Sziasztok!
Két kérdést egyszerűen nem tudok megválaszolni! Segítsetek nekem! Előre is köszönöm! A kérdések:
Ha a vidéki kis falvakba akarsz elutazni, akkor ezen a lapon tájékozódhatsz mit és hol találsz…
Mi a nevük azoknak a fehér kőzeteknek, melyek mészkőből és mésziszapból keletkeznek a tengervíz hatására?
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 588 / 609 oldal |
ez a baj, és ezért egy csomó kérdésre nem fogom megtalálni a választ
kriszty, én nem 

ti le tudjátok kérni a lap.hu oldalakat téma szerint?
Sziasztok!
Ezekben a kérdésekben akadtam el:
-van aki szívesen adja és van aki szívesen veszi
-Kanári-szigetek másképpen
-mi az ami nem stabil és telefonálni is lehet vele
-asztal amibe nem tudod...
-intelligens vízkristályok
Aki tud segítsen. Köszönöm előre is!
prescott
Ezekben a kérdésekben akadtam el:
-van aki szívesen adja és van aki szívesen veszi
-Kanári-szigetek másképpen
-mi az ami nem stabil és telefonálni is lehet vele
-asztal amibe nem tudod...
-intelligens vízkristályok
Aki tud segítsen. Köszönöm előre is!
prescott
oké nem kell nem vagyok elég mobil! bocs!
Mi az ami nem stabil és ráadásul telefonálni is lehet vele? - csak ere lennék kiváncsi azt hiszem F-f-el kezdődik de megnéztem mind!
ti1229
kell a mail címed
kell a mail címed
nem publikus a címed, mail-ben segítenék 

valaki tudna segíteni, hogy minek a jele a jing-jang
ja és USA védelmi minisztériuma által.... légyszi-légyszi valaki!!!!!!!
webcím más néven?
köszönöm a megoldást! 

három napi lemaradást pótolok, és a startlap nem listázza a lap.hu oldalakat téma szerint, és ez szinte lehetetlenné teszi a válaszadást. Van akinél működik, vagy csak nálam rossz?
Sziasztok!
Lehet, hogy kissé elfáradtam, de e két meghatározás kifogott rajtam. Kaphatok segítséget?
Melyik az a bolt, ahol PC alkatrészeket vásárolhatsz?
Intelligens vízkristályok és egyedi rezgés - tudat a vízben! Egy új Japán felfedezés, de mi lehet az?
Lehet, hogy kissé elfáradtam, de e két meghatározás kifogott rajtam. Kaphatok segítséget?
Melyik az a bolt, ahol PC alkatrészeket vásárolhatsz?
Intelligens vízkristályok és egyedi rezgés - tudat a vízben! Egy új Japán felfedezés, de mi lehet az?
Hugi! Ne tartsunk neked "tanácsadás"-t ez ügyben??
Kérnék szépen erre egy segítő gondolatot
Van aki szívesen adja, van aki szívesen fogadja. Segítő gondolat adása.
Köszönöm!
Van aki szívesen adja, van aki szívesen fogadja. Segítő gondolat adása.
Köszönöm!
Tery!
Írtam .
Írtam .
Az első héten kevés időm volt, a férjem nevén második hét elején töltöttem ki, gondoltam ez van nem kapok pluszpontot, a kocsira úgyis elég.
De megkapta simán úgyhogy tuti, hogy aki most kezdi az is megkapja a bónuszokat.
De megkapta simán úgyhogy tuti, hogy aki most kezdi az is megkapja a bónuszokat.Én is csak logikával jöttem rá, nem tapasztalattal, és már behozhatatlan, mert nincs kit meghívjak, ha új mailcímmel kezdek, ami ráadásul nem is citro...