Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 9174 oldal |
Köszönöm szépen, nem en" kis "család vagyok, de akkor ez lesz a megoldás 🤣gyorsan beszervezek valakit😁köszönöm még egyszer
én is kaptam .100%.hogy az lesz /eco kártya
lindababa! Ma kaptam express one értesítést, MAXXON REKLÁM KFT. adott fel valamit. Szerintem az lehet az.
Játszott már minden csakádtagod?
😉
😉
😡
Köszönöm sada! Már ezt is próbáltam de igy se megy, sőt gépen, telon, más op rendszeren is. 🤨
Ez minden everydayme játéknál újra és újra téma.
Lépj ki, majd lépj be újra és úgy próbáld meg.
Lépj ki, majd lépj be újra és úgy próbáld meg.
Kispite: Nem sikerül nekem se.Pont így vagyok és is, csak megköszöni a rendszer azt az egyet, és nem enged másikat feltölteni. Ráadásul már a játékot sem látom!
Sziasztok! Nektek sikerült egynél többször feltolteni kódot az everydayme jar pályázatra. Nekem masodikra nem enged. A köszönjük részt vesz oldalt tölt be egyből. Köszönöm szépen a segítséget!
A legutóbbi Ecofamily-s utalványt elkezdték már postázni?
törpilla
IGEN az ISPáRban
219 Ft + 250 Ft palack ára
IGEN az ISPáRban
219 Ft + 250 Ft palack ára
Riddler 2024-08-13 :: 18:09
Aki Szobi nyereményértesítőt kapott, milyen email címről jött? Véletlenül kitöröltem.
weber 2024-08-13 :: 18:27
jatek@szobi.hu a marketingmenu.hu domainen keresztül
Riddler 2024-08-13 :: 18:48
Köszönöm a választ!
Aki Szobi nyereményértesítőt kapott, milyen email címről jött? Véletlenül kitöröltem.
weber 2024-08-13 :: 18:27
jatek@szobi.hu a marketingmenu.hu domainen keresztül
Riddler 2024-08-13 :: 18:48
Köszönöm a választ!
TéglagyáriM
Köszönöm :-)
Köszönöm :-)
Köszönöm agi80!
Van egy olyan lehetőség a legördülő menüben, hogy "Elértem az 1500 Ft vásárlási értéket". Ezt állítsd be és akkor el kell hogy fogadja.
Ooops nyereményjátéknál 3 db terméket kér kötelezően megadni, viszont minimum 1500,- forintért kell vásárolni....vettem 24 tekercses wc paprírt 2299,- forintért...akkor a másik két termék helyre mit írok..., nem enged tovább a rendszer :-( Járt már így valaki?
Még én sem kaptam sony hangszórót....nem pótnyertes vagyok!
Engem meg az Ecofamily-s Sony hangszóró érdekelne, hogy küldték-e már. Igaz, csak pótnyertes vagyok, de már igen régen volt az értesítés.
A Coca-Cola Lidl ajándékutalványt már megkaptátok? Még júniusban nyertem.
vénember, köszönöm a választ