Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 233 oldal |
on-lány,írtam mailt.
1 iwiw meghívót szeretne egy kedves ismerősöm kérni ha lenne fölösleges valakinek .Köszönjük szépen
Etkó
engem érdekel a játék.
engem érdekel a játék.
Sziasztok
Egy új regisztrációs játék, amivel értékes nyeremények nyerhetők.Laptop Telefonok stb... Ha érdekel valakit írjon
" alt="
">
Egy új regisztrációs játék, amivel értékes nyeremények nyerhetők.Laptop Telefonok stb... Ha érdekel valakit írjon
" alt="
">
NYEREMÉNYJÁTÉK
Nagyon egyszerűen gyűjthetőek a pontok
" alt="
">
Minden nap nyeremény!
Ha érdekel, küldök meghívót.
Nagyon egyszerűen gyűjthetőek a pontok
" alt="
">
Minden nap nyeremény!
Ha érdekel, küldök meghívót.
Van egy nivea meghívóm ha érdekel valakit @-ben jelezze.
kinek küldhetek vegeta meghívót?
mobilpont-os meghívót tudok küldeni, ha érdekel valakit, írjon!
vegeta reget adok cserébe ha regelsz nekem máshova
" alt="
">
" alt="
">Rencsu!
Először összetévesztettem az AP kódot jelző számra azt gondoltam, hogy az ajándék db száma
" alt="
">
Először összetévesztettem az AP kódot jelző számra azt gondoltam, hogy az ajándék db száma
" alt="
">én meg nem az iwiwen,hanem a myvipen kattintottam véletlen rá,mert nem találtam az egerem
" alt="
">
" alt="
">
napok óta láttam ezt a kis emberkét valahol,de nem kattintottam rá,mert mindíg ilyen hülyeségeket hírdetett: békazabálók,stb. mígnem felmentem a www.multiplay.hu-ra és akkor esett le,hogy ott reklámozták. azaz ott már napok óta ment a hírdetés,csak én sem néztem meg mit is akar hírdetni
" alt="
">. így sokan láthatták akik azon az oldalon járnak
" alt="
">. így sokan láthatták akik azon az oldalon járnakDe hogy fogyhatott el ilyen hamar...
" alt="
"> ???? Még fel se fogtam a játékot, még meg sem emésztettem a halkonzit... remélem pent hagytok...
" alt="
">
" alt="
"> ???? Még fel se fogtam a játékot, még meg sem emésztettem a halkonzit... remélem pent hagytok...
" alt="
">Mi meg sajna nem is veszünk ilyen márkákat, max vegetát, de nem 50 db-ot csak 1-et, azzal meg semmit se érek
" alt="
"> Pedig azt hittem hogy végre lesz egy pontgyűjtős, amihez nem kell vásárolni.
" alt="
"> Pedig azt hittem hogy végre lesz egy pontgyűjtős, amihez nem kell vásárolni.Én kétfelé blokkoltattam, és az sem tetszett a pénztárosnak...
Akkor ma mindenki 50 cuccot külön blokkoltatott, szegény pénztárosok...
Én ma csak 6-t külön a cba-ban, törley, garrone, halkonzi... de nem voltam kedvenc....
Én ma csak 6-t külön a cba-ban, törley, garrone, halkonzi... de nem voltam kedvenc....
igen,ez így gáz,mert feltöltöttem párom nevére az Ap-ket de apróbb dolgokhoz rengeteg meghívó kellene. amit már senki sem szeretne
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">brühüm.....
" alt="
">
" alt="
">Rencsu: kávéfőző már elfogyott
TH melyik ajándék fogyott már el a vegetán?