https://bet.szerencsejatek.hu/hirek/a-szerencsejatek-
zrt-meg-4-napig-varja-nyertese-jelentkezeset
Luluanne
Nem az azonosítás ellen ágálok! Sőt, örvendek, hogy erre vetemednek. Csupán arra céloztam, hogy lehetne egyszerűbbé tenni.
Attól még tutibiztos lenne.
Vajon miért is nem elég a fotózott/szkennelt lakcímkártya a személyivel?
Az minden hatóság, intézmény elfogadja, a szervezőknek nem jó?
Semmi takargatni valóm kedves, de én is úgy érzem, ez baromság...

" alt="

">
Vénember
Nem értelek. Ezt a videohivást fel lehet ugyis fogni, mint egy személyes nyereményátvételt. Csak az ágál ez ellen, akinek valami takargatnivalója van. Pl. 18 év alatti/nem létező személy/95 éves stb.

" alt="

"> Ez egy egyszerű ellenőrzés. Mindenkinek meg kéne tenni. Van aki veszi a fáradtságot, van, aki nem.

" alt="

">
Ez mekkora b@romság!!?!?!!
Miért kell videohívás? Hosszadalmas/drága/macerás.
Nem elegendő egy 5-10 másodperces házivideó, amely kézbentartott SZIG.-gel készült a nyertesről?
Azt meg elviszik az elektronok mail-ban!
Aldi Gösserhez elküldtem fotón a személyit,persze nem fogadták el. Ma hiv a marketinges ,hogy úgy nem tudják elmenteni.
Azért megjegyeztem neki alkoholmentes játék volt.Azt hiszik mindenki videóhivásokra ér rá, amikor ök megadják az idöpontot.
Nem tartom jónak ezt a kamerás bejelentkezést. Ez volt az Aldi Gössernél is. Arról nem beszélve most is megad egy 2 és fél órás időtartalma és kész.Ráadásul leellenőrzött múlt héten ,mi változott azóta?Tudom másik játék,de akkor is...
Vágási Feri!
Valahol jónak tartom az ellenőrzést, más játékoknál se ártana nagyobb szigorúság, de ahogy olvastam a kamerás bejelentkezést, egy kicsit megmosolyogtam magamban. 😅
Hihetetlen... Egy sz@ros napi nyereményért (grill szett).
Kedves Játékosunk!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy a nyeremények postázása előtt egy utolsó, az életkorodra vonatkozó ellenőrzés szükség.
Erről korábban olvashattál a Játékszabályzat 2.1.2-es pontjában, miszerint:
A nyertesnek igazolnia kell, hogy betöltötte 18. életévét. Ennek módja, hogy a nyertesek személyesen a lebonyolító székhelyén (1062 Budapest Délibáb utca 29.), vagy videóhívás során (Facetime, Teams, stb.) bemutatják személyigazolványukat, azonosítják magukat és igazolják életkorukat.
Kérünk, hogy ezen a héten csütörtökön, azaz szeptember 8-án reggel 9:15 és 11:45 között az alábbi linkre kattintva bekapcsolt kamerával számítógépről, telefonról vagy tabletről jelentkezz be kollégáinkhoz egy pár perces videóhívás erejéig és mutasd be a személyigazolvány, hogy ellenőrizhessük az életkorodat (elmúltál 18 éves).
Bejelentkezéskor add meg a teljes nevedet (vezetéknév, keresztnév) és kérünk, hogy légy türelmes, a Játékosok bekapcsolása folyamatosan zajlik, pár percet igénybe vehet, mire sorra kerülsz.
BEJELENTEKEZÉS ÉLETKOR ELLENŐRZÉSÉRE: https://meet.google.com/tnb-dcat-iui
Ezt követően a nyeremények postázásra kerülnek a korábban megadott címedre.
Előre is köszönjük az együttműködésed!
Üdvözlettel,
A Heineken Nyereményjáték csapata
https://www.edisonplatform.hu/
HELL most éppen működő képes!
A három Tutti Juice Titkos iz:guava, papaja és yuzu.....
Kitenni lehet, csak páHázni nem!!! (Vagy igen, de csak az én nevemben.)
Svájc régi álmom + csokigyár, hmmm!
Ha már a Mig 21 Fődíjasa nem én lettem... A facebook-on most írták ki a nyertes nevét.
Ő úgy gondolta, én meg másként.

" alt="

">
Sada , ne tedd ki az oldalra a Lindt jatekot , mar Feri kisajatitotta maganak

" alt="

">
jojó!
Vettem én is párat a múltkor, mert átsiklottam az AP felett és csak kódot olvastam, azt hittem benne van a csomagolásban, felbontottam egyet, majd kerestem a kódot. 😆 Aztán jobban elolvastam, hogy akkor most merre és hogy. Aztán leesett, hogy a szokásos Moments játék. Úgy érzem, nagyobb esélyem lenne, ha a csomagolásban lenne a kód, az ok, amit Péntek is írt, én is arra céloztam.
Nem is játszanék, de nagyon ízlik az Intenso, így néhány pályázatom biztos lesz. 😊
ha nem kell a csokit kibontani

" alt="

">
jojó!
Ne viccelj már! Blokkot sokkal többet lehet találni, mint csomagolást...
Akkor melyik a jobb?
üdv
pieceofluck
Így venni kell,csomagolást nem lehet gyűjtögetni .Nekem kedvemre van,de találhatsz blokkot .Ma előttem 10 db-ot vásároltak

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások