Timso: Igen, itt jön a női megérzés. De az is bosszantó, amikor egy kiállítás vagy hosszabbítás miatt elmegy egy meccs. A Bari pedig mindig veszélyes csapat, de amikor számítasz rájuk pl. otthon, akkor nem hozzák a meccset.
Sajnos a Preston-Cardiff meccs már 1-1. De kitartok. Köszi a biztatást!
Timso: A férjed nagyon jól érzi a meccseket, igen, nyerni fogtok, csak hinni kell benne! És persze fel is kell adni.
Ma NHL meccsekre a következőt tenném:
034Florida-Washington V
036 Ottawa-Toronto H
038 Minnesota-Edmonton H
042 Vancouver-NY Islander H
Van nálunk egy NHL szakértő is, ő ajánlotta a 041 San José meccset V-re.
Drukkolok, hogy az égiek és a focisták lábai is a helyükön legyenek

" alt="

">

" alt="

">

" alt="

">
Hétvégén a Bari simán jött volna az én szelvényemen, de hallgattam a férjemre, aki szerint a Bari idegenben nem nyer és tuti D a meccs......
Hát mondanom sem kell, egyenesben adtam fel 4 v. 5 meccset, már nem emlékszem, de kb. 5000-et nyertem volna a Bari D-vel, ha nem hallgatok a férjemre és V-re veszem, 13000 Ft körüli lett volna a nyeremény.......
Istenem, ha így maradna most minden meccs, akkor 27.000 Ft jön.
Preston is vezet!
Magic: köszi, de a férjemé a dícséret

" alt="

">

" alt="

">
Tetszik a mondat vége

" alt="

"> : "csak add fel!"

" alt="

">
Mary: Március 7-i levelet találtam, azt tényleg nem válaszoltam meg, akkor elszállt az internet. Írok este!
Kicsit sok volt nekem azon a héten, nem csináltak semmit a kórházban, csak stresszeltek engem is, a gyereket is, a vénáját szétlőtték, nem csináltak CT-t, és még tippmixezni se tudtam! Persze nem is volt hozzá semmi kedvem...
Szeretnék holnap egy átgondolt, jó szelvényt összehozni neked is, mert a holnapi nap különlegesen jó kezdet!
Nekem is most pénz kellene - mint mindenkinek.
Érzem, hogy ha összetesszük a jó gondolatokat, tippeket, egy jó közös szelvénnyel mindenki nyerhetne.
carla: Holnap - amíg a gyerek a suliban lesz, ha el tud menni - délelőtt a lottózóban leszek, igyekszem szerdára és csütörtökre tenni egy jó szelvényt. Délután felteszem a tippjeinket.
Gondolkozom azon, hogy a 132 Isner-Nadal mérkőzésre egy meglepetést tegyünk...
Már vezet a Preston, az Accrington és a St Johnston és eddig az Inter meccs is jó. Kellene nagyon a Coventry. Még egyszer nem léphetek ugyanabba a folyóba...
Magic,csak gmailre szoktam írni.
chicaloca: Egy másik oldalon V-re rakják. Jó lesz az!
Marycsiga: Nem láttam, a freemailt nem tudtam megnyitni, de a másik, g-mail címemre írtál?
chicaloca: Úgy emlékszem, inkább D-re tettük azt a meccset, de szívem szerint legyen V. Sokkal jobb csapat - szerintem - az Aston Villa, de a Wigan már okozott meglepetést, de remélem nyer az Aston Villa.
2,3 gólra tenném.
Wigan-Aston Villa V ??
szerintetek?
Magic,már vagy 3 mailt írtam,megkaptad legalább őket??
esetleg holnapra valami jó tipp?

" alt="

">
chicaloca: Az a szépsége a tippmixnek, amikor a veszélyes francia vagy holland 2. osztályra, vagy az olasz B-re kell tippelni! Végül mindenütt van kockázat, én a mai BL meccseket sem érzem könnyűnek, bármi lehet. Régebben én a jégkorongot is kockázatosnak tartottam, persze az is, de néha sokkal kiszámíthatóbb, mint a foci, ott legalább megnézik videón, mi történt. És imádom, hogy amikor vége a harmadnak, nincs tovább. Nincs a 93. percben rúgott gól, nincs lesgól. Persze így is izgalmas, pláne, ha sikerül elcsípni egy döntetlent.
Harmadik szelvényem:
036 Ottawa-Toronto H 1,65
041 Dallas-San José V 2,00
062 Sevilla-CSZK Moszkva H 1,48
098 Pres-ShW 2,3 gól: D 1,93
111 Reading-QPR H 1,83
Eredő odds: 17,24980
300 Ft-ra hoz 5.175 Ft-ot
Én egyenesben tettem, a többiek 3/5-ben játszották.
A San José meccs helyett azért biztosabb a Vancouver H-ra.
Timso: Nagyszerű volt a hétvégi szelvényed, nagyon kevésen múlt! Fogsz nagyot nyerni még, csak add fel! Holnaptól indul egy jó időszak, majd holnap leírom! A csillagok állása is kedvező lesz!
Másik szelvényem 3/4-ben:
045 Zsoznowiec-Pszceczin D 3,00
108 Crystal Palace-Leicester D 3,00 ez nagyon kockázatos
113 Reading-QPR 2,3 gól: D 1,93
121 St Johnstone-Aberdeen H 2,21
Ma egyenesben a következőt tettem, elég kockázatos, de válalom:
052 Chelsea, Inter jut tovább V 1,85 /döntetlenre gondolom a meccset, nagyon necces, de ezt gondolom/
084 Coventry-Cardiff H 2,33
096 Preston-Sheffield Wednesday H 1,82 Eredő odds: 11,61076
Amiben hiszek, tettem 3/4-ben:
036 Ottawa-Toronto H 1,65
042 Vancouver-NY Islander H 1,63
064 A Sevilla-CSZK Moszkva mérkőzésen 2,3 gól lesz : D 1,93
111 Reading-QPR H 1,83
Valószínű, hogy a 044-es meccs döntetlen lehet és a Wigan-Aston Villára és 2,3 gólt tettünk. A 126 meccs Libertadoras Kupa szintén D, de ezt csak kombinációban tegyétek külön egy-egy biztos mellé!
köszi magic
végül nem raktam tegnap semmit
de jó is mert a metz csak 0-0t ért el (meg az olaszok is 1-1)
valahogy az alacsonyabb osztályú csapatok kifognak rajtam

" alt="

">
kevésbé szeretem megrakni is
Chicaloca: Gratulálok az első nyereményedhez! Sok hasonló, s még nagyobb nyereményt kívánok! Neked és a többieknek is!
Carla: A döntetlent sokszor csak megérzem, de van, amikor a statisztika alapján sakkozom ki, s van még egy nagyon fontos kellék, amivel végül eldöntöm. Tegnap elszúrtam én is a Grosettot, pedig a szívem döntetlent súgott, már milliomosnak kellene lennem, annyi eredmény jött pl. a hétvégén, s a vicces az, hogy a nagy nyeremény hiánya épp annak volt köszönhető, hogy másokra hallgattam. Hidd el, a legjobb megtenni, amit érzel, az egyszer nagyon bejön!
A Bolognát pl. én az utolsó pillanatban mégis döntetlenre írtam be, de hiába, ha hagytam magam lebeszélni a Werder Bremenről, s áttettem döntetlenre. De nem sokon múlt.
Pl. volt egy szelvény:
Manchaster Utd-Fulham H 1,22
Juventus-Siena H 1,31
(0-1) Milan-Chievo D 3,55 /Ez a hosszabbításban dőlt el, hogy jó, mert éppen 1 góllal nyert a Milán - chicaloca kérdésére válasz/
Valladoid-Real Madrid V 1,26
FC Köbenhahn-Brönby H
4/5-ben játszottam, sajnos elment a telitalálat a Juventussal, de így is nyert.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások