Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 69 oldal |
fürdőlepcsi ha 1telefonrol nyertek többet ti hányszor regisztráltok?

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Csak hogy itt ( ebbe na topicban ) is történjen valami: még egy fürdőlepcsi 

Hűtőtáska
Persze a kódnál szakadt papírral, amit az esélytelenek nyugalmával küldtem be 
Persze a kódnál szakadt papírral, amit az esélytelenek nyugalmával küldtem be 
én is úgy szeretnék egyet ,de nem bírom megenni ezt a csokit ,ha valaki elcserélné légyszi szóljon,köszi!
Most egy fürdőlepedő.

A szabály szerint ennél is időpontot sorsolnak
Hűtőtáskát én is nyertem már, ráadásul azt is múlt hét csütörtökön
Hűtőtáskát én is nyertem már, ráadásul azt is múlt hét csütörtökön

Gratula
Pont meg akartam már jegyezni, hogy nagyon kihalt ez a topik, és nem értem, hogy ennyire nem játszik senki sem a Balatonnal, vagy ennyire nem nyerünk
De így azért javult az arány
Én is nyertem ma egyébként egy hűtőtatyót 
Pont meg akartam már jegyezni, hogy nagyon kihalt ez a topik, és nem értem, hogy ennyire nem játszik senki sem a Balatonnal, vagy ennyire nem nyerünk
De így azért javult az arány
Én is nyertem ma egyébként egy hűtőtatyót 
De az utat sem sorsolják ugye, hanem ott is előre kisorsolt időpontok vannak nem?
Igazán klassz nyeremény

Köszi
Múlt héten, csütörtökön nyertem. Kaptam róla sms-t is, bár nem hívtak fel, de Anya beszélt velük hétfőn, és állítólag majd megkeresnek
Múlt héten, csütörtökön nyertem. Kaptam róla sms-t is, bár nem hívtak fel, de Anya beszélt velük hétfőn, és állítólag majd megkeresnek
Sziasztok!
Dia gratulálok
én is nagyon szeretnék egy ilyet
Mikor nyerted ma? Üzenetet írtak?
Dia gratulálok

én is nagyon szeretnék egy ilyet
Mikor nyerted ma? Üzenetet írtak?
sziasztok
Én valószínüleg megnyertem a balatoni utat, úgyhogy így tovább nektek is
Én valószínüleg megnyertem a balatoni utat, úgyhogy így tovább nektek is
Nincs mit 

Bocs, korán elment
Szóval köszi
Szóval köszi

Hugi71
Ditke, ők nem küldenek semmit, nekem csak a saját beállításom szerinti viszsaigazolás jött 

Végre megtört a jég, egy hűtőtáska
Azt kérdezném, hogy mikor visszaküldtétek a címet utána jött valami sms hogy megkapták...stb? Mert nekem semmi.
Azt kérdezném, hogy mikor visszaküldtétek a címet utána jött valami sms hogy megkapták...stb? Mert nekem semmi.
A viszonylag kevés idő (ha a játékidőre gondoltál) az fél égy egyóra között volt.
Viszont most boldogan újságolhatom hogy ennek köszönhetően küldték a mail-t hogy megnyertem az mp3-at
Elhihetitek hogy nagyon boldog vagyok!!!
További sikereket mindenkinek!
Viszont most boldogan újságolhatom hogy ennek köszönhetően küldték a mail-t hogy megnyertem az mp3-at
Elhihetitek hogy nagyon boldog vagyok!!!
További sikereket mindenkinek!
Én is sokat játszom, de én még mindig nem vagyok meggyőzve, ilyen nagy pontszámot elérni, egyszerűen nem értem és viszonylag kevés idő alatt.
De persze nem vagyok hitetlen
De persze nem vagyok hitetlen

katazina,
le a kalappal! irigylésreméltó a kézügyességed
le a kalappal! irigylésreméltó a kézügyességed