Segítséget kérnék:
Hogy hívjuk azt, amikor nem te főzöl szeretteidnek, hanem cégek főznek sok-sok közembernek?
Ki az a XVII. századi úriember...?
Tudományos kutatások intézményes színtere.
Olyan cégre gondoltunk, amely pénzért cserébe megröptet téged a levegőben
Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni mert néhány kérdés kifogott rajtam!
Mi a neve annak az ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
Olyan cégre gondoltunk, amely pénzért cserébe megröptet téged a levegőben!
Mi a neve annak az édes, csokis, gyümölcsös stb. kis puffancsnak, ami az amerikaiaktól került át a mi étrendünkbe?
Mi a neve annak az édes, csokis, gyümölcsös stb. kis puffancsnak, ami az amerikaiaktól került át a mi étrendünkbe?
Van aki szívesen adja, van aki szívesen fogadja. Segítő gondolat adása.
köszi a segítséget

ősi-új táplálkozási rendszer, közművelődéssel foglalkozó főiskolai szak, erdélyi együttes, szabolcsi város... tudja valaki? köszi

Trixi1
leveled érkezett!

Ezekkel sehogy sem boldogulok hosszas keresgélés után sem, pedig úgy élvezem a találatot, esetleg valaki szán rám időt? Köszi
Mi a nevük a website-okon azoknak a csíkoknak, melyeken reklám jelenhet meg?
Egy magyar film címe és népszerű foci-imitáló játék gyerekeknek és felnőtteknek - mi az?
Mi a neve a Microsoft tulajdonosának?
Hogyan mondjuk azt, amikor valamit (zenét, filmet, könyvet stb.) számítógépes felhasználásra alkalmassá tesznek?
Mi a nevük azoknak a fehér kőzeteknek, melyek mészkőből és mésziszapból keletkeznek a tengervíz hatására?
Melyik az a bolt, ahol PC alkatrészeket vásárolhatsz?
Intelligens vízkristályok és egyedi rezgés - tudat a vízben! Egy új Japán felfedezés, de mi lehet az?
Kérdésünk egy angol szó, és kell hozzá fantázia, hogy kitaláld. Amúgy műfaj, és a Gyűrűk urát is idesorolják
Köszi mindenkinek a segítséget!

Segítséget kérek!
Tudományos kutatások intézményes színtere.
Köszi!
amiket egyszerűen nem találok
Kodály és Bartók mentette meg az utókornak
híres holland város, ahol az unio a nevét kapta
légyszi aki tud, segítsen.
KÖSZI
Sziasztok! Tudnátok segíteni:
- A Házépítők klubjának alklubja nézegeti gyakran ezt az oldalt, mert ők bizony kizárólag a könnyűszerekezet hívei.
- Melyik az a levélfajta, amit most már interneten is küldhetsz és kép van rajta?
Előre is köszi.
Vki segítene? Már napok óta gondolkodom rajta...
Mi lehet az a vegyi anyag a testünkben, amely állítólag mindenért hibáztatható - a szerelemért, az undokságért, a levertségért és az optimizmusért?
Előre is köszönöm!!!
sziasztok
nos ez a komputres izé mi is???
Segítene valaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1. Hogy hívjuk azt, amikor nem te főzöl szeretteidnek, hanem cégek főznek sok-sok közembernek?
2. Mondd másképp! Újat létrehozó, szikrázó elméjű - ha manapság nem vagy ilyen, már ne is pályázz állásokra!
Most nálam is elhalt a labirintus.
kiléptem és újra beléptem, és nekem is azt írta ki hogy mail vagy jelszó nem ok.
Én meg be akartam lépni és azt írta ki, hogy a név vagy a cím nem simmel. Szerintem problémájuk van.
hűha itt valami nem stimmel.
elkezdtem a mai puzzle-t keresgetni, egyszer csak kiírta hogy 0 pontom van és a képeket sem tudom keresni, mert ha a puzzle-re kattintok, azt írja ki hogy lépjek be. de hát be vagyok lépve.
Csak nem lenyúlták a pontjaimat?
ugylátszik minden puzzle-ben van egy amire nem jövök rá.
kérhetek még egy kis segítséget:
Melyik tánc az, melyet a fiúk és a lányok is sztreccsruhában táncolnak?
köszi
Köszi, már tanultam eleget, ugyanis az összes kérdésből már csak 2 hiányzott, aztán már csak a 3d. Mire rájöttem magamtól, megkaptam emailban valakitől a választ. Tehát úgy veszem, mintha nem is nekem címezted volna a mondanivalódat.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások