Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 590 / 763 oldal |
Balaton kódjaim elkteltek.
Nem tudom lehet-e még kezdeni vmit Balaton kóddal (pl. kredit gyűjtés) de van 2 db amit szívesen felajánlok.
Rossmannos kuponjaim válaszborítékért elküldeném.
Nivea babaolaj-160 ft
Dove anit cellulite krém-300 ft
Lactacid Femina intim mosakodó-100 ft
BabyNova kiskanál-130 ft
Babydream terhességi csíkok elleni olaj-200 ft
Helena D tusfürdő-50 ft
Nivea babaolaj-160 ft
Dove anit cellulite krém-300 ft
Lactacid Femina intim mosakodó-100 ft
BabyNova kiskanál-130 ft
Babydream terhességi csíkok elleni olaj-200 ft
Helena D tusfürdő-50 ft
nekem van.
Írd meg, mit kell tennem.
Írd meg, mit kell tennem.
Akinek van Cora bizalomkártyája, az ajánlhat engem, mert én most akarok regizni és akkor kap 5 pontot.
VAn 4 hétfő,6 kedd,5 szerda,2 vasárnap danone fóliám.
danonok elkeltek.
van 2 hétfő,2 kedd,1 csütörtök,2 péntek ,1 szombat danone fóliám,akinek kell,holnap elsőbbségivel,fel tudom adni.
akit érdekel,holnap délelőtt 10.ig írjon @-t.
akit érdekel,holnap délelőtt 10.ig írjon @-t.
monicaaa,
írtam.
írtam.

nemtudom, fog-e bárkit is érdekelni, de 2 Prizees, 1 Alwaysos (macis) nagyobb matrica, 2 Coccolinos arcfestős papír, 1 OTP-s kulcstartó, 2 Nivea for men testápoló minta válaszborítékért elvihető 

Ma jött az E-mail, hogy a Sportkapun nyertem 1 db 1 alkalomra szóló Pilates tornát. Én nem tudom felhasználni ha valakit érdekel írjon. A részleteket megbeszéljük.
Car -Tour 5000 eft kedvezmény a Landhofról több darab , Lays 5000ef-s netes vásárlási kedvezmény ,válaszborítékért küldöm őket .
Ha valaki a Mammut II.-ben lévő Adidas boltban vásárolna, van két db 10000,- Ft-os utalványom, szeretném átváltani pénzre. Kérem, ha valaki tud, segítsen! Jön a ballagás, összetörték a kocsinkat, stb., stb.
Priviben írjatok, köszönöm.
Priviben írjatok, köszönöm.

La Roche Posay 500 Ft-os kupon, miskolci tescoban (Béres Gyógyszertár) vásárolható le június 30-ig.
(Válaszborítékért küldöm.)
(Válaszborítékért küldöm.)
Szia flori!
Én nagyon örülnék a jegyeknek!
Üdv.:Moni
Én nagyon örülnék a jegyeknek!
Üdv.:Moni
ZALAEGERSZEGRE 4 SZÍNHÁZJEGYEM LENNE, SZERDÁN A GALÓCZA ELŐADÁSRA VAGY PÉNTEKEN A kOLDUSOPERÁRA LEHET IGÉNYBEVENNI.
VAskabátok, premier elötti vetítés:
holnap MOM Park, érdekel valakit?
holnap MOM Park, érdekel valakit?
Június 12-ig érvényes Tesco üzemanyagkedvezményre jogosító utalványt válaszboríték ellenében megküldöm.
Sziasztok!
Ha lenne valakinek felesleges jegye holnap a Zodiacra kérem szóljon!Köszi!
Ha lenne valakinek felesleges jegye holnap a Zodiacra kérem szóljon!Köszi!
Felajánlok egy Rauch letöltést annak aki kéri. (csengőhang vagy kép)