Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 72 oldal |
Ja nem kell ahhoz, hogy csodagyerek legyen... egy jó odafigyeléssel igen hamar lehet rászoktatni...meg ugye nem vagyunk egyformák. Pl. a lányom pont az ellentéte volt, pedig rá is figyeltünk és még 2 éves korában sem volt teljesen szobatiszta....
nemeths van ilyen... Nem fogod elhinni az én fiam..fiú létére már az volt!
Képzeljétek!
Tegnap találkoztam egy csajjal, akivel együtt jártunk terhesgondozásra.
Most 13 hós a lánya. Azt mondta, hogy teljesen szobatiszta.
Én ezt nem hiszem. Csodagyerek?
Tegnap találkoztam egy csajjal, akivel együtt jártunk terhesgondozásra.
Most 13 hós a lánya. Azt mondta, hogy teljesen szobatiszta.
Én ezt nem hiszem. Csodagyerek?
http://href.hu/x/6oxh
ezt találtam az ingyenes oltással kapcsolatban, a fiam februárban lesz 2 éves és úgy nézem nekünk sem sok az esélyünk hogy megkaphatjuk
" alt="
">
ezt találtam az ingyenes oltással kapcsolatban, a fiam februárban lesz 2 éves és úgy nézem nekünk sem sok az esélyünk hogy megkaphatjuk
" alt="
">szilvi6! Most adattam be a kisfiamnak a bárányhimlő elleni oltást és kb. 8000 Ft volt. Abszolut semmi mellékhatása nem volt, még csak bágyadtabb sem lett tőle.
Épp anyósom hozta át az ujságot, amiben benne van, hogy minden 2 évet be nem töltött gyerek megkaphatja az oltást INGYEN!! De mi sem kapunk!! szeptember 7-én lesz 2 éves a lányom, és hetente hivtam a védőnőt, orvost, hogy mi van már ezzel a védőoltással. Csütörtökön azt mondta nekem a doktornönk, hogy ez az egész csak médiafelhajtás, őt szigoruan ellenőrzik, és NEM irhatja fel mindenkinek az oltást.. Pedig járna..
" alt="
">
" alt="
">Emlékeim között olyan 4-5000 ezres ár szerepel, de megmondja az orvos, vagy a patikus, hogy mennyibe is kerül!
Örülök, hogy sikerült döntened! Én sem szeretném, ha a gyerekem olyantól szenvedne, ami könnyen megelőzhető lett volna. Agyhártya ellen szurit is beaadttam, sőt, már hónapok óta a védőnőt nyaggatom, hogy mi lesz azzal a beígért ingyenes oltással, amit még Horváth Ágnes nagylelkűen megígért. Na arra is keresztet vethetünk, mert csak a koraszülöttek, szívbetegek.... kaphatják meg, egyébként meg nagyon nagyon drága lenne.
A pénz ilyenkor nem számit. 10ezres agyhártyagyulladás ellenit is beadattam tavaly neki. Sokat segitettetek dönteni a véleményetekkel! Ha bekerül az oviba, ugy is jön sorba minden betegség, legalább egyet megúszunk. /remélem/.
Mennyibe kerül az oltás amugy? Mert azt még nem kérdeztem a dokinéninktől..
Mennyibe kerül az oltás amugy? Mert azt még nem kérdeztem a dokinéninktől..
Szilvi!
Az én fiam is 2 éves lesz szeptemberben, s tavasszal beadattam neki a bárányhimlő elleni oltást. Én a dokimra hallgattam, ezért kértem az oltást. Ha az orvosod is ajánlja, s te sem találod drágának, akkor szerintem megéri, mintsem hogy utólag fizetni a gyógyszereket...
Az én fiam is 2 éves lesz szeptemberben, s tavasszal beadattam neki a bárányhimlő elleni oltást. Én a dokimra hallgattam, ezért kértem az oltást. Ha az orvosod is ajánlja, s te sem találod drágának, akkor szerintem megéri, mintsem hogy utólag fizetni a gyógyszereket...
Köszönöm a válaszokat. Igen én is ugy tudom, hogy már nem olyan a bárányhimlő mint régen. Sajnos márciusban a rotát elkaptuk, 4 nap korház lett belőle.
" alt="
"> Szörnyü volt látni szenvedni a lányomat. Most lesz szeptemberben 2 éves.
" alt="
"> A mi doktornénink nagyon oltás párti.
" alt="
"> Szörnyü volt látni szenvedni a lányomat. Most lesz szeptemberben 2 éves.
" alt="
"> A mi doktornénink nagyon oltás párti.Mi is beadattuk Levinek a 15 hós oltásal kapta meg a bárányhimlő elleni szurit is. Nekünk a dokink ajánlotta.
Szilvi, én a Rota vírus elleni oltással voltam ilyen gondban, hiszen elég drága, de ha megkapja, akkor utólag verhetem a fejemet a falba.
Nálunk is most aktuális a bárányhimlő-oltás, a mi doktornénink nem javasolta annyira. Azt mondta, hogy lehetnek szövődmények, de azok nem annyira veszélyesek.
Nálunk is most aktuális a bárányhimlő-oltás, a mi doktornénink nem javasolta annyira. Azt mondta, hogy lehetnek szövődmények, de azok nem annyira veszélyesek.
Szilvi!
Én pont most akarok szólni a védőnőmnek, hogy írassa ki a picúrnak, és akkor a 15-hós oltással együtt megkapja szeptemberben.
A nagy megkapta, és nem bántam meg. OLtási reakció csak egy kis hőemelkedés volt néhány nap múlva+ egy kis bágyadtság. De azóta volt az oviban bárányhimlő, és nem kapta el.
Nekem a legjobb barátnőm védőnő. Ő is beadatta az ikreknek(lányai), mert ő már látott gyereket szenvedni. Azt mondta, nem volt a gyereken épp felület , és hogy ez a betegség már nem az mint régen.
Én mindenképp beadatom!
Én pont most akarok szólni a védőnőmnek, hogy írassa ki a picúrnak, és akkor a 15-hós oltással együtt megkapja szeptemberben.
A nagy megkapta, és nem bántam meg. OLtási reakció csak egy kis hőemelkedés volt néhány nap múlva+ egy kis bágyadtság. De azóta volt az oviban bárányhimlő, és nem kapta el.
Nekem a legjobb barátnőm védőnő. Ő is beadatta az ikreknek(lányai), mert ő már látott gyereket szenvedni. Azt mondta, nem volt a gyereken épp felület , és hogy ez a betegség már nem az mint régen.
Én mindenképp beadatom!
Kedves Anyukák!
A véleményetekre lennék kiváncsi, a bárányhimlő elleni védőoltással kapcsolatban. Hónapok óta rágódom rajta, hogy mi a jobb a gyerekemnek. Ha túl lesz a betegségen kiskorban, oltás nélkül, vagy beadatom neki, ezzel megkimélném a vele járó kellemetlenségtől. De mi van ha felnőtt korban elkapja?? Sokkal rosszabb. Gyerekorvosunk nagyon ragaszkodik az oltáshoz. Egyszerüen nem tudom mi a jobb neki. A mi gyerekkorunkban mindenki örült, hogy jaj de jó, végre bárányhimlős a gyerek, legalább túl van rajta.. Viszont a férjem 20 évesen kapta el a katonaságban. Természetesen a legjobbat szeretném a kislányomnak, DE MELYIK A JÓ??? Szerintetek?
A véleményetekre lennék kiváncsi, a bárányhimlő elleni védőoltással kapcsolatban. Hónapok óta rágódom rajta, hogy mi a jobb a gyerekemnek. Ha túl lesz a betegségen kiskorban, oltás nélkül, vagy beadatom neki, ezzel megkimélném a vele járó kellemetlenségtől. De mi van ha felnőtt korban elkapja?? Sokkal rosszabb. Gyerekorvosunk nagyon ragaszkodik az oltáshoz. Egyszerüen nem tudom mi a jobb neki. A mi gyerekkorunkban mindenki örült, hogy jaj de jó, végre bárányhimlős a gyerek, legalább túl van rajta.. Viszont a férjem 20 évesen kapta el a katonaságban. Természetesen a legjobbat szeretném a kislányomnak, DE MELYIK A JÓ??? Szerintetek?
Nekünk mindkét baba elsőre összejött, de egyik barátnőméknek több mint 1 évbe tellt, pedig minden renden volt náluk.
Ez tök változó, de egy a lényeg ne akarjátok görcsösen, és ne lessd állandóan a napokat, hogy "hány nap múlva vehetek tesztet"!
Ez tök változó, de egy a lényeg ne akarjátok görcsösen, és ne lessd állandóan a napokat, hogy "hány nap múlva vehetek tesztet"!
KKD 2008-08-03 :: 16:12
Sziasztok!
Babások tapasztalatára lennék kiváncsi, kinek mennyi idő alatt jött össze a fogantatás. (Mégis mire számíthat az ember lánya.)
Sziasztok!
Babások tapasztalatára lennék kiváncsi, kinek mennyi idő alatt jött össze a fogantatás. (Mégis mire számíthat az ember lánya.)
Gratulálok minden 12. hetet betöltött kismamának, a többieknek meg utána( vegyétek úgy, hogy akkor gratulálok).
Egyszer még a topic elején írtam, miért.
Tegnap anyatejes bulin voltunk. Egyedül a pici fiam volt szemüveges, pedig sokan voltak. Úgy megbámulták, mintha 3 keze lett volna.
Egy kislány nem akart hazamenni. Mondta az anyukájának, hogy még nem sorsoltak (akkor már megvolt az is). Gondoltam, ebből a kislányból is jó webnyereményes lesz valamikor!
" alt="
">
Egyszer még a topic elején írtam, miért.
Tegnap anyatejes bulin voltunk. Egyedül a pici fiam volt szemüveges, pedig sokan voltak. Úgy megbámulták, mintha 3 keze lett volna.
Egy kislány nem akart hazamenni. Mondta az anyukájának, hogy még nem sorsoltak (akkor már megvolt az is). Gondoltam, ebből a kislányból is jó webnyereményes lesz valamikor!
" alt="
">Köszönöm a gratulációkat!
" alt="
"> Igyekszünk nagyon vigyázni magunkra!
" alt="
">
" alt="
"> Igyekszünk nagyon vigyázni magunkra!
" alt="
">Kedves Elanor! Nagy gratula! Mi is betöltöttük a 6. hónapot és úgy veszem észre, a múltkorihoz képest nem jött fel több. Szerintem. De majd megmondja a védőnéni
" alt="
">
" alt="
">