágneseket, ha érdekel valakit (teszvesz, anni13)
Felajánlom válaszborítékért Kézenfogva alapítvány mágnest (kis méretű)
Fideszes "Itt az idő!" mágneseimet elcserélném. 2 db van belőle.
Érdekel:
- Libero vonalkód
- Rossmann pont
- Gliss Kur sampon 50%-os kupon
vagy küldj egy listát, hogy mid lenne cserébe.
Évi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások