Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 891 oldal |
Ja azt hittem az a baj, hogy napi nyeremény nincs már, de rájöttem mi a probléma. Töltsd fel a legutolsó időpontra, de a játékszabályt én letölteném a gépemre, mert ott tényleg, 23h59-et írnak, ha esetleg nyernél és kekeckednének.
átnéztem tüzetesen a játékszabályt, úgy nézem 10-én éjfélig lehet feltölteni, úgyhogy holnap megpróbálom elérni a játékszervezőt, hogy jelezzem a problémát...
de milyen időpontra? nincs olyan időpont ami a blokkon van. A legutolsó bejelölhető időpontra? vagy mire?
Szerintem töltsd fel, ha már megvetted. A fődíjra gondolom esélyes leszel.
sziasztok, ma délután vettem még két Colgate fogkrémet, most akarom feltölteni, de a mai napra csak 02:59 óráig élnek az időpontok. A játékszabály szerint viszont ma éjfélig lehet feltölteni! most mi a fenét csináljak? ötlet? a méreg megesz! segítsetek kérlek!
Paintuci elvileg jó.
Mennyi az a pár óra? Fél5 után jó?
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Keresnék valakit aki tudna nekem segíteni és pár órán belül el tudna menni az Arena plázába . Többit privátban .
Köszönöm !!
Keresnék valakit aki tudna nekem segíteni és pár órán belül el tudna menni az Arena plázába . Többit privátban .
Köszönöm !!
Nincs mit. Sajnálom. Nekünk is rá kellett fizetni, de ott már nem volt gond.
Wodehouse köszönöm
" alt="
">
Ajándékba adtam egy diplomaosztóra.
Nagy..... nehezen összehozták, a végén külön rendelték meg + ktsg volt az egymás mellé és az ablakos hely és egy plusz nagy bőrönd. Így a végén rá kellett fizetni vmennyit és ott a wizz rendszere vhogy kiakadt és tovább se előre se hátra. A foglalást látják de a pénzt nem vonta le... Nagyon sajnáltam szegényeket több órába telt és még így sincs rendben.
Majd hétfőn még telefonálgatás lesz..
Soha többet wizzair kupont......
" alt="
">
Ajándékba adtam egy diplomaosztóra.
Nagy..... nehezen összehozták, a végén külön rendelték meg + ktsg volt az egymás mellé és az ablakos hely és egy plusz nagy bőrönd. Így a végén rá kellett fizetni vmennyit és ott a wizz rendszere vhogy kiakadt és tovább se előre se hátra. A foglalást látják de a pénzt nem vonta le... Nagyon sajnáltam szegényeket több órába telt és még így sincs rendben.
Majd hétfőn még telefonálgatás lesz..
Soha többet wizzair kupont......
peralgin,
egy rendelési folyamatban nem engedi feltölteni az összes kupont.Ha ketten vagytok, küldön kell megrendelni a jegyet h. az összeset felhasználhassátok. Így előfordulhat, hogy két külön helyre kerültök. De ha ez gond -külön díjért- ezt meg lehet változtatni.
egy rendelési folyamatban nem engedi feltölteni az összes kupont.Ha ketten vagytok, küldön kell megrendelni a jegyet h. az összeset felhasználhassátok. Így előfordulhat, hogy két külön helyre kerültök. De ha ez gond -külön díjért- ezt meg lehet változtatni.
sz.eni ! írtam !!!
Tavaly volt egy Henkel játék "Mutasd meg szépséged a világnak!"
Akinek sikerült attól szeretnék segítséget kérni a WizzAir kupon beváltásához.
Köszönöm előre is
" alt="
">
Akinek sikerült attól szeretnék segítséget kérni a WizzAir kupon beváltásához.
Köszönöm előre is
" alt="
">
Sajnos a gépem nem enged képeket feltölteni, csatolni, semmi ilyesmit, kb. két napja. Lehet ezt valami beállítással orvosolni? Vagy pont valamit sikerült elállítanom, lekorlátoznom? Kellene a segítség, mert adós vagyok pár blokkal
" alt="
">
Valakinek van valami ötlete, mi lehet ez?
" alt="
">
Sajnos a gépem nem enged képeket feltölteni, csatolni, semmi ilyesmit, kb. két napja. Lehet ezt valami beállítással orvosolni? Vagy pont valamit sikerült elállítanom, lekorlátoznom? Kellene a segítség, mert adós vagyok pár blokkal
" alt="
">
" alt="
">
Még nem,mert láttam,hogy már csak angol nyelven lehet,de szerintem most az jön,mert nincs több ötletem,hogy ne kelljen felhívni az egyetlen,emelt díjas számot.
Ha még úgyis van időd próbáld meg később. Esetleg az fb-n nem próbáltál kérdezni?
Reacska!
Ez a pór népnek való wizzair.30 napon és 3 órán belül lehet becsekkolni online.Ha nem tudok online becsekkolni,akkor viszont a helyszínen kb.30.000 Ft lesz.Na ezért vagyok ideges.
Ez a pór népnek való wizzair.30 napon és 3 órán belül lehet becsekkolni online.Ha nem tudok online becsekkolni,akkor viszont a helyszínen kb.30.000 Ft lesz.Na ezért vagyok ideges.
Én még ilyen járattal nem voltam ahol be lehet csekkolni 30 nappal előtte. 60 óra volt legalább. Egyébként nem értem miért idegeskedsz rajta, mindenhol van check - in pult úgyhogy majd megcsinálod visszafelé azt jólvan.
Becsekkolni már 30 napon belül lehet egyébként,épp ezért nem értem a dolgot,hogy egyrészről bőven időben vagyunk,másrészről meg túlságosan is időben.
" alt="
">
" alt="
">