Segítség minden ma elakadtnak. MINDEN MEGFEJTÉS K-VAL KEZDŐDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!! Ha ez valakinek nem tűnt volna még fel. Így aztán marha egyszerű a feladat. (Hehe, K betüvel ..rva egyszerű

)
Aki tud légyszi segítsen:
-szív működésével és betegségeivel foglalkozó tudományág
-A túrák szerelmesei jól ismerik azt az útvonalat...
-Melyik az a hegység, mely a Balaton nyugati csücske felett található
köszi
jiddis népzenét tudja valaki? köszi
TEgnap kifogtak rajtam ezek:
Számítógépes játékok készítésére, előállítására használt kifejezést várunk tőled!
Ki az a XVII. századi úriember, aki modernizálta a kor mezőgazdasági technikáját, s akinek neve alatt egy kezdetben blues, majd progresszív zenét játszó zenekar tevékenykedik?
Van ilyen viszony, fehérnemű és téma. Mi lehet az?
Hogy hívják azt a szépséges félszigetet Horvátországban az Adriai-tenger partján, ahol többek között amphiteátrumot is láthatunk?
jing-jang minek a jele? tudja vki?
Köszi nektek, most nekilátok próbálkozni pont az eu-ssal is kínlódtam de legalább 8-10 ilyet tudtam produkálni, köszi
Ttrixi1
Például, ha ez a képrészlet egy másik kérdésnél a válasz (pld. az "eu") itt viszont egy hasonló szó kellene az "eujog", de te az "eu"-t írod, mindig a másik képet érzékeli, amire már megkaptad a képet, és ott ahol az "eujog" kellene, üresen marad.
Mert egy másik szóra gondolt...
Nem kozmetika, hanem ...
Miért jelzi azt, hogy ezt a képrészletet már megtaláltad, majd visszamegyek a képecskékhez és nem teszi be, sorozatosan ezt csinálja, tapasztaltátok már? köszönöm nemrég kezdtem bele..
Most már publikus.És ha tudjátok a XVII. századi úriember nevét, az is jó lenne. Köszi!
gabrilici
tán ha publikus lenne az @-ed.........
Ismét egy kifogott rajtam, aki tud segítsen, légyszi!
"A konfucianizmus és a taoizmus is ennek része. Mi az?"
Ha valaki tudja, nekem is segíthetne a mészkő és mésziszap kérdésben, és a komputer demóban is. Előre is köszi!
szia a válasz : hűtéstechnika
Sziasztok!
Lenne pár kérdés amit nem tudok remélem van balaki aki segít nekem! Előrre is köszi eszter.
Mi a nevük azoknak a fehér kőzeteknek, melyek mészkőből és mésziszapból keletkeznek a tengervíz hatására?
Hogy mondanád internetes terminussal a naplót?
Mi a gyűjtőneve a komputer demók világának?
Hogy hívják a free internetes levélküldő szolgáltatások gyűjtőlapját a Startlapon?
Van ilyen viszony, fehérnemű és téma. Mi lehet az?
Hogy hívják azt a szépséges félszigetet Horvátországban az Adriai-tenger partján, ahol többek között amphiteátrumot is láthatunk?
Melyik az a levélfajta, amit most már interneten is küldhetsz és kép van rajta?
Számítógépes játékok készítésére, előállítására használt kifejezést várunk tőled!
Ki az a XVII. századi úriember, aki modernizálta a kor mezőgazdasági technikáját, s akinek neve alatt egy kezdetben blues, majd progresszív zenét játszó zenekar tevékenykedik?
Jiddis népzene más szóval, de van ilyen nevű budapesti zenekar is!
2 kérdéssel nem boldogulok. Aki tud légyszi segítsen, vagy aki akar!!!! (lásd alább)!!!!!
meleged van, fázni szeretnél... ehhez ad technikákat az oldal
mit mondunk arra az élőlényre, amelyik tönkreteszi az ennivalónkat?
köszi előre is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások