törpi!
képet tudsz róla küldeni?
Cserére lenne : Lazurán /noteszes/, Lipton, Dégáz, Kométa, Montice szelet, ingatlan.hu, Trilakdecor 2x zománc, Hungary card, Danonino T, P,U betűs,
KERESEK:Verbéna, Jager, Madagaszkár pingvines, és 3D-s, elsősorban..vagy más érdekes , ritka mágnest
3 db Kézenfogva alapítványos mágnesem lenne cserére most játszós blokkokért
VárszegiViki: anyuéknál hagytam,hogy dobja ki.most telóztam neki elvileg meg van az is.
Jaj de jó, hogy írtátok, majdnem kidobtam.

" alt="

">
törpi: és kikukáztad? Nagy kár érte.
4 újság jött,a többiben még ott van. sosem jöttem volna rá!

" alt="

">
szőkebabu: már ki is dobtam akkor
Kis aranyos

" alt="

">
3x3cm zöld alapon egy rózsaszín virág
"Így is teljes értékű" szöveggel és az adószámukkal.
Jaj nagyon szépen köszönjük. És szép?
A ma érkezett Joy újságban van egy könyvjelző-féle 1%-os kérés a Kézenfogva alapítványtól.
Azt hittem matrica van rajta,de egy picike lapmágnes

" alt="

">
Figyeljétek,nehogy kidobjátok!!
Tettem fel a vaterára 3D hűtőmágneseket (Berkesgy felhasználó).
A joiskolat.hu-s hűtőmágnesekből van cserém is, ha valakit érdekel.
tettem fel philadelphia felhős mágnest, meg itt az időset, meg újfajta EKF-es mágnest a teszveszre (anni13)
Ma az oviban osztogattak joiskolat.hu-s hűtőmágneseket. Ugyanaz a kislány és kisfiú van rajtuk, mint a honlapon. Szerintem aranyosak.
csak tudnám nekem milyen mágnest kellet volna küldeni?? Tudtommal neked kellett volna 1 Jégerest..a 2 nyakbaaki meg sok a könyvért...mivel az egyik originált külföldi volt itthon nem beszerezhető..
robinson44!
A könyv úton,ezt emailbe jeleztem,mivel mágnest Te sem küldted,így azt én se postáztam!
De már ne is küld,mert kaptam.
A világ országai lehetett volna egy puzzle inkább. Vagy magyar megyék lehetnének egy összerakható puzzle. Ez így nem olyan király szerintem. Ezek az infók benne vannak bármelyik világatlaszban.
Láttátok a www.foldmagnes.hu oldalt?
Két hűtőmágnes sorozatuk is van: a világ országai és Budapest nevezetességei, csak azt nem látom, hogy mennyibe kerülnek.
Rendelt már tőlük valaki, esetleg meg lehet a mágneseket valahol vásárolni?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások