Azért törlés előtt mindig fusd át a spam listát:
Néha lehet találni benne "kincset".
Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 891 oldal |
Köszönöm szépen Sada !
Megnyitod a spam mappát, bejelölöd azt, amire gondolsz, majd ráklikkelsz a "nem spam" r-re.
Gmail antitalentum vagyok de a freemail betegeskedése miatt átváltottam. Ha egy üzenetet a spambe dob mit lehet tenni,hogy a beérkezettek közé tegye legközelebb ? Konkrétan,regisztráltam a Notebook játékra és a kért beléptető link ide érkezett. Köszönöm!
Miskolc, Király utcai sparba vásárolni járó személyt keresek.
nem megy ma vki a gyöngyösi vagy a Váci úti Hiper Tescoba?
Közben kaptam e-mailben választ,köszönöm!
Van itt valaki nyíregyházi?Fontos lenne tudnom,hogy most milyen idő van ott!
Szükségem lenne a www.utravalokekszek.hu játékszabályzatára, nem találom...
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok! A Deichmannhoz van esetleg most valami kuponakció, amit online be lehetne írni?
beengedett végre
nem tudok belépni az otp direktbe azt írja a számlaszám formátuma hibás, de nem! Hetente többször benézek, és tudom fejből.
4 napja nem tudok belépni a freemailemre . Mit csináljak ? Tanács ? Privit ide pnebagdikatalin@citromail.hu Köszi
Van valakinek most egy győri/tuc/milka kekszes blokkja kölcsön? Reggel visszaadom.
" alt="
">
" alt="
">Az a gond, hogy a nyereményértesítőmhöz nem volt csatolva lista
gasex
Mi nyertünk,de a blokk adatai a nyereményértesítő emailben voltak megadva. (nálunk )
Én már régen beküldtem 15 naptári nap volt megadva a blokk beküldésére.
Mi nyertünk,de a blokk adatai a nyereményértesítő emailben voltak megadva. (nálunk )
Én már régen beküldtem 15 naptári nap volt megadva a blokk beküldésére.
Henkelfoci.hu ,,Nyerj a profikkal" nyereménylistából szeretném a beküldendő blokk adatait. Hátha valakinek a listáján szerepel a 2 név. Kértem a szervezőktől, de nem még kaptam meg. Pedig 5 napon belül be kell küldeni
Funk Tiborné focimez,
Funk Márta focilabda
Funk Tiborné focimez,
Funk Márta focilabda
http://www.vaterafutar.hu/#hdt
Sziasztok !
Sos !!!!
80 kg -os csomagot szállít valamiféle futár cég?
Köszi
Sos !!!!
80 kg -os csomagot szállít valamiféle futár cég?
Köszi
Valaki tudna egy játszós lays blokkot adni, holnap veszek helyette és visszaadom