Reacska: ezt nem tudtam. Sajnos.

Viki: a játékszabályban az van amit te írtál, hogy csak az első héten lehet a plusz pontokat szerezni, de következő héten is ugyanúgy jóváírják a pontokat. Sajnos.
ildicc: aki ma kezdi, annak nem lehet ennyi pontja, mert elesett az első heti bónuszpontoktól amit a képkirakásért kapott volna.
ja, ez

helyesen:

lehet, hogy rosszul gondolom, de csak úgy lehet ez a toplista, hogy azok szerepelnek rajta, akik aznap értek el annyi pontot. Tehát, ha valaki ma kezdi, előnyben van azzal szemben, aki szépen, elejétől fogva, napról-napra játszik. Nem valami fair, de ez van...

Szerintetek az hogy lehet, hogy 2855 ponttal nem vagyok a mai toplistán egyáltalán????
sziasztok!
Én is segítséget szeretnék kérni ,ezek a válaszok most kifogtak rajtam:
asztal amibe nem lehet a fejet beverni,intelligens vizikristályok... japán felfedezés, hol lehet pc alkatrészt venni?,világhírű mérközéssorozat..,másik kifejezés a webcímre és végül a jing-jangon már tegnap ota gondolkodom de reménytelen :
Köszi
persze nem a kérdést,hanem a kérdésre a választ..

A "nemtetszik valaminek a színe....." kérdést megsúgná valaki @-ben
köszi
azok is megvannak

a többire is
Már csak ezekre nem:
-Kérdésünk egy angol szó, és kell hozzá fantázia, hogy kitaláld. Amúgy műfaj, és a Gyűrűk urát is idesorolják.
-Mi a gyűjtőneve a komputer demók világának?
-Milyen másik kifejezést ismersz, ami a webcímet takarja?
a kanárisra is
közben a focisra rájöttem
Ezek kifogtak rajtam: Milyen másik kifejezést ismersz, ami a webcímet takarja?
Intelligens vízkristályok és egyedi rezgés - tudat a vízben! Egy új Japán felfedezés, de mi lehet az?
Ezen az oldalon mindent megtalálhatsz, amit tudni akarsz a fociról és a foci bajnokairól?
Milyen másik néven is ismeretes a Kanári-szigetek?
Azt ugye tudjátok, hogy pl. a Google-be beírva, hogy "Rátaláltál az egyik képrészletre!" kiadja néhány napos késéssel a képrészletet tartalmazó oldalakat? :-)) (rá kell kattintani a "a keresés kihagyott elemeket is tartalmazó megismétlésére" szövegre is)
Persze csak végső esetre :-D
Az előző segítőimnek köszönöm.
amit a fociról és a focibajnokairól tudni kell....
kitko
köszi már megvan, az volt a kérdés ha házat akarok venni külföldi magyarok szomszédságában...
igen, arra gondoltam.) de úgy látszik nem kellett

a romániai városnál mi a pontos kérdés , mert így nem emlékszem rá?
köszi mindenkinek a segítséget, a szülés helyett gyereket kellett írnom és megvan a képem. nem is kellett az abc lista

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások