Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 60 / 143 oldal |
már meg is kaptuk - én tegnap
hívtak már fel valakit a knorr-auchan játékkal kapcsolatban?
http://www.lauritzen.hu/#
itt meg tudjátok nézni az auchan nyerteseket és az összes most futó - lauritzen által szervezett - játék nyerteseit
itt meg tudjátok nézni az auchan nyerteseket és az összes most futó - lauritzen által szervezett - játék nyerteseit
én tegnap kaptam levelet, hogy majd területi képvíselő kiszállítja előre egyeztetett időpontban.
sada Hozzászólás - 2007. május 31. :: 12:11
Az Auchan még sosem került be a pozitív topicba a nyertesek (gyors) nyílvánosságra hozatalával..
Az Auchan még sosem került be a pozitív topicba a nyertesek (gyors) nyílvánosságra hozatalával..
Másokat sem értesítettek még, akik nyertek az Auchanos knorros játékon, mert elvileg 5 munkanapon belül telefonon v. írásban kellett volna és még eddig semmit nem kaptam.
mandi
Az infovonalon pénteket mondtak
Az infovonalon pénteket mondtak
Sziasztok! Ti az ízbombás játékhoz mikor külditek a kódokat? Csüt. v. péntek? Szeretnék szalvétagyűrűt nyerni
Eddig még én sem kaptam értesítést, de ma délben felhívtam őket, hogy nézzenek utánna. Azt mondták, hogy visszahívnak. Azóta is várom. Remélem,hogy megkapom, mert nagyon szeretném azt az étkészletet!
laszlo0515
Még mi sem kaptunk értesítést semmilyen formában, pedig azt hittem, hogy ma felhívnak!
Majd biztos egyszer csak csenget a futár, vagy a postás!
Még mi sem kaptunk értesítést semmilyen formában, pedig azt hittem, hogy ma felhívnak!
Majd biztos egyszer csak csenget a futár, vagy a postás!
Egyébként kapott már valaki értesítőt, hogy nyert az auchan-knorr játékban? Mert én még nem kaptam semmit!
Nagyon szeretnék venni egy knorr levesestálat és egy kínáló tálat.
minden megoldás érdekel.
minden megoldás érdekel.
van 1 eladó knorr sütőtálam, akit érdekel, írjon!
Knorr levesestálat és kínálótálat vennék!
Knorr kollekciót keresek vagy legalább levesestálat.
Kp. vagy melegételutalvány vagy bármilyen tupperware termék van érte.
Kp. vagy melegételutalvány vagy bármilyen tupperware termék van érte.
Nem nagyon látom a hozzászólásomat, de levesestálat keresek megvételre. És még Knorr fémdobozt is kieresek cserére. Ízbombásat újfajtát.
H.

H.
Ha van valakinek eladó levesestálja,kérem keressen meg.Nagyon kellene egy.
Bocsi nem ide akartam irni
Szerintetek az sem mind1, mikor dobja be az ember a postaládába?
dulifuli,köszi