Ok értettem.
4 körül leszek újra net közelben. Ha addig sincs semmi, akkor újra elküldöm és indulhatnak az smsek.
Írjátok már be mi a helyzet ok?
nekem sem jott meg

szerintem kimaradtam

Köszi Ildicc!
Megy az infó!
Mano!
Ha segítség, én is beszállok az sms játékba - küldd légysz mailben, mit csináljak!
Én is megkaptam minden infót!
Teliszám is megvan!
Hajrá Balcsi!

Elküldtem egy körlevelet megint. Benne már a tényleges dolgokkal, hogy mit kell tenni.
Gondolom, most csúcsforgalom van és azért késik.
Ha 4ig nem ér el senkihez szóljatok, mert lehet eltűnt a rengetegben.
Ne aggódjatok!
Nem maradunk le semmiről.
Az életrajzot már megkaptam.És már meg is tanultam
Csak a telefonszám nincs még meg. Küldd el ha gondolod.
Igaza van Krisznek!
Vigyázni kellene, mert tudjátok...

Vannak rosszindulatúak is.
Arra kérnék mindenkit, hogy innentől csak emailben kommunikáljatok olyan dolgokat ami esetleg visszaüthet.
Az újaknak elküldöm a számom és az életrajzom és indulhat a buli!
1 be kellene fejezni itt a publikálást sokan olvassák akik ....
2 hol van ennek a játéknak a leirása?
manó!
Én is beszállnék a közös csapatjátékba! Lécci,küldd el nekem is az életrajzot emilben,köszi,meg a teendőket!
Sajnos Danubiust,csak nagyon ritkán van alkalmam hallgatni,+rádiót is,de az sms játékba én is beszálnék!
Várom a részleteket,köszi szépen!
mano!
Nekem csak a teliszámod jött át emilben, viszont élterajzot nem kaptam!

nEM TUDOM MI EZ AZ SMS JÁTÉK DE RÁM IS PÁR SMS-SEL SZÁMÍTHATTOK. hISZ ti IS NYOMTATOK NEKEM A RANDIVONALON.
vALAKI ÍRJA MÁR MEG LÉGYSZI, PONTOSAN MI A TEENDŐM.
mano: én is én is

külditek? meg a részleteket is a játékkal kapcsolatban lécci, mert nem tudok danu-t hallgatni és nem tudom mi ez a játék! de küldök én is örömmel sms-t!
A rádió 1-en PINK játék van. Minden órában lejátszanak egy Pink számot és aki 10.-nek hívja a rádió 1-et (473-2626) az nyer egy jegyet Pink koncertjére. Hajrá mindenki!
thiefman! Tery!
Rendben van, jó ötlet, megjegyeztem!
zsigi!
Köszi!
Valakit szeretnék megkérni arra, hogy az "életrajzomat küldje már el zsiginek, mert nekem eltűnt, miután elküldtem Nektek!
Szóval egy példányt nekem is mellékeljetek, hogy el tudjam juttatni az érdeklődőknek!
A számomat egy újabb körlevélben elküldöm.
Csak valaki azt mondja meg, hogy kell csapatot csinálni, mert megüt a guta, nem tudom. Mondjuk ennyien pillanatok alatt behozzuk a lemaradásunkat.
Nagyon király csapat ez úgy látom!
mano!
szivesen segítek én is!
jöhet az az életrajz! és persze az info, hogy pontosan mit kell tenni a csapatért. néhány SMS-t szivesen....
eerika és a többiek, akiknek nem írtam külön-külön vissza!
Ne haragudjatok. Azért írtam ide a mondandómat, mert sokan kérdeztétek ugyanazt és nem volt időm mindenkinem visszaírni!
Sziasztok!
Na jó emberek!
Ja, köszi Krisz!
Én elárulok sok mindent magamról, de nem itt a fórumon.
Összeszedem az emaileket, aztán mindenkinek elmegy az életrajzom.
Örülhettek, csak 23 évről kell beszámolnom.
Végre ismert leszek!
mano!
Már én is írtam korábban, hogy beszállnék, ha lehet, de semmi infót nem küldtél!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások