Ez a minta kereskedelmi forgalomba nem kerül. A hasonló tányérok bolti ára 2990 Ft.
A furomon a tányérok 2e Ft körüli áron cseréltek gazdát.
Tehát a készlet bolti ára 45e körül lenne, csereértéke 30e körül, de igaziból kp-ben annyit ér, amennyit megadnak érte.
Egyben nem valószínű, hogy el tudod adni.
Akik vettek darabokat, azért áldoztak rá, hogy a nyereményeiket kiegészítsék.
szamimami Hozzászólás - 2007. június 24. :: 10:21
Törpilla! Hogy mennyit ér nem tudom, de annak idején a knorrosok 1 lapos és 1 mélytányérért azt hiszem valami 1900,-Ft körül akartak kérni. Azonban olyan kicsi volt az érdeklődés, hogy nem lett belőle értékesítés.
törpilla Hozzászólás - 2007. június 23. :: 22:52
knorr étkészlet, gratulálok a többi nyertesnek is /tudja-e valaki, hogy mennyit ér l5db-os/
Lassan kezdek mérges lenni a knorr-ra. Több tízezer tányért szétosztogattak, s ahhoz, hogy szépen lehessen teríteni, a tálakat nem lehet beszerezni sehogy sem! Tányért kínáltak megvételre, holott az már rengeteg van, tál meg sehol, vagy legalábbis kb. elérhetetlen nyereményjátékokban van. Már írtam a knorrnak, természetesen elutasítottak, s írtam már a tányér gyártójának is, ahol a szerződésre hivatkozva nem adhatnak el senkinek sem ilyen mintás tálakat.

Nekem is szalvétagyűrű.Állítólag ma postázták.
Knorr kollekciót vennék,de legalább egy levesestálat.
Ugyanazon a telefonszámon Krysz

A szalvétagyűrű után hol lehet érdeklődni?
Mi se nyertünk, de 2 szalvétagyűrű összejött.

Köszi, én sem nyertem sajnos

Köszi

az interspáros ugye?
Evimamzi ez az interspáros játék? Melyik számon hívtad őket?
Telefonon lehet már érdeklődni a knorr készlet nyerteseiről. / lauritzen /
Én sajna nem nyertem,de ha valaki eladná,kérem írjon!
A knorr ízbombás szalvéta gyűrűről hol lehet találni valamit?
Knorr tálakat keresek megvételre (leveses, sültes, sütő)!
Nincs mit!

Megjött a két készlet!
Köszi a tel. számot!
engem hívtak, többször is.
a blokkot én beküldtem.
egy nyomtatványt kellett kitölteni név, cím személyigazolvány számmal.
OKÉ! köszi akkor én is felhívom! Gondolom már ma nem veszik fel! Amúgy mit kértek? Kérték a blokkot?
laszlo0515
Tegnap hozták nekünk is!Minket sem hívtak, mi hívtuk fel őket a köv. tel.számon:
0670/450-5530
6 lapos és 6 mély Knorr tányérom van eladó! Ha valakit érdekel, írjon privit! köszönöm

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások