Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 583 / 763 oldal |
Nem tudok neked írni krysztasz!
Krysztasz engem érdekelne!
van egy borsodi blokkom, holnap nem tudom, hány óráig él, most pont nincs nálam. Vki játszon vele, és írja is meg, hogy más ne küldje el.
2 x 2 jegy kedd este 8 óra Westend, Az elhagyott szoba c. filmre. Kéri valaki?
kiskati!
írtam!
írtam!
Tegnap kaptam egy 50%-os c&a kupont, ami sajnos 31-én lejár. Ma délelőtt fel tudom adni elsőbbségivel, ha valakit igy is érdekel.
köszi, jó ötlet!
a fórumon ketten is el akarták cserélni a héten. Keresd meg őket. Hátha...
Ha valakinek lenne a ma esti Aidára fölösleges jegye, azt örömmel elfogadnám! 

szia, Minya!
én szeretném a benzinutalványt, ha még megvan.
andi
én szeretném a benzinutalványt, ha még megvan.
andi
krysztasz
köszi,elküldtem-sajnos nem nyert
köszi,elküldtem-sajnos nem nyert
van egy borsodi blokkom, holnap 10 20-ig beküldhető. Ha valaki beküldi, írja már ide a fórumra, hogy a többiek már ne küldjék, ha nyert, írjon emailt, hogy küldhetem a blokkot.
Budaörsi illetve Pesterzsébeti TESCO benzinkútnál felhasználható üzemanyagutalányom ( 15 ft kedvezmény ) válaszborítékért felajánlom. Az utalvány augusztus 5-ig használható fel.
http://www.PasizasiTanacsok.hu/ferficsabitas&pid=7399
Most csak 4900 Ft a FérfiCsábítás MesterProgram.Ha meg szeretnéd venni, akkor küldj e-mailt, van egy 1000 Ft-os kuponom, odaadom ingyen.Aki először ír, azé a kupon!Címem:nusi111111@citromail.hu Ja és siessetek, mert csak vasárnap éjfélig(2007.július 29. 00.00) jó a kupon.
Most csak 4900 Ft a FérfiCsábítás MesterProgram.Ha meg szeretnéd venni, akkor küldj e-mailt, van egy 1000 Ft-os kuponom, odaadom ingyen.Aki először ír, azé a kupon!Címem:nusi111111@citromail.hu Ja és siessetek, mert csak vasárnap éjfélig(2007.július 29. 00.00) jó a kupon.
Van egy borsodi-s blokkom ma 12'47-ig használható fel.
Szeretne valaki vitorlázást nyerni? Itt a lehetőség!!!
Van két jegyem júl. 31-re a Westendbe (Budapest) az Elhagyott szoba c. film premier előtti vetítésére is. Nagyon úgy néz ki, hogy mégsem tudok elmenni, pedig szerettem volna. Szívesen átadom.
Szeretne valaki vitorlázást nyerni? Itt a lehetőség!!!
Van két jegyem júl. 31-re a Westendbe (Budapest) az Elhagyott szoba c. film premier előtti vetítésére is. Nagyon úgy néz ki, hogy mégsem tudok elmenni, pedig szerettem volna. Szívesen átadom.
20-30 piros fornettit szivesen elküldök annak aki kéri!
Irjatok,mert mindjárt vége a játéknak!
Irjatok,mert mindjárt vége a játéknak!
trynyty: Írtam mailt.
ha van még vkinek felesleges Fornetti kártyája (piroson kívül), kérem, írjon! Látom, hogy sokan ajánlottatok itt fel, de nem tudom, még mi van meg ezekből.. köszi 

elanor6 áll még az ajánlatod? Megadod a címed?
Tegnap megjelent Maximához járó fülbevalót válaszborítékért elküldöm annak, akinek szüksége van rá.