Szalika,
Cinema postázási modszeréröl már irtunk is többen. Sajnos - többször az hibájukból, még többször a forgalmazókéból - sokat kell utána menni a nyereményeknek, hogy meg is kapd öket. Javaslom csörögj rájuk.
sohaj,
a Che Guevara plakát a februári cinema nyeremény?
mert mi még a januárit sem kaptuk meg. elég érdekesen postáznak.
Szofi 41-es papucs, Sorstalanság filmforgatókönyv, Ben Hur DVD, Che Guevera plakát érkezett.
queene!
Én nem !!!
Csak az eleje stimmel.
Attól a résztől, hogy "amennyiben..." nekem hiányzik, és nyilatkozat sem volt mellékelve.
Na, ebből holnap telefonálás lesz
Nekem is jobb lenne a postai, most így a törött lábammal...
megint egy 39-es papucs
Cicamica.
érdeklődöm,hogy a felajánlott cq kódot most átadod,vagy nem. Nem erőszakoskodom, de egy hete várom a címed,hogy feladjam a borítékot!
Ha meggondoltad az sem gond,csak akkor írj egy@-t hogy ne várjam...
An.13.
A levél így szól:
A nyereményátvétel időpontja személyesen: minden nap 9.30 - 17,00-ig
A nyereményátadás helyszíne: Caprice ékszerüzlet Szentendre Dózsa Gy. u. 22.
A nyereményátvételhez kérjük feltétlenül hozza magával személyi igazolványát, lakcím kártyáját és adóazonosító kátyáját illetve az értesítő levelét.
A nyermeény ta sorsolástól számított 90 napon belül lehet átvenni.
Amennyiben a fent megadott időpont önnek nem megfelelő, úgy a mellékelt nyilatkozatot töltse ki és aláírva juttassa vissza a Bonbonetti Kft által megbízott ügynökség címére a levél kézhezvételétől számított 14 napon belül és postai úton eljuttatjuk nyereményét.
Amennyiben a postai úton történő átvételt választja, úgy tudomására szolgál, hogy a nyereményt csak szeméylesen veheti át és vállalja átvételét.
Amennyiben a mellékelt nyilatkozatot nem küldi vissza a megadott címre, a megadott határidn belül, úgy tekintjük, hoyg személyesen kívánja az előzőekben meghatározott időtartamon belül a nyereményét átvenni.
Ennyi. Te nem ilyet kaptál?
Ez biztos?!?!
NEkem egy szó sem volt erről!
Írnál picit bővebben a postázási lehetőségről?!
Köszönöm!
39-es Szofi papucs

óriási pufi borítékban, síma levélként.
Ezentúl ez lesz a postásoknál az egyenpapucs?

Cherry Q. nyeremény értesítő
Vénusz levél, melynek segítségével egy külön sorsoláson is lehet nyerni - szerintem mindeki fog kapni, aki korábban már játszott velük
Heti bevétel :
Krysztasz levele. Köszönöm
A cd tok repedt meg, az meg van dögivel, úgyhogy gond egy szál sem.
Én is nagyon remélem...
sada,
Sajnos eddig nem jött semmi, de talán jövő héten befut. Sajnálom, hogy a tok megsérült, puffancsban elég ritka az ilyesmi, bár a posta "szállítási arroganciája" ismert.
gladiátor
Megérkeztek a cd-k, dvd, köszi!
(Az egyik tok megrepedt, de már ki iscseréltük, ennyi belefér.)
A csere második fele kedden indul.
Az első rész megérkezett? Szerdán adtam föl.
C&A utalvány érkezett egy régebbi játék eredményeként a slágerrádiótól + befutott koala78 és Evrika csomagja.

Keddig én is postázom a megbeszélteket, türelmeteket kérem és köszönöm, most érkeztünk haza.
Elindultak a cserék.
Várom a válaszborcsikat, Szofi ügyben.
CICAMICA nem válaszoltál
Evrika
Megkaptam a leveled, köszönöm.
Hurrá!!!....Én is kaptam egy Lipton bögrét

Nagyon tetszik, és jó masszív darabnak látszik

Cicca!
Megérkezett a leveled. Köszönöm szépen

És köszi a plusz vonalkódokat is. Remélem az enyémet is hamarosan megkapod. Szerdán adtam fel én is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások