Tényleg nagyon durva az idei beváltás. Szerintem felháborító, h 8000-ért csak 2000 Ft bónt használhatok fel!

Pedig már van egy csomó papirom! Húúúúú,de dühös lettem! A tavalyi jobb volt!
Az Árkádban tényleg szenzációs kis csapat van. Szinte együtt örültek a nyereményednek veled

Öröm volt oda menni hozzájuk! Vevőcsalogató a hangulat, a jutalomosztásnál ezt figyelembe kéne venni

szeretnem megkoszonni az arkadban dolgozok hozzaallasat a jatekhoz.
mindig segitokeszek voltak, es soha nem problemaztak semmin.
koszonjuk!
na meg persze a jatekszervezoknek is hogy csinaltak egy ilyen jatekot.

silver!
mennyire? mi maradt? férfiruhazat?
Szegeden ki van fosztva a bolt

Ahol sms-be küldik a kódókat,ott szombaton se váltják be.Legalább is nekem ezt mondták itt Szombathelyen.
Ne hagyjátok vasárnapra a kódok levásárlását. Pünkösd révén nem lesznek nyitva.
Sziasztok.
Az Árkádba ZÁRVA van a bolt, azthiszem...03-ig. Ha esteleg valaki arra tervzné az útját, tudjatok róla

Fundangó utalványt keresek cserére...................................

Van egy utalványom cserére, ki mit ad érte?

sziasztok nyerőpercesek!
kéne a segítségetek
átmennétek a szavazások topicba?
ide nem írhatok semmit
köszönöm!
már nem keresek utalványt.
..vagy a ny.tárgy csere-berében található dolgaim vannak cserébe.

1 db Fundango utalványt keresek féláron.
Van cserére egy Fundango utalvány és egy Pall Mall óra.
Keresek webkamerát vagy most futó játékokhoz pályázatokat.
Én meg Kecskeméten vásároltam be, aki oda akar menni az jól teszi! Nagyon rendesek és nagyon sok holmi található minden méretben. Én itt nagyon sok pénzt hagytam, mivel nagyon jó ruhák voltak, pólok ezerrel.
Ugyanannyit költöttem pluszba mint amennyi az utalványok értéke volt! Aki teheti oda is elmehet! Az eladók is nagyon rendese és segítőkészek voltak!!

Nórika
Én is ugyanígy jártam meg a győri Plázában,nekem is azt mondták nem működik hétvégén a rendszerük, a csaj vágta a pofákat, de a kopasz srác tök rendes és segítőkész volt, belement abba, hogy elhozzam a cuccokat, ő meg majd hétfőn leellenőrzi a kódokat, ha rossz valamelyik, akkor pedig jelzi.
A csaj nem tette volna, ott elöttem meg is mondta a srácnak a véleményét.A hosszú hajú srác pedig csak ezerrel mosolygott, egy szót se mszólt
Na de ami Győrben volt....vagyis nem volt,mert szinte semmi nem volt, csak 1 méteres rúdon pár darab ruha,de ami a Mammutban....maga volt a Kánaán.
megoldodott
a srác cseszte el a boltban
akkor nem értem..

mindegy, hétfőig már kibírom.. de azért nem szeretem, ha hülyének néznek

Én Veszprémben váltottam be,kedden is oda megyünk az utolsó két napon nyert 8000-rel.