Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 1758 oldal |
HEINEKEN grillkötény
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Reál utalvány pénteken.
adidas foci (adidas játék)
Nagyon pöpec, érdemes volt venni tusfürdőket.
Nagyon pöpec, érdemes volt venni tusfürdőket.
Domestos higiéniai csomag,értesítés nélkül,viszont csak pár napja nyertük,úgyhogy szuper gyors volt!
Heineken partyhordó,futárcég hozta,smst és e mailt is küldtek.
Üzletkötő hozta a Szamos csomagot
" alt="
">
" alt="
">Reál 5000 es utalvány, Adidas ⚽
Milka utalás 2x 120.000 😀
Milka 120 utalás. Csak a 120.
Screvo - Szamos táblás csokik 2×4 tábla.
2× nyertem.
2× nyertem.
Auchan Coca Cola játékon nyert mixerszett,szombaton hívtak,hogy ma hozzák(A4C saját embere)
Samsung okosóra
" alt="
">
" alt="
">Ide is megérkezett a Sprinter. Kométával nyert okosóra jött.
Spar Carte dor játékán nyert Ipanema szandál ma érkezett meg.
" alt="
">
" alt="
">Libresse törcsi 😊
Screvo nyert Fit ajándékcsomag 😊
Nagyi titka emailt én is kaptam
Tom & Jerry-s bögre, Facebook,Spar játék,kis cuki
" alt="
">
" alt="
">Ezt az emailt most kaptam a márc. 23-án leadott rendelésemre!
Kedves Nagyi titka vásárló!
Nagyon örülök, hogy szorgosan gyűjtögetted a Nagyi titka liszt vásárlásokért járó pontokat és részt vettél az egyedi süteményes tányérokért zajló játékomban.
Mint azt már biztosan tudod, a hatalmas érdeklődés következtében a teljes tányérkészlet idejekorán elfogyott, így sajnos a promóció is hamarabb véget ért, mint azt terveztük.
A lisztpontokért járó tányérokat szorgos segítőim folyamatosan csomagolják a számodra. Az előzetesen jelzett promóciós időszak lezártát követő 90 naptári napon belüli tányér kézbesítést igyekszünk tartani, azonban az utolsó időszakban robbanásszerűen megnőtt tányérrendelések száma, ebből adódóan a kiszállítási idő is megnövekedett.
Ezt a levelet azért küldöm, hogy biztosítsalak afelől, hogy a visszaigazolt tányérrendeléseket - ha kicsit megkésve is - maradéktalanul teljesíteni fogom mindenkinek.
Kérem megértésedet és türelmedet.
Kérdés esetén keress engem továbbra is a jatek@nagyititka.hu címen.
Napsütéses nyarat kívánok!
Szeretettel,
Nagyi
Kedves Nagyi titka vásárló!
Nagyon örülök, hogy szorgosan gyűjtögetted a Nagyi titka liszt vásárlásokért járó pontokat és részt vettél az egyedi süteményes tányérokért zajló játékomban.
Mint azt már biztosan tudod, a hatalmas érdeklődés következtében a teljes tányérkészlet idejekorán elfogyott, így sajnos a promóció is hamarabb véget ért, mint azt terveztük.
A lisztpontokért járó tányérokat szorgos segítőim folyamatosan csomagolják a számodra. Az előzetesen jelzett promóciós időszak lezártát követő 90 naptári napon belüli tányér kézbesítést igyekszünk tartani, azonban az utolsó időszakban robbanásszerűen megnőtt tányérrendelések száma, ebből adódóan a kiszállítási idő is megnövekedett.
Ezt a levelet azért küldöm, hogy biztosítsalak afelől, hogy a visszaigazolt tányérrendeléseket - ha kicsit megkésve is - maradéktalanul teljesíteni fogom mindenkinek.
Kérem megértésedet és türelmedet.
Kérdés esetén keress engem továbbra is a jatek@nagyititka.hu címen.
Napsütéses nyarat kívánok!
Szeretettel,
Nagyi
Nagyi tányérok -GLS