Sziasztok!
Van valakinek ehhez a piros csoda webcam hoz drivere? Ha van légyszi lepjetek meg vele!
köszi!
Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 135 oldal |
Sada ! Köszi, akkor várok, majd kiderül.
Most seholsem tudod: Se a Philip Morris játékos oldala, se a Marlboro info vonala nem él.
Ismerve a lassú reakció idejüket: Ha az előző játék alatt nem töltötted le és küldted be az adatlapot nevükben, a következő játékra aligha tudod benevezni őket.
Máskor, ha indult a játék, küldtek promos levelet, és volt benne barátajánló kupon.
Talán most is így lesz.
Ismerve a lassú reakció idejüket: Ha az előző játék alatt nem töltötted le és küldted be az adatlapot nevükben, a következő játékra aligha tudod benevezni őket.
Máskor, ha indult a játék, küldtek promos levelet, és volt benne barátajánló kupon.
Talán most is így lesz.
Sada ! Én a családot szeretném regisztrálni, hivjam a számukat vagy a PM
oldalán irjam be őket ?
oldalán irjam be őket ?
Elég, ha tudod a PM ügyfélkódod.
Elfelejtettem hogy lehet regisztrálni a Marlboróhoz. Tudja valaki ?
Egy éve is volt egy háték, csak sms-ben:
RED RA ING SCHOOL
Akkor a piros cuccokat lehetett akkor nyerni.
A Kezedbenakód játék aug. végén indult és dec-ig tartott, ha minden igaz.
RED RA ING SCHOOL
Akkor a piros cuccokat lehetett akkor nyerni.
A Kezedbenakód játék aug. végén indult és dec-ig tartott, ha minden igaz.
kb 1 éve volt a játék.Ugye?
nekem sok sikerült.
nekem sok sikerült.
Oldaluk, infovonaluk még süket, de vmi készül...
A Marlboro doboztetőben hasonló számsort láttam, mint a PallMall cigi dobozában. Valami elkerülte volna a figyelmemet, és ez jelent valamit? 

Most semmilyen.
marlboroval milyen játék van egitsetek köszi tekla
kisvadasz,
köszönöm hogy válaszoltál, azóta megtaáltam a telepítő lemezt, az én gépemen nem működik eyáltalán, a főnököm gépén egyből elindult...
Viszont mikrofon tényleg nincs benne, így skypozáshoz se jó
Szal a kezdeti örömöm hogy nyertem, alább hagyott, most eggyel több dolog ami itt fog porosodni
Köszi mégegyszer
köszönöm hogy válaszoltál, azóta megtaáltam a telepítő lemezt, az én gépemen nem működik eyáltalán, a főnököm gépén egyből elindult...
Viszont mikrofon tényleg nincs benne, így skypozáshoz se jó
Szal a kezdeti örömöm hogy nyertem, alább hagyott, most eggyel több dolog ami itt fog porosodni
Köszi mégegyszer
szia Madrin!
nekem is van webcamom, de én még nem találtam rajta mikrofont, uh. szerintem az nincs benne.
drivert nem tudom, hogy hol találsz, viszont ha van egy olyan mailcímed, ami tud nagy leveleket fogadni, akkor szívesen elküldöm.(4,3 MB)
üdv:
Bálint
nekem is van webcamom, de én még nem találtam rajta mikrofont, uh. szerintem az nincs benne.
drivert nem tudom, hogy hol találsz, viszont ha van egy olyan mailcímed, ami tud nagy leveleket fogadni, akkor szívesen elküldöm.(4,3 MB)
üdv:
Bálint
Sziasztok, most jutottam el odáig hogy a webkamerát kezelésbe vegyem
NA most amilyen rendes vagyok elkvertem a telepítőlemezt , tudna nekem vki segíteni, letölthető a netről?
Egyáltalán hogy működik?
Ja és mikrofon van benne?
Köszi a segítséget.
NA most amilyen rendes vagyok elkvertem a telepítőlemezt , tudna nekem vki segíteni, letölthető a netről?
Egyáltalán hogy működik?
Ja és mikrofon van benne?
Köszi a segítséget.
c-boy, milyen új játékról ?
vki tud vmit az új játékról?
üdv mindenkinek!
ha valakinek rossz a webcam-ja, szívesen elküldöm neki Mailben a címet, ahova el kell vinni!
kitartást a hibás nyeremenyekhez!!!
ha valakinek rossz a webcam-ja, szívesen elküldöm neki Mailben a címet, ahova el kell vinni!
kitartást a hibás nyeremenyekhez!!!
Ok,közi, akkor megyek is csomagolni és reménykedem...
Luci!
Megírtam mindent e-mailen.
Megírtam mindent e-mailen.