Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 72 oldal |
Ja nem kell ahhoz, hogy csodagyerek legyen... egy jó odafigyeléssel igen hamar lehet rászoktatni...meg ugye nem vagyunk egyformák. Pl. a lányom pont az ellentéte volt, pedig rá is figyeltünk és még 2 éves korában sem volt teljesen szobatiszta....
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
nemeths van ilyen... Nem fogod elhinni az én fiam..fiú létére már az volt!
Képzeljétek!
Tegnap találkoztam egy csajjal, akivel együtt jártunk terhesgondozásra.
Most 13 hós a lánya. Azt mondta, hogy teljesen szobatiszta.
Én ezt nem hiszem. Csodagyerek?
Tegnap találkoztam egy csajjal, akivel együtt jártunk terhesgondozásra.
Most 13 hós a lánya. Azt mondta, hogy teljesen szobatiszta.
Én ezt nem hiszem. Csodagyerek?
http://href.hu/x/6oxh
ezt találtam az ingyenes oltással kapcsolatban, a fiam februárban lesz 2 éves és úgy nézem nekünk sem sok az esélyünk hogy megkaphatjuk
" alt="
">
ezt találtam az ingyenes oltással kapcsolatban, a fiam februárban lesz 2 éves és úgy nézem nekünk sem sok az esélyünk hogy megkaphatjuk
" alt="
">szilvi6! Most adattam be a kisfiamnak a bárányhimlő elleni oltást és kb. 8000 Ft volt. Abszolut semmi mellékhatása nem volt, még csak bágyadtabb sem lett tőle.
Épp anyósom hozta át az ujságot, amiben benne van, hogy minden 2 évet be nem töltött gyerek megkaphatja az oltást INGYEN!! De mi sem kapunk!! szeptember 7-én lesz 2 éves a lányom, és hetente hivtam a védőnőt, orvost, hogy mi van már ezzel a védőoltással. Csütörtökön azt mondta nekem a doktornönk, hogy ez az egész csak médiafelhajtás, őt szigoruan ellenőrzik, és NEM irhatja fel mindenkinek az oltást.. Pedig járna..
" alt="
">
" alt="
">Emlékeim között olyan 4-5000 ezres ár szerepel, de megmondja az orvos, vagy a patikus, hogy mennyibe is kerül!
Örülök, hogy sikerült döntened! Én sem szeretném, ha a gyerekem olyantól szenvedne, ami könnyen megelőzhető lett volna. Agyhártya ellen szurit is beaadttam, sőt, már hónapok óta a védőnőt nyaggatom, hogy mi lesz azzal a beígért ingyenes oltással, amit még Horváth Ágnes nagylelkűen megígért. Na arra is keresztet vethetünk, mert csak a koraszülöttek, szívbetegek.... kaphatják meg, egyébként meg nagyon nagyon drága lenne.
A pénz ilyenkor nem számit. 10ezres agyhártyagyulladás ellenit is beadattam tavaly neki. Sokat segitettetek dönteni a véleményetekkel! Ha bekerül az oviba, ugy is jön sorba minden betegség, legalább egyet megúszunk. /remélem/.
Mennyibe kerül az oltás amugy? Mert azt még nem kérdeztem a dokinéninktől..
Mennyibe kerül az oltás amugy? Mert azt még nem kérdeztem a dokinéninktől..
Szilvi!
Az én fiam is 2 éves lesz szeptemberben, s tavasszal beadattam neki a bárányhimlő elleni oltást. Én a dokimra hallgattam, ezért kértem az oltást. Ha az orvosod is ajánlja, s te sem találod drágának, akkor szerintem megéri, mintsem hogy utólag fizetni a gyógyszereket...
Az én fiam is 2 éves lesz szeptemberben, s tavasszal beadattam neki a bárányhimlő elleni oltást. Én a dokimra hallgattam, ezért kértem az oltást. Ha az orvosod is ajánlja, s te sem találod drágának, akkor szerintem megéri, mintsem hogy utólag fizetni a gyógyszereket...
Köszönöm a válaszokat. Igen én is ugy tudom, hogy már nem olyan a bárányhimlő mint régen. Sajnos márciusban a rotát elkaptuk, 4 nap korház lett belőle.
" alt="
"> Szörnyü volt látni szenvedni a lányomat. Most lesz szeptemberben 2 éves.
" alt="
"> A mi doktornénink nagyon oltás párti.
" alt="
"> Szörnyü volt látni szenvedni a lányomat. Most lesz szeptemberben 2 éves.
" alt="
"> A mi doktornénink nagyon oltás párti.Mi is beadattuk Levinek a 15 hós oltásal kapta meg a bárányhimlő elleni szurit is. Nekünk a dokink ajánlotta.
Szilvi, én a Rota vírus elleni oltással voltam ilyen gondban, hiszen elég drága, de ha megkapja, akkor utólag verhetem a fejemet a falba.
Nálunk is most aktuális a bárányhimlő-oltás, a mi doktornénink nem javasolta annyira. Azt mondta, hogy lehetnek szövődmények, de azok nem annyira veszélyesek.
Nálunk is most aktuális a bárányhimlő-oltás, a mi doktornénink nem javasolta annyira. Azt mondta, hogy lehetnek szövődmények, de azok nem annyira veszélyesek.
Szilvi!
Én pont most akarok szólni a védőnőmnek, hogy írassa ki a picúrnak, és akkor a 15-hós oltással együtt megkapja szeptemberben.
A nagy megkapta, és nem bántam meg. OLtási reakció csak egy kis hőemelkedés volt néhány nap múlva+ egy kis bágyadtság. De azóta volt az oviban bárányhimlő, és nem kapta el.
Nekem a legjobb barátnőm védőnő. Ő is beadatta az ikreknek(lányai), mert ő már látott gyereket szenvedni. Azt mondta, nem volt a gyereken épp felület , és hogy ez a betegség már nem az mint régen.
Én mindenképp beadatom!
Én pont most akarok szólni a védőnőmnek, hogy írassa ki a picúrnak, és akkor a 15-hós oltással együtt megkapja szeptemberben.
A nagy megkapta, és nem bántam meg. OLtási reakció csak egy kis hőemelkedés volt néhány nap múlva+ egy kis bágyadtság. De azóta volt az oviban bárányhimlő, és nem kapta el.
Nekem a legjobb barátnőm védőnő. Ő is beadatta az ikreknek(lányai), mert ő már látott gyereket szenvedni. Azt mondta, nem volt a gyereken épp felület , és hogy ez a betegség már nem az mint régen.
Én mindenképp beadatom!
Kedves Anyukák!
A véleményetekre lennék kiváncsi, a bárányhimlő elleni védőoltással kapcsolatban. Hónapok óta rágódom rajta, hogy mi a jobb a gyerekemnek. Ha túl lesz a betegségen kiskorban, oltás nélkül, vagy beadatom neki, ezzel megkimélném a vele járó kellemetlenségtől. De mi van ha felnőtt korban elkapja?? Sokkal rosszabb. Gyerekorvosunk nagyon ragaszkodik az oltáshoz. Egyszerüen nem tudom mi a jobb neki. A mi gyerekkorunkban mindenki örült, hogy jaj de jó, végre bárányhimlős a gyerek, legalább túl van rajta.. Viszont a férjem 20 évesen kapta el a katonaságban. Természetesen a legjobbat szeretném a kislányomnak, DE MELYIK A JÓ??? Szerintetek?
A véleményetekre lennék kiváncsi, a bárányhimlő elleni védőoltással kapcsolatban. Hónapok óta rágódom rajta, hogy mi a jobb a gyerekemnek. Ha túl lesz a betegségen kiskorban, oltás nélkül, vagy beadatom neki, ezzel megkimélném a vele járó kellemetlenségtől. De mi van ha felnőtt korban elkapja?? Sokkal rosszabb. Gyerekorvosunk nagyon ragaszkodik az oltáshoz. Egyszerüen nem tudom mi a jobb neki. A mi gyerekkorunkban mindenki örült, hogy jaj de jó, végre bárányhimlős a gyerek, legalább túl van rajta.. Viszont a férjem 20 évesen kapta el a katonaságban. Természetesen a legjobbat szeretném a kislányomnak, DE MELYIK A JÓ??? Szerintetek?
Nekünk mindkét baba elsőre összejött, de egyik barátnőméknek több mint 1 évbe tellt, pedig minden renden volt náluk.
Ez tök változó, de egy a lényeg ne akarjátok görcsösen, és ne lessd állandóan a napokat, hogy "hány nap múlva vehetek tesztet"!
Ez tök változó, de egy a lényeg ne akarjátok görcsösen, és ne lessd állandóan a napokat, hogy "hány nap múlva vehetek tesztet"!
KKD 2008-08-03 :: 16:12
Sziasztok!
Babások tapasztalatára lennék kiváncsi, kinek mennyi idő alatt jött össze a fogantatás. (Mégis mire számíthat az ember lánya.)
Sziasztok!
Babások tapasztalatára lennék kiváncsi, kinek mennyi idő alatt jött össze a fogantatás. (Mégis mire számíthat az ember lánya.)
Gratulálok minden 12. hetet betöltött kismamának, a többieknek meg utána( vegyétek úgy, hogy akkor gratulálok).
Egyszer még a topic elején írtam, miért.
Tegnap anyatejes bulin voltunk. Egyedül a pici fiam volt szemüveges, pedig sokan voltak. Úgy megbámulták, mintha 3 keze lett volna.
Egy kislány nem akart hazamenni. Mondta az anyukájának, hogy még nem sorsoltak (akkor már megvolt az is). Gondoltam, ebből a kislányból is jó webnyereményes lesz valamikor!
" alt="
">
Egyszer még a topic elején írtam, miért.
Tegnap anyatejes bulin voltunk. Egyedül a pici fiam volt szemüveges, pedig sokan voltak. Úgy megbámulták, mintha 3 keze lett volna.
Egy kislány nem akart hazamenni. Mondta az anyukájának, hogy még nem sorsoltak (akkor már megvolt az is). Gondoltam, ebből a kislányból is jó webnyereményes lesz valamikor!
" alt="
">Köszönöm a gratulációkat!
" alt="
"> Igyekszünk nagyon vigyázni magunkra!
" alt="
">
" alt="
"> Igyekszünk nagyon vigyázni magunkra!
" alt="
">Kedves Elanor! Nagy gratula! Mi is betöltöttük a 6. hónapot és úgy veszem észre, a múltkorihoz képest nem jött fel több. Szerintem. De majd megmondja a védőnéni
" alt="
">
" alt="
">