Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 588 / 763 oldal |
holnapra van 2 db jegyem a Transformers előadásra a Duna plazaba
ha valakinek van olyan hűtőmágnese,amit fel tudna ajánlani ,akkor azt megköszönném.mindegy milyen.köszönöm
lays kuponok elkeltek
Találtam pár lays kupont,ma még beküldhető,ha kéri valaki mailban elküldöm neki. Az első jelentkezőnek adom.
Ma és holnap a Bánki tónál, a viziszinpadon:
Louis Armstrong szwingfesztivál.
Ha valaki akar menni.
Louis Armstrong szwingfesztivál.
Ha valaki akar menni.
MA este Pilis, Sipito Parkban OLD BOYS koncertre van két jegyem, mi sajna nem tudunk elmenni.
Van egy velencei pályázatra elegendő vonatjegyem. Ha valaki pályázik, szivesen odaadom. Nem kérek érte semmit, csak sajnálom kidobni.
Ha volna még valakinek ilyen bikinije,kérem gondoljon rám!!
A nagylányomnak szeretnék ilyet! Rajtm már furcsán állna
A nagylányomnak szeretnék ilyet! Rajtm már furcsán állna

sziasztok, nem is gondoltam hogy ilyen kapós lesz, de az első jelentkezőnek adom, gondolom megértik a többiek, tehát kontavali a nyertes...
sziasztok, van egy cosmopolitanból származó rózsaszín bikinim, ha kell valakinek akkor postaköltségért elküldöm!
Van pár poszterem tavalyi újságokból, focis és Bravo-ból származók is pl. Postaköltségért elküldöm, ha kell valakinek.
Nórika
Engem éredekelnének az újságok! Hány darabról van szó és kb. mennyi lenne szerinted a postaköltség Budapestre?
Köszi: Niki
Engem éredekelnének az újságok! Hány darabról van szó és kb. mennyi lenne szerinted a postaköltség Budapestre?
Köszi: Niki
Prizee matricát szívesen küldök, ha kell valakinek
Angol nyelvű National Geographic újságokat felajánlok postaköltségért.
Sziasztok!
Van egy aug 23.i időpontal egy 4napos 3 éjszakás Római utam,melyet szeretnék eladni. Családi okok miatt! (Szolnok megyeiek előnyben). Ha valakit érdekel írjon mailt. És ott leírom a részleteket!
Van egy aug 23.i időpontal egy 4napos 3 éjszakás Római utam,melyet szeretnék eladni. Családi okok miatt! (Szolnok megyeiek előnyben). Ha valakit érdekel írjon mailt. És ott leírom a részleteket!
He lenne valakinek fölösleges jegye a Die Hard 4-re kérem gondoljon rám!
Nagyon köszönöm!
Nagyon köszönöm!
2 db Humana bébivíz-100 ft
2 db Avent tanulószett-300 ft
Válaszborítékért odaadom ha érdekel valakit.
2 db Avent tanulószett-300 ft
Válaszborítékért odaadom ha érdekel valakit.
irtam vissza, Judit
nusileo, írtam mailt.
Ma (szombat) 16-tól 22-ig tartó Takáts Tamás Dirty Blues Band koncertre van 2 db tiszteletjegyem (amúgy elővételben 4000, helyszínen 5000ft/db), Takáts Tamás 50.szülinapja alkalmából, 12 fellépő, helyszín: Pecsa Szabadtér (Bp.). Valakinek szívesen átadom, ha eljön érte (8.ker. Orczy tér), illetve találkával elérhető helyen
Valami kis apróságot esetleg elfogadok érte
Valami kis apróságot esetleg elfogadok érte