Kávéfarm
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 101 oldal |
Igazad van, valóban tetszetős és ötletes és olyan, mintha egy kis üveg Nescafét mozgatnánk az asztalon.
...hát h. jól néz ki...
Paintuci, ezt hogy érted?
Kétségtelen h. nagy találmány ez a nescafes egér...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">sada
köszi.
köszi.
Vmi ilyesmi a lényeg: Bizonyos időszakonként be kell lépni és klikkelni.
Most kezdek ismerkedni a kávéfarm játékkal, illetve a netes részéve. Csakis a hónapban küldök be vk-ot a dvd lejátszóra, gondoltam, megnézem, milyen az online. Volt egy kérdés, arra válaszoltam, majd írja, hogy 14 perc alatt felépít egy pörkölőüzemet. Ez így lesz tovább is? Hogy felépít valamit x hosszú perc alatt? Van a farmermania játék, azon sem játszom,m ert nekem ezek hosszú játékok, ezért nem vagyok képben, mi hogy van.
4 óra óta fenn vagyok, telihold van, s csak most jut eszembe a kávéfarm! Eltunyultam..
" alt="
">
" alt="
">Bocsánat, töröltem a vacak sütiket és látszódik....
Köszönöm, írok az ügyfélszolgálatnak, nekem ott semmi sincs
" alt="
">
" alt="
">Ja igen, ott is megnézheted.Én már így szoktam meg.
Igen ott!
Miután beléptél fenn van egy piros sáv oda van írva sosjegyek.
Miután beléptél fenn van egy piros sáv oda van írva sosjegyek.
pmarta: nem, a sorsjegyeket a Profil ablakodban találod meg.
A "Sorsjegyek" menüpontot ott kellene látnom, ahol a "Farmszabályzat" és a "Nyeremények" van?
Köszi a válaszokat
Gyakornokok nem vehetnek sorsjegyet sajnos .
Tery: amikor majd a kávéfarmer szinthez érsz akkor tudsz majd sorsjegyet venni, szerintem.
Rákattintasz felül a sorsjegyre, utána vásárlásra és kiadja, hogy mit tudsz venni.
Szeretném megkérdezni,hogyan vehetek sorsjegyet? "gyakornok" vagyok és 13342 babszemem van. Tele vagyok "babbal" mégsem tudok semmit venni
" alt="
">
" alt="
">nescafé csomagolásaim elcserélném