a jobb felső sarokban a nyeremények alatt van arra gondolsz, kitko?
nekem úgy sem sikerül.
kitko
hol van az az abc rendes lista? hiába írom be a szules-t, megvan a képrészlet, és mégsem teszi be a helyére a képet és azt írja ki hogy ezt a képrészletet már megtaláltam. még az erdélyi város nevét nem tudom.
mindenkinek köszönöm a segítséget!

Velem előfordult, hogy amit beírtam nem fogadta el, pedig a válasz jó volt, jól is írtam. amikor az abc rendes listából kiválasztottam ugyanazt amit beírtam, akkor viszont elfogadta. próbáljátok meg ti is így

Kukucskálj be e-mailodra!

juno+goldwoman+ritka113
Mindenkinek kellemes hétvégét, sok nyereménnyel.
reggel óta ezekre keresem a választ, hiába

bizos rosszul jár az agyam
Segítenétek?
nem stabil és ráadásul telefonálni is lehet vele? (nem hiszem el, hogy nem az a válasz, amit beírok???)
Pc alkatresz
vízkristályok és .... Japán felfedezés
előre is kösz!
Légyszi aki tud ebben segíteni:
Melyik az a bolt, ahol PC alkatrészeket vásárolhatsz?
mérkőzéssorozat, segítő gondolat, fényképező iskola, francia bulldog, asztal amibe nem tudom a fejem beverni, Kanári szigetek másik neve, pc bolt, intelligens vízkristályok- ezeket nem tudom, tudnátok segíteni? Köszi.
csipcsi, nem értem így sem. Mert biztosan az a válasz a kérdésre amit beírok. Viszont ha ahhoz a puzzle darabhoz más lenne a kérdés, akkor másik kérdést adná fel, nem?
na de most komolyan... ha valaminek nem teszik a színe, vajon mi a csudát lehet vele csinálni...na vajon???????????????
Mindenkinek köszi a válaszokat!
A gyanakvásom dühbe tortkollott! A böngészőm folyton a már letárolt oldalt hozta be, amin ugye még akkor nem volt kép! Hogy a #*!@+& essen a proxykba!
De nyugtat a tudat, hogy legalább jóra gondoltam!
Éljenek a proxy-szerverek, és az, hogy még véletlenül se frissítik normálisan az oldalakat!
Újabb kérdés, ami nem megy:
intelligens vízkristály....
pc.alkatrészvásárlás..........
nem tetszik a színe, stb....
Hello mindenkinek!
Na, ez mi lehet?
"Mi az a világméretű mérkőzéssorozat, melynek legfőbb résztvevője a bőrgolyó, amit csapatok rugdosnak hálós kapukra?"
A toplista pontszámai alapján csak 5 ember tudja... ha valaki tudja, akkor segítsen rajtam légyszi, mert már mindent végigpróbáltam. Ha valaki esetleg bármely más kérdést nem tud, akkor ezért cserébe megmondom!!!
Milyen másik néven is ismeretes a Kanári-szigetek?
Mi az, amit Franciaországban a legegyszerűbb, de egy magyarországi nyelviskolában is megtehetsz?
Mi az az USA Védelmi Minisztériuma által üzemeltetett helymeghatározó rendszer, amelyet számos területen, pl a hajózásban és a szárazföldi közlekedésben is használhatnak?
Légyszi !
Na, nekem is megszületett a ravasz kérdés, amire nem találtam a választ.
A francia kutyafajta, ami bulldog...
és az új japán felfedezés, intelligens vízkristályokkal...
Segítséget kérnék! Köszi!
Köszönöm a válaszokat mindenkinek!
Sziasztok!
Elég sok kérdés kifigott ma rajtam, aki tud légyszi segítsen!
-USA Védelmi Minisztériuma által üzemeltetett helymeghatározó rendszer
- Kanári-szigetek
-mi a neve annak az asztalnak.....
-az a bolt, ahol PC alkatrészeket vásárolhatsz
Előre is köszi!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások