Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 892 oldal |
beengedett végre
nem tudok belépni az otp direktbe azt írja a számlaszám formátuma hibás, de nem! Hetente többször benézek, és tudom fejből.
4 napja nem tudok belépni a freemailemre . Mit csináljak ? Tanács ? Privit ide pnebagdikatalin@citromail.hu Köszi
Van valakinek most egy győri/tuc/milka kekszes blokkja kölcsön? Reggel visszaadom.
" alt="
">
" alt="
">Az a gond, hogy a nyereményértesítőmhöz nem volt csatolva lista
gasex
Mi nyertünk,de a blokk adatai a nyereményértesítő emailben voltak megadva. (nálunk )
Én már régen beküldtem 15 naptári nap volt megadva a blokk beküldésére.
Mi nyertünk,de a blokk adatai a nyereményértesítő emailben voltak megadva. (nálunk )
Én már régen beküldtem 15 naptári nap volt megadva a blokk beküldésére.
Henkelfoci.hu ,,Nyerj a profikkal" nyereménylistából szeretném a beküldendő blokk adatait. Hátha valakinek a listáján szerepel a 2 név. Kértem a szervezőktől, de nem még kaptam meg. Pedig 5 napon belül be kell küldeni
Funk Tiborné focimez,
Funk Márta focilabda
Funk Tiborné focimez,
Funk Márta focilabda
http://www.vaterafutar.hu/#hdt
Sziasztok !
Sos !!!!
80 kg -os csomagot szállít valamiféle futár cég?
Köszi
Sos !!!!
80 kg -os csomagot szállít valamiféle futár cég?
Köszi
Valaki tudna egy játszós lays blokkot adni, holnap veszek helyette és visszaadom
Ja azt hittem az a baj, hogy napi nyeremény nincs már, de rájöttem mi a probléma. Töltsd fel a legutolsó időpontra, de a játékszabályt én letölteném a gépemre, mert ott tényleg, 23h59-et írnak, ha esetleg nyernél és kekeckednének.
átnéztem tüzetesen a játékszabályt, úgy nézem 10-én éjfélig lehet feltölteni, úgyhogy holnap megpróbálom elérni a játékszervezőt, hogy jelezzem a problémát...
de milyen időpontra? nincs olyan időpont ami a blokkon van. A legutolsó bejelölhető időpontra? vagy mire?
Szerintem töltsd fel, ha már megvetted. A fődíjra gondolom esélyes leszel.
sziasztok, ma délután vettem még két Colgate fogkrémet, most akarom feltölteni, de a mai napra csak 02:59 óráig élnek az időpontok. A játékszabály szerint viszont ma éjfélig lehet feltölteni! most mi a fenét csináljak? ötlet? a méreg megesz! segítsetek kérlek!
Paintuci elvileg jó.
Mennyi az a pár óra? Fél5 után jó?
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok!
Keresnék valakit aki tudna nekem segíteni és pár órán belül el tudna menni az Arena plázába . Többit privátban .
Köszönöm !!
Keresnék valakit aki tudna nekem segíteni és pár órán belül el tudna menni az Arena plázába . Többit privátban .
Köszönöm !!
Nincs mit. Sajnálom. Nekünk is rá kellett fizetni, de ott már nem volt gond.
Wodehouse köszönöm
" alt="
">
Ajándékba adtam egy diplomaosztóra.
Nagy..... nehezen összehozták, a végén külön rendelték meg + ktsg volt az egymás mellé és az ablakos hely és egy plusz nagy bőrönd. Így a végén rá kellett fizetni vmennyit és ott a wizz rendszere vhogy kiakadt és tovább se előre se hátra. A foglalást látják de a pénzt nem vonta le... Nagyon sajnáltam szegényeket több órába telt és még így sincs rendben.
Majd hétfőn még telefonálgatás lesz..
Soha többet wizzair kupont......
" alt="
">
Ajándékba adtam egy diplomaosztóra.
Nagy..... nehezen összehozták, a végén külön rendelték meg + ktsg volt az egymás mellé és az ablakos hely és egy plusz nagy bőrönd. Így a végén rá kellett fizetni vmennyit és ott a wizz rendszere vhogy kiakadt és tovább se előre se hátra. A foglalást látják de a pénzt nem vonta le... Nagyon sajnáltam szegényeket több órába telt és még így sincs rendben.
Majd hétfőn még telefonálgatás lesz..
Soha többet wizzair kupont......