Kedves bereirobi/
Végre gondolkodik is valaki! Erre már rég rájöhettetek volna!!!!!!!!!!!!
Kifogott rajtam:
viszony, fehérnemű, téma..????
Ki tud segíteni???
Köszönöm a segítséget! Hogy erre nem jöttem rá................!
Flori, MRJ!
Köszönöm a segítségeteket!

Tudom, hogy nem ide szoktuk írni a segítségeket, de ezt elég sokan keresték. Szóval a 17. századi uriember: http://jethrotull.lap.hu/
Szia VárszegiViki!
Ez volt a pontos kérdés: Mi lehet az a vegyi anyag a testünkben, amely állítólag mindenért hibáztatható - a szerelemért, az undokságért, a levertségért és az optimizmusért?
Ha tudod légyszi segíts! Köszi
http://www.nlcafe.hu/forumkifejt.php?id=134&forumid=7
1945
Hi! Lusta vagyok visszaolvasni, hogy megnézzem, valaki beírta-e már, de van egy iszonyat nagy segítség ebben a játékban! Az azonos napi válaszok általában ugyanazzal a bettűvel kezdődnek, tehát mostanában az I, J, K -val kezdődő szavak a nyerők. Így már igazán nem nagy dolog kitalálni a megoldásokat!
aszusz!
Akkor Neked ezt az oldalt el sem kellene olvasnod.
Igazad van,úgy akartam írni,hogy ne más hátán kapaszkodjon fel valaki,amásik olvasom a fórumot és azért nem láttál mert Én gondolkodom,keresek és találok .
csók
aszusz1: és miért nem vállaltad fel magadat? Én még nem is láttalak itt a fórumon, nem hogy a hátadon kapaszkodjunk.

Tőled, ezen a néven biztos nem kért senki segítséget, akkor meg mi a gond?
Elegem van ,hogy mindenki csak a válaszokat kéri,kéne egy kicsit keresgélni a startlapon abc szerint is,ha 8o % megtudja csinálni nem kiigaz,hogy a többi nem aki meg nem annak nem jár nyeremény,ne az én hátamon kapaszkodjon fel senki.
üdv
XVII. századi úriember...
Sajnos ezt nem találom! Ha valaki tudna segíteni nekem, nagyon megköszönném.

Elegem van a kioktatásból. Valaki vagy segít, vagy nem. De miért kell leszólni azt aki valamit nem tud, vagy nem talál, és azt, aki tényleg segít a másikon.
Én már 40 perce itt ülök, de még a betűrendes keresésben sem mindíg találom meg azt a szót, ami kell. Sajnos ilyen a magyar nyelv- minden szóra talál ki másik 3-4-et.
számítógépes játékok készítése, előállítása, tudja valaki? köszi.
Ez kifogott rajtam, ha esetleg valaki tudna segíteni:
Ki az a XVII. századi úriember, aki modernizálta a kor mezőgazdasági technikáját,
pedig a betűrendessel is nagyon 1x-ű,csak rá kell jönni a nyitjára!

a betűrendes mutatóval nehéz megtalálni a válaszokat, és sajna nálam nem működik napok óta a téma szerinti, pedig úgy könnyebb lenne!
A Startlap betűrendes mutatóval is, tök könnyű megtalálni a válaszokat,ha vki nem tudja egyből,fejből!
Tessék 1 kicsit gondolkodni is,de tom. ,itt 1x-űbb kérni a megfejtéseket!

légyszi-légyszi valaki segítsen!
online focimanager játék neve,
horvát félsziget ahol amfiteátrum van,
hitelfajta, amely nyomot hagy a lakáson,
17. sz.-i úriember, aki modernizálta a kor mg-i technikáját.
a segítséget előre is köszi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások