Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 284 oldal |
Belépőt!!!
Az naggyon jó eredmény!! És telefon vagy belépőt nyertél leon?
leon, mi?
PEPSI 10/2

Pótnyertes lett volna, ha meglett volna még a kupakja.... szvsz...
Mi volt decemberben?
én tanulva a decemberiből tuti nem dobom ki egy jó évig

A KUPAKOKAT A Z OKTÓBERI PÓTSORSOLÁSIG AJÁNLATOS MEGŐRIZNI:
Akkor sorsolják ki az addig át nem vett telefonokat.
Akkor sorsolják ki az addig át nem vett telefonokat.
A fóti Corában csak a zöldalmásból találtam kódosat.
Hol lehet egyáltalán ilyen pepsit kapni??? Én sehol nem láttam... már minden közértbe, áruházba jártam

köszi!nagyon rendi vagy

http://www.pepsi.hu/SummerCodeSender.aspx
hol lehet kódot küldeni a neten?a pepsi.hu-n?ott nem találok ilyet...bár az is lehet,hogy a képernyő felét látom,mert kicsi a monitorom 

Tegnap végül sikerült vennem pepsit(12őt)
! Ma hajnali5-kor beküldtem kettőt. Akkor már működött, de hivatalos szabályzat még nem volt! Sajos nem is nyertem! Amúgy azt gondoltam hogy 4óránként fognak majd sorsolni, de azonnal érkezik a válasz. fozo.gabinak gratulálok remélem lesz szerencsém nekem is majd !
! Ma hajnali5-kor beküldtem kettőt. Akkor már működött, de hivatalos szabályzat még nem volt! Sajos nem is nyertem! Amúgy azt gondoltam hogy 4óránként fognak majd sorsolni, de azonnal érkezik a válasz. fozo.gabinak gratulálok remélem lesz szerencsém nekem is majd !Sziasztok, most sorsolnak? Vagy pedig találom időpontra lehet nyerni ?
szerintem megnyerted! nálam is működik a rendszer sajnos.... válaszokkal

Köszönöm! Sok jel arra mutat, hogy nyertem, de hát ha itt is irtátok, hogy vannak problémák, én is tapasztaltam, inkább csak akkor veszem biztosra, ha már hívtak.
Ez igen fozo.gabi!
szurkolunk!
szurkolunk!gabi: kívánom, hogy összejöjjön, majd írd meg, hogy mi lett belőle. Megnéztem a pepsi honlapját de nem láttam az időpontot, hogy mettől meddig lehet beküldeni a kódokat...
Én hajnalban felébredtem és beküldtem sms-ben egy kódot, mire azt válaszolta, hogy sajnálják, de a játék 2007. aug. 31én véget ért.
Gondoltam bekapcsolom a gépet, megpróbálkozom a netes beküldéssel, meg megnézem a fórumot, hátha irtatok valamit a hibáról. A fórumon nem irtak még semmit, a pepsi oldalán sikerült beküldenem a két kódomat, és még számomra is hihetetlen, de mindkettőre gratulálunk ön nyert egy telefont válasz jött...
Még az is eszembe jutott, hogy olyan rossz a rendszer, hogy mindenki ilyen választ kapott, de a fórumon nem láttam semmi ilyesmit, reggel pedig láttam, hogy a telefonomra is megérkezett a két gratuláló sms.
Még mindig hihetetlen, az sms-ben lévő számot fel is hívtam, de még nem tudták megerősíteni, hogy nyertem, majd visszahívnak, mert hát nem is tudtak róla, hogy őket fogják hívni regisztráció miatt.
Szóval még csak picit örülök... remélem tényleg nyertem...
Gondoltam bekapcsolom a gépet, megpróbálkozom a netes beküldéssel, meg megnézem a fórumot, hátha irtatok valamit a hibáról. A fórumon nem irtak még semmit, a pepsi oldalán sikerült beküldenem a két kódomat, és még számomra is hihetetlen, de mindkettőre gratulálunk ön nyert egy telefont válasz jött...
Még az is eszembe jutott, hogy olyan rossz a rendszer, hogy mindenki ilyen választ kapott, de a fórumon nem láttam semmi ilyesmit, reggel pedig láttam, hogy a telefonomra is megérkezett a két gratuláló sms.
Még mindig hihetetlen, az sms-ben lévő számot fel is hívtam, de még nem tudták megerősíteni, hogy nyertem, majd visszahívnak, mert hát nem is tudtak róla, hogy őket fogják hívni regisztráció miatt.
Szóval még csak picit örülök... remélem tényleg nyertem...