Duplajó:
Kakaós bevonómasszával talpán mártott kakaós omlós keksz
Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 59 / 63 oldal |
A knorr mézes-mustáros csirkéje szerintem nem olyan finom, mint ahogy azt a neve sejteti. Plusz még a gyomrom is fájt tőle...
timcsu: én az ilyeneket meg szoktam csinálni saját magam. (mézes-mustáros)
milyen az a dupla jó? Hogy néz ki? Töltött?
milyen az a dupla jó? Hogy néz ki? Töltött?
Paint, már épp akartalak kérdezni 

Macskusz
hiperben vettem és nem volt kedvem visszamenni de már nem így cselekednék
A wolf party mixe is nagyon jó
Ja igen ettetek már mézes-mustáros csirkét?
hiperben vettem és nem volt kedvem visszamenni de már nem így cselekednék
A wolf party mixe is nagyon jó
Ja igen ettetek már mézes-mustáros csirkét?
Macskusz itt vagy valahol, még gyűjtöm a megbeszélteket, nem felejtettem el.
Viki, én is megnézem, de ez valahogy besikerült.
Nekem is volt már olyan ami összeragadt, de mostanában nem.
Nekem is volt már olyan ami összeragadt, de mostanában nem.
Macskusz, hú de sok penészes Tolle sajtot láttam én is a boltokban, de nem vettem meg mert észrevettem, pedig a szavatossága még 1 hónap tuti volt. Viszont mindíg összeragad, mint már lentebb is írtam.
timcsu78
Miért nem vitted vissza? De közvetlenül a gyártónál is reklamálhatsz, a jóhírük érdekében orvosolják a problémát.
Én a tolle-val jártam így, és kaptam tőlük másik csomag sajtot
Miért nem vitted vissza? De közvetlenül a gyártónál is reklamálhatsz, a jóhírük érdekében orvosolják a problémát.
Én a tolle-val jártam így, és kaptam tőlük másik csomag sajtot

Nekem is mondták, hogy a Győri édes duplajót kóstoljuk meg. Mit ne mondjak, sokkal jobban fogy mint a sima 

Egy negatívum!
Vettem kb. 1 hónapja flirt joghurtot /5 doboz/,az egészet dobhattam a kukába ugyanis penészes volt a teteje és a szavatossága nem járt le
Vettem kb. 1 hónapja flirt joghurtot /5 doboz/,az egészet dobhattam a kukába ugyanis penészes volt a teteje és a szavatossága nem járt le

Vettem Győri édes duplajót,abból is a mézeset.
Nagyon finom és még nyerni is lehet vele
Nagyon finom és még nyerni is lehet vele

VarszegiViki
Irtam
Irtam
Krysz, irtam neked mailt, megkaptad, vagy a freemail megint szaraxik? A múltkori mailem se kaptad meg. Bocs hogy ide írom de nem tudok máshol üzenni.
Nem tudom szétválasztani a Tolle sajtszeleteket egymástól. Összeragad, hiába szeletelt, szétcincálom az egészet mire egy szeletet leválasztok róla.
Kár, mert szeretem és csak a Tolle Tolnai sajtot ehetem meg.
Kár, mert szeretem és csak a Tolle Tolnai sajtot ehetem meg.Snidlinges párizsi nálam a legújabb újdonság, talán kétszer láttam a boltban. Érdekes volt a "füves" párizsi íze, kinézete. De finom volt.
shrek
A joghurt nem folyik ki belőle? Ilyet még nem láttam.
shrek
A joghurt nem folyik ki belőle? Ilyet még nem láttam.
joghurtos parizert kerestem de elviszik mint a cukrot!
Ja, nekem meg a Tesco Aquarius ásványvíz jött be piszokkal az alján!Nézzék meg ha ilyen vizet veszek az ALJÁT!Valami undorító volt és 2 csomagot is vettünk 

Hát nekem is hasonlóan negatív tapasztalataim vannak a Dove samponról...(hajhabbal, hajfénnyel, mindennel együtt)
Remélem, kárpótolnak egy nyereménnyel
Remélem, kárpótolnak egy nyereménnyel

Festett, színezett hajhoz eleve ajánlott /meg a balzsam is/
remélem úgy bejön, mert szerintem jó!
remélem úgy bejön, mert szerintem jó!