hofi
Neked magyar címet adtak? Odaküldöd, vagy szintén külföldre kell küldeni? Sajnos telefonon minket nem hívtak vissza

(negatív!!), így csak a bécsi szervízt tudjuk, ahol viszont (még) nem beszéltünk senkivel.

tea-pot, nekem sem mondták,hogy ajánlva,de úgy fogom feladni.Épp most csomagolom. Annyit mondott az illető ,akire tartozik,hogy mindenképpen írjam bele a nevem címem és a hibát,hátha itthon is meg tudják javítani.
hofi, hogyan kell feladni? Mert nekem nem mondták.

Simán leragasztom a dobozt, vagyajánlva kell küldeni? (Hol a garancia, hogy visszakapjuk a webcam-et?) thx
Most állt fel újra a gépünk, mi az órával kapcsolatban a netcím? Köszi.
Az mp3-as óra miatt engem is hívtak hétfőn. Nem kaptam hozzá garanciapapírt,ezért a netről kell letölteni a Laks honlapjáról. A srác le is diktálta a pontos címet, de ezt mi is megtaláltuk már régen. 2005. novembertől van rá garancia. Bécsben van szervíz, ha bármi van , velük kell felvenni a kapcsolatot.
Nekem a webkamerám volt rossz.Visszahívtak kaptam telefonszámot,címet,hogy hová tartozik garancia szerint.Már letelefonáltam. Postán el kell küldenem a kamerát a megadott címre.Kb 1 hónap múlva megkapom a javítottat vagy az újat,mert HONG KONG-ba kell küldeniük javításra.
Minya
OK, akkor már csak a lebonyolítás módját kell kiderítenem

Luci, arra a kérdésre, hogy meddig van rá garancia azt mondták, hogy 2007.novemberig. Annyit mondtak, hogy látják a gépben. De hogy ki, hol látja azt nem tudom.
Minya
Van tényleg papír a dobozban. De nincs érvényesítve (mikortól érvényes és meddig a garancia?). A Laks-al e-mail-en felvettük a kapcsolatot, igen, nekünk is azt mondták, hogy Bécsben van a legközelebbi szervíz. Meg hogy vigyük be vagy küldjük be.
Sajnos bevinni (most speciel) nem tudjuk. Arra meg nem kaptunk iránymutatást, hogy milyen módon küldjük be, hogy javítsák is meg és küldjék is vissza. Nyilván nem csak postán feladni és kész. Többek közt ezt szerettem volna kérdezni, hogy milyen módon tudom érvényesíteni (pláne egy nem érvényesített garancialevél alapján) a garanciális javítási igényemet. Hogy javítás után vissza is kapjam az órát.

Mi tudtunk beszélni velük az MP3-as óra miatt. Nekünk kellett újra jelentkezni január 30-án és még az nap visszahívtak. Azt mondták, hogy az óra dobozában van a garancia papír. Ha nincs, akkor a www.laks.com oldalról ki lehet nyomtatni. A legközelebbi szervíz Bécsben van.
http://redirect.hirkereso.hu/redirect/2638147
gladiátor
Az a baj, hogy a mienkkel gond van.

De rajta vagyunk az ügyön.
sziasztok,
engem a gps-es óra garanciája miatt már visszahivtak. dolgoznak az "ügyön"
Mp3-as óra miatt minket sem hívtak vissza.

Remélem, nem lesz vele gond.
krysztasz
Mi is hívtuk őket január végén egy mp3-as óra miatt, de csak üzenetet lehetett hagyni, hogy majd visszahívnak. Háááát eddig nem hívtak.

krysztasz
Megtaláltam, a computerpont oldalán 4032
http://www.computerpont.hu/?pid=shop/shop_uj_list
a&kategoria=Webcamera&PHPSESSID=2897823e37bc828e7f1a
c7bcff482c4c
Hívtak 26-án, hogy még mindig nem tudták eldönteni, hgoy küldenek-e jótállási papírt vagy sem. Mert ugye 3000 alatt nem szükséges, az egérhez ezért nem küldtek.
Aki nyert jóval értékesebb ajándékot, küldtek hozzá jótállást? mp3 óra, digitaáliskamera, motor, stb.
Mennyibe kerülhet a marlboro webkamera? Láttátok vmelyik oldalon? Én a típusszám alapján kerestem, de nem találtam.
2 mp3as órám és egy videókamerám van eladó
órák 18 ezer ft, videókamera 120 ezer / alapár 149990 lásd Sony oldal /
infó mailnben
kisvadasz
köszi a számot tudtam,-e-mailban is hívtak játszani de azt kitöröltem, gondoltam hátha tudja valaki

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások