sada
Nálunk sose. Megkérdezik a szelvényen, hogy előfizető-e vagy sem.
2 jegy a kecskeméti Széktói Stadionban szombaton, 2007.06.23.-án 17:30-kor kezdődő rögbimeccsre.
Nem tudok elmenni. Ha valakit érdekel, szivesen átadom. Írj, megadom a szükséges infókat.
felhasználtam köszönöm szépen!
hogy lehet azt a kódót felhasználni?
Nálunk a Délmagyarnál -szinte- mindig kritérium...
sada
miskolcinak, akinek a gyerkőce kitűnő bizit vitt haza. Az Északban sosem feltétel, hogy előfizetőnek kell lennie, aki megveszi az újságot, azé a jegy. Nálunk nincs ötös, hát tovább adom. Gondolom, Szerika vagy akié lesz, nem egyedül engedi be a gyerkőcöt az állatkerbe, hanem vesznek még mellé min. 1 jegyet.
krysztasz Hozzászólás - 2007. június 22. :: 18:30
egy balaton kód: cc215465
aki felhaszálja, írja már be legyenszíves, hogy a többiek ne töltsék az időt a beküldéssel.
sada Hozzászólás - 2007. június 22. :: 18:34
Szerika
Mert az nem a felajánlások topic, ode csak infokat írunk.
Ráadásul szerintem ez csak a lap előfizetőinek, ill. csaladtagjaiknak jár, nem bkinek az országban.
krysztasz Hozzászólás - 2007. június 22. :: 18:29
Szerika
nekem mindegy, hogy kié, csak nem szeretném 200 km-re elpasszolni, hogy aztán a nyereménytárgy topicban olvassam a cserét. Most nincs nálam az újság, holnap írok mailt, hogy meddig lehet beküldeni, felhasználni, stb.
Szerika Hozzászólás - 2007. június 22. :: 09:02
krysztasz az előbb valamiért a sada kitörölte a beírásomat. Ha még nem ajándékoztad el és nem gond, hogy nem Miskolc és környékén lakunk én elfogadom, mert a nyáron készülünk a környékre.
Galeria, írtam mailt, jó mozizást!
Dörmimaci, engem érdekelne, ha még megvan. Nem tudok sajnos mail-t írni.
Köszi

23-án szombaton 12-kor az Őslények országa című filmre 2 belépő a Lurdy Házban nlcafés vetítőteremben, ha valakit érdekel menjen el!
eva8791 ha még megvannak és szívesen elfogadnám

Belépő a vasúttörténeti parkba (4-14éves), az állat- és növénykertbe (10-évesig). Júniusban
Ajándékjegy: Pán Péter játszóházban 1 óra játék után 30p ingyen júliusban, állatkert játszóházban 1 óra után 30p ingyen.
Igen Budapesten van, csak én itt lakom Fejérmegyében és este kezdődik... ott. Vagy ha valakinek megéri eljönni érte ide!
Elvileg van 1 bp-en is.
Menet közben másutt is hirdetve, de lehet próbálkozni.
Viva Comet 2007-es díjkiosztó gála
ma, június 21-én, este 19:45-kor
a budapesti Syma rendezvénycsarnokban
Sajnos elég késő van, de nem kaptam meg előbb a jegyet. 1 db. Viva Cometre belépő, akinek kell jelezze... Fejérmegyeiek előnyben...mert itt lakom!
írtam

2 fő részére szóló mozijegy a Topmodell a barátnőm című francia filmvígjátékra.
Cím: Palace Kossuth mozi, Budapest XIII. ker., Váci út 14.
Időpont: Június 21, 20:00 óra
Én nem tudok elmenni, mert kisbabám van. Akit érdekel, jelezzen e-mailban, szívesen átruházom! Szívesen hűsölnék én is egy moziban...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások